2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim doktorum Lacmix diye bir takviye verdi onu kullanıyorum sadece. Bir araştırın isterseniz

Allah'ım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah

Bana doktorum bu ilacı verdi, emzirme boyunca kullan dedi. Magnezyum kalsiyum takviyesine de devam ediyorum. Bir de demir kullanmak gerekiyor 4 ay onu kullanıyorsundur sanırım. Bu günlerin hepsi geçecek
Çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa sürede bebeklerim sağlığına kavuşsun. Dua edin

Normal doğum dikişleri 15 günde tamamen iyileşmelidi değil mi
Herhangi bir sıkıntı yok ama iki üç gündür oturup kalkarken rahatsız ediyor hala. Yani iyileşmiş olmam gerekmiyor muydu ? Bir hafta önce çok daha rahat oturup kalkıyordum kızlar (normal doğum dikişleri ne alemde sizin? )

Sagim yapiyo musun? Sagmakta etkili atlama. Ve geliiiiir gelmemesi imkansiz gelicek de hatta acaba mi belki mi yok
Sağım yaptım iki gündür çok şükür bugün arttı sütüm 2 şırınga mama veriyordum 1 düştü hem emziriyorum hem kendi sağdığım sütü veriyorum kontrolümüz var yarına bakalım inş mamaya devam et demez

Dedim sana gelir hatta haldir haldirda gelir sen sisteme devam et yeter ki. Sutun birikmesini bekleme asla bos bile olsa ver geliyo hemen sut.

Kizlar selam nasil gidiyo?? Tarif vermeye geldim benim sutumu arttirdigini dusunuyorum. Dusuk kalorili guzel bi tatli tarifi oldu benim gibi emzirmeye baslayinca tatli perileri gelenlerdenseniz deneyin mutlaka irmikli tahin helvasi
Yarim su bardagi irmigi bir yemek kasigi tereyagda kavurun uzerine yarim su bardagi tahin ekleyin 2 3 dakika cevirin butunlessin. Uzerine bir su bardagi su ekleyin cabuk toparlaniyo zaten. Ceviz ekleyin en sonda ne kadar tatli olsun istiyosaniz ona gore yemek kasigiyla bal ekleyin sicakta yenir ben dolaba atip soguk yiyorum. Birde sut kalitesi icin topcuklar yapiyorum. Oda 2 yemek kasigi yulaf unu + 8 9 tane sicak suda beklettigim hurma + 1 yemek kasigi tahin + 1 yemek kasigi fistik ezmesi + ceviz findik badem. Hepsini hamur kivamina getirip elimde yuvarliyorum sutlu cikolataya batiriyorum. Emzirirken 2 3 tane guzel kesiyo o tatli krizini hemde sute fayda

Benim dis dikisler eriyeli 1 hafta oluyo galiba. İctekiler duruyodu en son ama onlarda eriyo sanirim baktigimda gordum bir parca. Bazen hala benide rahatsiz ediyo ama dikis oldugunu sanmiyorum o rahatsiz edenin bence haliyle esneme darlasma derken bir takim degisiklikler oluyo onun rahatsizligi var 40a kadar yolu var diyorum 40tan sonra dogumla alakali bi rahatsizligim olursa tepelicem birilerini

Bi göğsüm çok sorunlu kızlar.Sağarken kanadı bugün başına gelen var mı?
Boşaltmamda gerekiyor nasıl yapıcam böyle
Sağarken değil ama emerken kanamış farkettim sağım yaparken çok bastırmadan en düşük modda yapıyorum çünkü göğüs uçlarım çok acıyor kanlıda olsa boşaltmamız lazım meme başı sorunu sonra mastite çevirmesin diye

Elimle sağdım başta.Sonra makineyi düşük ayarda açtım senin gibi.Koltuk altıma kadar canım acıyor

Benim de çok ağrıyor kalça kemiklerim bugün varmı sende bir gelişme bide 1 2 saattir su sızıyo gibi hissediyorum.akıntı mı anlayamadım takipteyim.

Cok gecmis olsun canim ya, Allah acil sifalar versin..
Sağol canım Allah razı olsun.Bebek gelmeden benim göğüs yamuldu.Ucu yoktu o göğsümün makinede yordu 6 günde.Bugün içeri girdim emzirdim Allah kısmet ederse yarın taburcu olacak inşallah

12. Günden bildiriyorum hala oturup kalkarken sızlıyor, tam anlamıyla iyileşmedi benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…