2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hayirli olsun canim saglikla buyut bebegini

Kızlar yazamıyorum kusura bakmayın annem erkenden kaçtı gitti :)bir hafta olmadan kaldım iki cocukla 5 yas ve yeni doğan , kendi kendimize alısmaya idare etmeye çalışıyoruz ,zamanla oturttukca daha aktif olacağım söz ,birbirimize daha çok ihtiyacımız olacak , bir yere ayrılmayın

Rabbim kolaylıklar versin.
Bende şimdiden kaç gün kalacak diye hesap yapıyorum. Eşime dedim annem burdayken sen çalış, doğum izni var , izni anne gidince kullan diyorum.

Rabbim kolaylıklar versin.
Bende şimdiden kaç gün kalacak diye hesap yapıyorum. Eşime dedim annem burdayken sen çalış, doğum izni var , izni anne gidince kullan diyorum.
Olabiliyorsa öyle yap bari ,benim bildiğim hemen basılıyor izin dogumla birlikte

Yetmediğine emin misin çişli bez kaka durumu nasıl ?

Kızlar selam , sezeryandan sonra büyük tuvalete ne zaman cikabildiniz acaba benim agrilarim yuzunden sanki yapamicakmisim gibi geliyor
Ben ertesi güne az olsada çıkmıştım kendini şartlama canım beyne kötü sinyaller gönderme bu bağırsak dediğimiz olay psikolojiyle ilintili bunu üzerinden at her şey normal seyrinde ilerleyecektir

Ben hiç bişey sürmedim doktor 5. Gün sadece pansuman yaptı.Korseyi de sordum çok dar olmamak şartıyla göbeğini sıkı tutucak bişey giy dedi.Çünkü sallanınca dikiş yeri daha çok acıyor.Sıkı tayt giyiyorum şu an.5. Günde gittiğimde rahim toparlanmaya başlamış demişti.Rahmin tam toparlanması 40 gün diye biliyorum.
Bide emzirdikçe kilo veriyor insan.

Merhaba kızlar, biliyorsunuz doğumdan itibaren zorlu bir süreçten geçiyorum. Artık çok yoruldum. Size sormak istediğim emzirme döneminde multivitamin kullanabiliyor muyuz. Kullanabiliyorsak hangilerini kullanabiliriz. Bir de kendim için hastaneye gidecek takatim kalmadı artık. Şimdiden teşekkürler.

İlk ve 2. Gece 15 ml verdim sadece rahatsız edince bıraktım. Sonra sütüm inmişti zaten ama memeler çatlıyor ne yazıkki bu kadar emilmeye

Bendede hala yok bir belirti, bugun ikeayayi gezdim, kestirme yollarindan

Bana doktorum bu ilacı verdi, emzirme boyunca kullan dedi. Magnezyum kalsiyum takviyesine de devam ediyorum. Bir de demir kullanmak gerekiyor 4 ay onu kullanıyorsundur sanırım. Bu günlerin hepsi geçecek

Eklentiler

• image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…