- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.989
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #25.541
Evet haklısın insan kayıp yaşayınca riske atmak hiç istemez.normalde aylardır gittiğim doktoru değiştirdim bayramdan önce. Sanki sezaryen yapacak gibi geldi hiç normal doğum lafı etmiyordu. Bazen diyoruz ona devam etseydik çoktan doğmuştu bizimki kendimiz kaşındıkşu anki doktorum 40 haftayı geçmeyelim diyo. Ben de aynı fikirdeyim açıkçası çünkü daha önce kayıplarım oldu en ufak bi riske atmak istemiyorum. Çok ara vermeden tekrar gebelik istediğim için normal doğum olsun istiyorum. Aslında bekledikçe kaygılanıyorum.
Maşallah gözünüz aydın
Evet yarın 40a giriyorum. Haftaya cuma 40ım doluyor. Hayırlısı olsun hakkımızda epey bekledikHaftaya cuma 40.haftan mı doluyor?
Benim öyle , duruma göre bekleyeceğiz dedi doktorum.
Doktorlar her türlü çok güzel dogurtuyorlar sen kendini doktoruna bırak hiiic korku yapma. ben günlerce düşündüm acilmam yok sancım yok nasıl olcak diye bide çok şükür senin bebeginde sıkıntı yok benimki baya sikintiliydi. Ama doktorlar öyle güzel biliyorlar ki herşeyi acilmanda oluyor sancinda geliyorEvet canım. Doktorum da sıkıntı olmadığı sürece bekleyelim diyen bir doktor sağolsun. Hatta ben istesem 42ye kadar çok gönüllü olmasa bile bekletiyor sağolsun. Ben riske atmak istemiyorum mekonyum vs durumları olabiliyor 41 sonrası. 41 iyidir.
Benim ilk kızımda da öyle yüksek çıktı ikinci aldıklarında normal çıktı inş bişey yokturKizlar bebegimin topuk kanı sonucu için aradı hemşire tiroidi yüksek çıkmış tekrar topuk kanı alacaklar elim ayağım titriyor internetten baktım bakmaz olaydım hiç böyle bişey başına gelen oldu mu? Zaten küçük doğdu karnimda beslenemedi şimdide bu Allah'ım daha büyük hastalık vermesin bunuda vermesin.
Ayy ne güzel söyledin. İnşallah nasip olur bana da hayırlısıyla. Mutluluk doldum vallaDoktorlar her türlü çok güzel dogurtuyorlar sen kendini doktoruna bırak hiiic korku yapma. ben günlerce düşündüm acilmam yok sancım yok nasıl olcak diye bide çok şükür senin bebeginde sıkıntı yok benimki baya sikintiliydi. Ama doktorlar öyle güzel biliyorlar ki herşeyi acilmanda oluyor sancinda geliyor
Emzirirken diğerinden toplayacak kadar akıyor. 20 ml kadar topluyorCok mu geliyor sutunuz yoksa az mi ? Benim damla kadar cikiyo
İşte son 5 gün kaldı. Bugün devletteki doktora gittim içim rahat etsin diye. Salı özele gidicem bakalımBenim hayalimde aynıydı, nasip etti Rabbim. Darısı sana olsun sağlıkla kucakla , sonrasında tekrar hamile kalırsın.
Doktorun takibinde olursan riskide azaltmış olursun. 40.haftan ne zaman. İnşallah o vakıa kadar doğumun kendiliğinden başlat.
Evet bi kaç ay önce sezaryen mi normal mi diye düşünüyodum. Bi kaç hafta önce sancı gelirse nasıl olcak canım acıcak mı dogum rahat olcak mı diye düşünüyodum. Şimdi artık sağlıkla ve bi an önce gelsin de nasıl gelirse gelsin diye düşünüyorum.Evet haklısın insan kayıp yaşayınca riske atmak hiç istemez.
