2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar burda bir ara yazmıştım doğumdan. Bir hafta sonra çok kötü olduğumu ambulans geldiğini. Şekerim düşüyormuş hipoglisemi atağı geciriyorm benim ilk gebeligimdede oldu ama 18 aylıktı bebeğim bunda daha çok yeni oldu. Elim qyagim tutmuyor o an bebeğime bakamyrm bişey yiyince bir on dk sonra kendime geliyorum o on dk içinde felçli gibi oluyorm. Elim ayağım tutmuyor şekerim 50-60 Lara kadar düşüyor gerçekten ve emizrdigm. İçinde sürekli acıkma o yuzden sordm.benden başka varmı diye iki saate bir bişey yiyorm. Protein aliyorm. Ceviz badem yoğurt et tavuk. Kepekli ekmek vs ama çok kötü geciyor sütüm var ama emzirirken zorlanyrm. Çok dua ettm allahim oglumun rizkini anne sütünden ver diye inşallah emzirmeye devam edebilirim sonuna kdr direnicem ama korkuyorm daha kötü olursam emzirmemem gerekicek

Ben de sezaryen oldum canım benim de belimde sorun olduğu için yurumem zordu ama doğumdan sonra belimin sorunu geçti karnımdan dolayı olan da geçti bence senin sorunun kaslarının zayıflamış olduğu bebek usluysa akşamları biraz yürüyüşe çıkmaya çalış en kotu evin içinde yürü yürüdükçe güçlenir kasların

Maşallah 2ssvd yapmışsınız herkes cesaret edemez.
İnşallah benim de her şeyiyle güzel rahat geçer. Suni yorucu tabii hazırladım kendimi. Belki yine de kuzum sürpriz yapar bu hafta

Maşallah 2ssvd yapmışsınız herkes cesaret edemez.
İnşallah benim de her şeyiyle güzel rahat geçer. Suni yorucu tabii hazırladım kendimi. Belki yine de kuzum sürpriz yapar bu hafta
Elhamdülillah çok şükür nasip oldu. Şimdi 2ss2vd olacak inşallah. Hadi bakalım seninle günlerimiz aynı hangimiz önce doğuracak
Benim doktorum 21 temmuzda muayene edecek durumum belli olur inşallah.

LadyMorganas
Herkese selam. Doğuran anneleri tebrik ederim. Henüz doğurmamış olanlar umarım bir an önce kavuşurlar. Ben de 14 temmuzda 40+3'de sezaryen doğum yaptım. Hiçbir şekilde açılma ya da herhangi bir belirti olmadı maalesef. Suni verdiler bir süre belki başlar diye ama bebeğin kalp atışları kaybolmaya başladı. Apar topar sezaryene alındım. Şuan bebek de ben de iyiyiz ama sezaryen gerçekten zormuş. Az müdahaleli normal doğum yapanlar gerçekten çok şanslılar.

Elhamdülillah çok şükür nasip oldu. Şimdi 2ss2vd olacak inşallah. Hadi bakalım seninle günlerimiz aynı hangimiz önce doğuracak
Benim doktorum 21 temmuzda muayene edecek durumum belli olur inşallah.
Senin 21 Temmuz ama benim 15 temmuzdu. 1 hafta öndeyim.
Senin daha 27-28ine sarkabilir doktor beklerse daha var zamanın inşallah bebiş kendisi gelir

Gözünüz aydın. Hayırlısıyla sağlıklı ömrü olsun.
İnşallah bir an önce toparlarsınız

Senin 21 Temmuz ama benim 15 temmuzdu. 1 hafta öndeyim.
Senin daha 27-28ine sarkabilir doktor beklerse daha var zamanın inşallah bebiş kendisi gelir
En geç nie benim muayene ula randevu bile zor bulunuyor bu nedir la 26 sında gidicem

Ooo biz o zamana doğururuz
Ay kız inşallah ya valla taşımaktan yoruldum resmen karnim taş gibi devamlı hiç yumuşama kalmadı bazen öyle bir baskı yapıp can yakıyor ki karnım top gibi oluyor oturamiyorum yav resmen kicim aciyo

Selam kızlar.. bende 13Temmuzda kızımı kucağıma aldım çok şükür. 38+6dim. Sabah karşı kan geldi lekelenmem oldu. Hemen hastaneye gittik. 3cm acikligim olmuş. Suni sancı bağladılar. 7 cm açıklık olunca doğuma aldılar. Normal doğumla kızıma kavustum. ELİF SUDEM

Sağlıkla büyüsün gözünüz aydın.süreciniz ile ilgili müsait olduğunuzda bilgi verirmisiniz.Nasıl başladı hastaneye hangi evrede gittiniz.
12 temmuzda artık haftamız dolduğu için planlı sezaryan yapılacak diye konuşmuştuk doktorumla 11 temmuz sabah kalktım son 5 hurmam vardı belki açılmam olur sancım gelir diye niyet edip kalanları yedim eşimle akşam yürüyüşe çıktık hafif kasılmalar hissediyordum ama çok sık olmadığı için aldırmadım. Eve gelince süresi kısaldı sıklığı arttı ne olur ne olmaz diye nstye girelim dedim gece 1.3 gibi nst bağladılar doktor muayne etti 3 cm açıklığım ve sancılarım başlamıştı kendi doktorumu aradılar, o gelen kadar yatış yapıldı ve ben hiç durmadan çömelme egzersizleri yaptım sancım geldikçe açılmam artsın diye çömeldim sürekli 3.3 gibi doktorum geldi 5 cm açıklık vardı 4.30 gibi tekrar muayne etti 7 cm çıktı keseni patlatıcam mekonyum olma ihtimaline göre hareket edelim dedi kese patladı tertemiz su aktı ve asıl sancılar orada başladı acil doğuma aldılar 5.46 kucağımdaydı miniğim

Canim masallah bebegim cok uslu ama yuruyemiyorum ki adim atmam o kadar zor ki goren hemen yardima ihtiyaciniz var mi yardim edelim diyorlar cok zor minik adimlar atabiliyorum sadece

Gözün aydın cnm darısı bize inşallah

Kızlar merhaba
Doğum yapan annelere birşey soracaktım
Bugün bebeğimin 5. Günü sarılık değeri 14 çıktı
Var mı başına böyle birşey gelen bebeği sarılık olan ?
Doktor bir kaç gün mama verelim dedi ama sütüm de var yani yok değil
Sadece anne sütü yeterli olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…