2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Onu hiç bilmiyorum o konuda bir şey söylemedi doktorum. Yapılmadı yani. Yine sorarım sonraki muayeneye
Bende çok çok heyecanlıyım. Hayırlısıyla kavuşmak istiyorum. sevdiğim birini yıllardır görmemişim gibi çok büyük bir özlem var içimde.

Hepsini iki gündür deniyorum inşallah gelir göğüslerimde sertleşti çünkü

Ben oglumda oyle yapmisti, yeterince kilo almadigi icin. Sonuc itibariyla 27 ay emzirdim. Memeyi birakacak diye korkma.
Memeye alistirip sevdirdiysen gerisi kolay insallah.

Kuzum sarılık değil ise maşallah de ses çıkarma, benim bir tanıdığımın bebeği öyle idi maşallah annesi emzirip işe giderdi öğlene kadar uyurmuş, anneannesi bakıyordu annesi işten gelinceye kadar sağımdan 1 yada 2 süt verirmiş annesi işten gelinceye kadar çok huylu bir bebek ti ağlamaz bile derdi hala da öyle 4.ayında karavanla tatile çıkmışlardı düşün (ben ilk anneliğimde kızımı emzirmiştim sonra yatırdım belli bir süre geçti uyanmadı, sonra emzirmek için saat tutmuştum saat çaldı biraz kıyafetlerini açtım elini falan hafif ısladım yok bebek uyanmıyor eşimi aramıştım doktora götürmüştük doktor gülerek bebeğin keyfi tutmuş rahat bırak bebeği demişti)
Demem o ki her bebek farklı oluyor seninki de sarılık değilse belki benim arkadaşın bebeği gibi olacak

Ahh kuzum senin ilk bebeğin değil mi ?

Allah sağlıkla kavuştursun yavrucuğuna.
Bizimkiler sabırsızlıkla bekliyorlar.
Geçen gün ortancam bebeğe ne takacağız diyordu. Gülmekten koptum
E doğru ya anne , evimize geliyor hediye vermek lazım dedi.

Allah sağlıkla kavuştursun yavrucuğuna.
Bizimkiler sabırsızlıkla bekliyorlar.
Geçen gün ortancam bebeğe ne takacağız diyordu. Gülmekten koptum
E doğru ya anne , evimize geliyor hediye vermek lazım dedi.
Yaaa ne güzel ne tatlı. Maşallah. Allah huzurunuzu daim etsin çok haklı bence de
Amin canım hepimizi inşallah

Ne güzel Rabbim kolaylığını vermiş nasipten ötesi yok o yolda olan herkese böyle kolay doğum nasip etsin. Ne kadar sevindim.Süreç güzel ve hızlı ilerlemiş.Sağlıkla büyüsün miniğiniz size de çok geçmiş olsun

Kizlar sezeryan sonrasinda dikisler icin kantoran yagi vs suruluyor mu yoksa kendi haline mi birakmamiz gerekiyor ? Bir de korse giyiyor musunuz onerilen ise yarayan bir marka var mmi ? Bir de oturmak o lop lop karnin kalmasina sebep olur mu benim bugun ameliyat sonrasi 4. Gunum. Gobegim baya var ne kadar surede iner tahmini bilginiz var mi ? Hala hamile gibiyim

Aaa bu saatte haber verdiğine göre acil bir durum mu gelişti hayırdır Gncgm28 duymasın
Hayde nere len surda kaç kişi kaldık dogurmayan ulan 38+4 oldum hala bir halt yok gece yasa ağrıları kasılmaları. Sabah kalk hiç bir halt yok ama bugün kalça kemik kerim çok ağrıyor bir sağa dönüp bir sola döndüm devamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…