- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #25.581
Ben de sezaryen oldum canım benim de belimde sorun olduğu için yurumem zordu ama doğumdan sonra belimin sorunu geçti karnımdan dolayı olan da geçti bence senin sorunun kaslarının zayıflamış olduğu bebek usluysa akşamları biraz yürüyüşe çıkmaya çalış en kotu evin içinde yürü yürüdükçe güçlenir kaslarınKizlar selam sezeryan olanlara sorum olacak , benim hamilelik son 2 haftasinda bacak kaslarimda sikinti basladigu icin sezeryan karari alindi cunku zar zor yuruyordum fakat dogum sonrasi gecer diye dusundum bebek dogduktab sonra. Ama hala zor yuruyorum carsamba gunu dogum yaptim , sadcee karindaki agriyimi hissediyorsunuz yoksa bu yurume konusundaki sikinti sozde de var mi ? Yada bu yurume olayi benim hamilelikteki kaslarla ilgili bur durum mu ?
Maşallah 2ssvd yapmışsınızBende çok ısrar etmiştim sağlık için normal doğum diye. Ama ilk ikisi sezeryan oldu hemde normal doğumun son evresinden sezeryana. Allaha şükürler olsun 3.de normal doğum yaptım. 4 yıl önce. Aynı doktora gidiyorum, inşallah normal doğum yapacağım, anlayacağın hepsini yaşadım yani. İlki suni sancı ile, diğeri normal sancı ile 6 cm le gittim. 3.de şükür herşey doğal olarak doğdu. Bundada bebeğim baya iri 10 gün önce 3.500 dü. Doktorum bekleyeceğim diyor , doğal akışında olacak inşallah. Ama en güzeli teslim olmak sabretmek. Suni sancı insanı zıplatıyor valla. Ama kendi sancınn öyle değil. Dinlene dinlene....
Elhamdülillah çok şükür nasip oldu. Şimdi 2ss2vd olacak inşallah. Hadi bakalım seninle günlerimiz aynı hangimiz önce doğuracakMaşallah 2ssvd yapmışsınızherkes cesaret edemez.
İnşallah benim de her şeyiyle güzel rahat geçer. Suni yorucu tabii hazırladım kendimi. Belki yine de kuzum sürpriz yapar bu hafta
Senin 21 Temmuz ama benim 15 temmuzdu. 1 hafta öndeyim.Elhamdülillah çok şükür nasip oldu. Şimdi 2ss2vd olacak inşallah. Hadi bakalım seninle günlerimiz aynı hangimiz önce doğuracak
Benim doktorum 21 temmuzda muayene edecek durumum belli olur inşallah.
Gözünüz aydın. Hayırlısıyla sağlıklı ömrü olsun.LadyMorganas
Herkese selam. Doğuran anneleri tebrik ederim. Henüz doğurmamış olanlar umarım bir an önce kavuşurlar. Ben de 14 temmuzda 40+3'de sezaryen doğum yaptım. Hiçbir şekilde açılma ya da herhangi bir belirti olmadı maalesef. Suni verdiler bir süre belki başlar diye ama bebeğin kalp atışları kaybolmaya başladı. Apar topar sezaryene alındım. Şuan bebek de ben de iyiyiz ama sezaryen gerçekten zormuş. Az müdahaleli normal doğum yapanlar gerçekten çok şanslılar.
Bazen sarı akıntıya dönüyor bazen kanama şeklinde ama kesilmedi daha. Aksın içimizden hepsi gitsinEvet canım benimde hala var
İnsallahhh inşallah hiç aramaz hemşire böylece kapanır giderŞöyle bi gerçek var ama normal sez farketmez doğum sonrası olası enfeksiyon engellemek için tüm annelere klamoks ve türevi veriyorlar
Üzülme lütfen güzel sonuçlar alacaksın annesi
İnşallah bizimde öyle olurBenim ilk kızımda da öyle yüksek çıktı ikinci aldıklarında normal çıktı inş bişey yoktur
En geç nie benim muayene ula randevu bile zor bulunuyor bu nedir laSenin 21 Temmuz ama benim 15 temmuzdu. 1 hafta öndeyim.
Senin daha 27-28ine sarkabilir doktor beklerse daha var zamanın inşallah bebiş kendisi gelir
Ooo biz o zamana doğururuzEn geç nie benim muayene ula randevu bile zor bulunuyor bu nedir la26 sında gidicem
Çok teşekkür ederim. Sen de bir an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Gözünüz aydın. Hayırlısıyla sağlıklı ömrü olsun.
İnşallah bir an önce toparlarsınız
Ay kız inşallah ya valla taşımaktan yoruldum resmen karnim taş gibi devamlı hiç yumuşama kalmadı bazen öyle bir baskı yapıp can yakıyor ki karnım top gibi oluyor oturamiyorum yav resmen kicim aciyoOoo biz o zamana doğururuz
12 temmuzda artık haftamız dolduğu için planlı sezaryan yapılacak diye konuşmuştuk doktorumla 11 temmuz sabah kalktım son 5 hurmam vardı belki açılmam olur sancım gelir diye niyet edip kalanları yedim eşimle akşam yürüyüşe çıktık hafif kasılmalar hissediyordum ama çok sık olmadığı için aldırmadım. Eve gelince süresi kısaldı sıklığı arttı ne olur ne olmaz diye nstye girelim dedim gece 1.3 gibi nst bağladılar doktor muayne etti 3 cm açıklığım ve sancılarım başlamıştı kendi doktorumu aradılar, o gelen kadar yatış yapıldı ve ben hiç durmadan çömelme egzersizleri yaptım sancım geldikçe açılmam artsın diye çömeldim sürekli 3.3 gibi doktorum geldi 5 cm açıklık vardı 4.30 gibi tekrar muayne etti 7 cm çıktı keseni patlatıcam mekonyum olma ihtimaline göre hareket edelim dedi kese patladı tertemiz su aktı ve asıl sancılar orada başladı acil doğuma aldılar 5.46 kucağımdaydı miniğimSağlıkla büyüsün gözünüz aydın.süreciniz ile ilgili müsait olduğunuzda bilgi verirmisiniz.Nasıl başladı hastaneye hangi evrede gittiniz.
Canim masallah bebegim cok uslu ama yuruyemiyorum ki adim atmam o kadar zor ki goren hemen yardima ihtiyaciniz var mi yardim edelim diyorlar cok zor minik adimlar atabiliyorum sadeceBen de sezaryen oldum canım benim de belimde sorun olduğu için yurumem zordu ama doğumdan sonra belimin sorunu geçti karnımdan dolayı olan da geçti bence senin sorunun kaslarının zayıflamış olduğu bebek usluysa akşamları biraz yürüyüşe çıkmaya çalış en kotu evin içinde yürü yürüdükçe güçlenir kasların
Gözün aydın cnmSelam kızlar.. bende 13Temmuzda kızımı kucağıma aldım çok şükür. 38+6dim. Sabah karşı kan geldi lekelenmem oldu. Hemen hastaneye gittik. 3cm acikligim olmuş. Suni sancı bağladılar. 7 cm açıklık olunca doğuma aldılar. Normal doğumla kızıma kavustum. ELİF SUDEM
Sağol canım. AminGözün aydın cnmdarısı bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?