2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benimki öyle 16ydi mama ve emzirme ile 12 ye düştü şuan 20 günlük olduk uzamış sarılık bizim

15. Günde hala günde 1 ya da 2 kez mama veriyorum
13-13,5 değeri filan vardı sarılık olarak (ama doktor senin çocuğunun sarılığı yok hiç olmadı dedi) çünkü mama ve süt ile besledim. Mamaya gerek yok deseler bile. İşini garantiye al şakası yok maalesef

Benimki öyle 16ydi mama ve emzirme ile 12 ye düştü şuan 20 günlük olduk uzamış sarılık bizim
Ben de yarın tekrar ölçecekler
Mamaya başlayacağım
3 saatte bir 30 cc ver dedi doktor kaşık ile
Ama korktum sütüm gider daha emmez mama verince diye
Öyle bir sıkıntı olmaz dimi
Neyse yarın mama alayım
Siz hangi marka kullanıyorsunuz

Merhaba, benim oğlumun da sarılık değeri 18e kadar çıktı mama takviyesi yaptığım halde ve fototerapi aldık. Bir süre daha yükseldi şuan düşüşe geçmiş durumda sonunda allahtan. Hala mama ile takviye ediyorum doktor tavsiyesi ile. Önce emziriyorum sonra mama veriyorum meme reddi olmadı.

Oyyy ne güzel bir doğum hikayesi. Darısı balımıza böyle kolay hızlıca

Gözünüz aydın. Normal doğumlar son günlerde arttı grupta bize de umut oluyor.
Güzel ömrü olsun inşallah.

MaşaAllah subhanAllah. Sağlıkla büyüt.

Senin 21 Temmuz ama benim 15 temmuzdu. 1 hafta öndeyim.
Senin daha 27-28ine sarkabilir doktor beklerse daha var zamanın inşallah bebiş kendisi gelir
Sağlıkla kucaklayalım. Bende 21 temmuzu bekliyorum, 40 dolunca muayene edecek. Senin 40 hafta doldu bugün o vakit. Neden alttan muayene etmedi doktorun ?
Benimki 40 ı bekliyorum

Kızlar bebeğim güzel emiyor çekimi vs çok kuvvetli ama sanırım sütüm yetmiyor çoğalacağını umut ediyorum doktorum mama takviyesi yapabilirsin dedi mamaya alıştırmak istemiyorm ama başka çaremde yok gibi

Hic uzulme sikma canini once meme ver 30 40 dk sonra mamayi hazirla kasik biberonla icir. Sarilik olmasin o riski kaldir ortadan. Sende bu arada rezene bol yesillik gogus masaji ilik dus bestlak damla vur komboyu en fazla 3 gun veriyorum sakir sakir gelir o sutler.

Ben muayene oldum. Hiç açıklık yok maalesef
Tatlım doktorum hafif bir sıyırma işlemi uygulamıştı normal doğum yaptığımda. Muayene dediğim oydu aslında. Bu kezde 40.haftayı bekleyelim dedi. Sonrasında başlıyor sancılarım. Ay heyecanlandım yaaaa
Bugün anneme nilet aldık 22 temmuz. Doğuma yakın olsun ne okur ne olmaz diye.

Sma aldm ama üç saate bir vermedm gün içinde iki kere verdm sabaha akşam bazen. Üç kere verdm hep emzirdim ben iki saate bir emzirdim

Kızlar bebisiniz nasıl gün içinde ne kadar uyanıp gözünü açıyor? Ben 4 temmuzda doğum yaptım 36 haftalikti 11. Günümüz bitti. Gün içinde 2-3 kere anca gözünü açıp uyanık kalıyor ondada kısa bir süre sonra emmek istiyor. Sarılık değil çok şükür emmesi güzel sadce uyanıp ağlayıp emmek isteyip geri uyuyor. Erken doğduğu için mi yoksa bebeklerde böyle normalmiydi unutmuşum. Oğullarımin üstünde uzun seneler geçince acemi anneye döndüm.Sizinde bebisler böyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…