Bende öyleyim çok kaygılıyım. Doğal sancı ile olması ayrı suni ile olması ayrı. Çok zamanımız da kalmadı.insan stres oluyor. Ama normal doğum diye ısrarcı olan herkesin sezeryan oluyoro sebeple akışa bırakıp sağlık için dua ediyorum öncelikle. Olabildiğince zihnimden uzaklaştırmaya çalışıyorum.
İnşallah gönlümüzdeki gibi doğumlar yapabiliriz
Kızlar nasılsınız? Benim son 1 haftam kaldı. Haftaya cumaya dek gelmezse bebek cuma günü suni sancı ile normal denenecek.
Doğurmayanlar olarak az kaldık sanırım sizler ne durumdasınız?
Benim de haftaya perşembe ya da cuma sezaryen günüm pazartesi netleşecek artık çok zorlanıyorum,Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahKızlar nasılsınız? Benim son 1 haftam kaldı. Haftaya cumaya dek gelmezse bebek cuma günü suni sancı ile normal denenecek.
Ayy aynıyız aynııı zamanla değişiyorEvet bi kaç ay önce sezaryen mi normal mi diye düşünüyodum. Bi kaç hafta önce sancı gelirse nasıl olcak canım acıcak mı dogum rahat olcak mı diye düşünüyodum. Şimdi artık sağlıkla ve bi an önce gelsin de nasıl gelirse gelsin diye düşünüyorum.
Daha varmış. İnşallah kendi sancın gelir açılman olur. Bende son 1 haftada yapabildiğim kadar hareket egzersiz yürüyüş yapacağım. Bunların çok işe yaramadığını anladım artık ama umutBenimde tam 2 haftam kaldi, bebek gelmezse beklemeye devam kontrollerde suyu felan yeterli varsa. Kontroller iyi gectigi surece suni sanci vermezler galiba. Allahtan bu aralar havalar serinledide nefes alabilir oldum, evde daha temizlemek istedigim cok yer var, onlara devam ediyorum yavas yavas..
Amin inşallah. Şu sıcaklarla beraber bende aşırı zorlanmaya başladım. İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olurBenim de haftaya perşembe ya da cuma sezaryen günüm pazartesi netleşecek artık çok zorlanıyorum,Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
Sürüyorum göğüs kalkanı var bende onu takıyorum bazende açıkta bırakıyorumKizlar merhaba , bu gogus ucu yaralari icin kullanilan kremleri surdukten sonra kapatiyor musunuz gogusleri kiyafet giyip yoksa acik sekilde durmasi gerekiyor mu ?
Benim nişanım gelmişti. Dün açık renkliydi bugün kahverengiye döndü emin oldum artık. Akşamüzeri de nstye bağladılar sancım başlamış eve geldim hafif hafif adet sancısı gibi hissediyorum bide kasılmalar oluyor karnımda bi tarafa toplanıyomuş gibi bakalım heyecanlıyımKızlar nasılsınız? Benim son 1 haftam kaldı. Haftaya cumaya dek gelmezse bebek cuma günü suni sancı ile normal denenecek.
Ayy çok heyecanlı. İnşallahhh kısa sürede sancın düzene girer doğumun başlarBenim nişanım gelmişti. Dün açık renkliydi bugün kahverengiye döndü emin oldum artık. Akşamüzeri de nstye bağladılar sancım başlamış eve geldim hafif hafif adet sancısı gibi hissediyorum bide kasılmalar oluyor karnımda bi tarafa toplanıyomuş gibi bakalım heyecanlıyım
Gümüş kapak kullanıyorum üstüne öyle kıyafet giyiyorum genelde ya da biraz açıkta bırakıp sonra kıyafet giyiyorumKizlar merhaba , bu gogus ucu yaralari icin kullanilan kremleri surdukten sonra kapatiyor musunuz gogusleri kiyafet giyip yoksa acik sekilde durmasi gerekiyor mu ?
Şöyle bi gerçek var ama normal sez farketmez doğum sonrası olası enfeksiyon engellemek için tüm annelere klamoks ve türevi veriyorlarBen şuanda antibiyotik kullanıyorumbilsem içmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?