2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar doğum yapanlar emzirirken çok acikiyormusunuz gece ben emziriyorm medela basimda bideyler var. Sürekli acikiyorm anlamadim ben bişi gebelikte bile üç öğün yerdm ara öğün yapmazdm bunda sürekli biseyler yiyorm çünkü emzirirken acikiyorm

Ooo hele gelecek aylarda ben bir yandan emzirirdim bir yandan ne yesem diye düşünürdüm ve emzirdikçe çok da kilo veriyordum (hani bazı bünyelerinde vardır ya yiyip yiyip kilo almayanlar o durumu ben emzirirken yaşamıştım )

Bende öyleyim sürekli acikiyorm. Ufak atistirmalik aliyorm başımda dduruyor yoksa elim ayağım titriyor ve kilom 53 oldu

Ben emzirme kiti hazırladım bi tarafında göğüs pedleri,parol,lansinoh krem,pompa diğer tarafında bitter çikolata,koca bi bardak su,arada bi gidip gelen kiraz,kayısı hoşafı,bisküvi,meyve koyuyorum bazen soğuk soğuk.Sağmaya başlayınca yeme perileri geliyor bana.Kilo verdim ama karnım bayağı indi.Bacaklarım inceldi.

Yani normal bir süreç benim bu kdr acikmam

Ay yok geçen sancım var demiştim ama tık yok geçti gitti geceleri bişeyler oluyor sabahları yok Bu kız daha bekler ne güzel hava da esiyordu dün gece bu hece doğururum demiştim oh serin serin ne gelen var ne giden
Sabaha kadar bende öyleyim aşırı derecede baskı yiyorum sancım oluyor ama sabah kalkinca hiç bir haltim kalmıyor resmen

Sabaha kadar bende öyleyim aşırı derecede baskı yiyorum sancım oluyor ama sabah kalkinca hiç bir haltim kalmıyor resmen
Benim de tam tersi. Gündüz böyle sancı gibi şeyler hissediyorum, sancı mı onu da bilmiyorum gerçi. Gece hiçbir şey yok sabaha kadar uyuyorum mis gibi. Bi tek dönerken uyanıyorum, sonra uyumaya devam ediyorum

Güzel anneler umarım her şey yolunda gidiyordur hamişler sizde bir an önce mis kokulu bebeklerinize kavuşun bir şey soracağım sizlere, bebeğinizi yıkadıktan sonra nemlendirici felan kullanıyor musunuz, hangi marka?

Evet yarın 40a giriyorum. Haftaya cuma 40ım doluyor. Hayırlısı olsun hakkımızda epey bekledik
Bende çok ısrar etmiştim sağlık için normal doğum diye. Ama ilk ikisi sezeryan oldu hemde normal doğumun son evresinden sezeryana. Allaha şükürler olsun 3.de normal doğum yaptım. 4 yıl önce. Aynı doktora gidiyorum, inşallah normal doğum yapacağım, anlayacağın hepsini yaşadım yani. İlki suni sancı ile, diğeri normal sancı ile 6 cm le gittim. 3.de şükür herşey doğal olarak doğdu. Bundada bebeğim baya iri 10 gün önce 3.500 dü. Doktorum bekleyeceğim diyor , doğal akışında olacak inşallah. Ama en güzeli teslim olmak sabretmek. Suni sancı insanı zıplatıyor valla. Ama kendi sancınn öyle değil. Dinlene dinlene....

Tabiki emziririrkenn acıkılır, şifa olsun süt olsun.
Ben kuru incir yerdim . Şimdi kuru dut aldım
Bir bardak suda az bir tutam kaynatıp içiliyor süt yapıyor.
Meyve ye az az, hamur işine dayanırsan kilo yapabilir.
Aç karnına elma sirkesi bal ılık su bende süt bombası yapar
Tabi her bünye farklı.

Kızlar geçen hastane de yeni doğmuş bebek anası ile muhabbet ettim, burda da bayağı kişi doğum yaptı
10 günlük anne ile konuştum da İnce uzun kol zıbın giydirmişti bebeğine, dedim evde kısa kol giydiriyor musun havalardan dolayı o da dedi teni bana falan değince o da bende daha terliyoruz uzun kollu tek kat zıbın bana göre ideal

Sizde öyle mi düşünüyorsunuz?

Çok tşk ederim sağol darısı sana

Biz mersindeyiz yanıyoruz bu dediklerini hiç giydiremedimm

Benim de tam tersi. Gündüz böyle sancı gibi şeyler hissediyorum, sancı mı onu da bilmiyorum gerçi. Gece hiçbir şey yok sabaha kadar uyuyorum mis gibi. Bi tek dönerken uyanıyorum, sonra uyumaya devam ediyorum
Ters işler yasiyoruz resmen

İnşallah bizde kavuşuruz ama doğmaya nimetleri yok malesef

Klima olmasa çıplak gezeceğiz o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…