- 10 Kasım 2022
- 5.135
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #25.681
Saat kaç oldu sancidan uyuyamiyorum sabahada hiç bir şeyim kalmıyor ya sinirim bozuldu iyi ceValla durum onu gosteriyor, ilk dogum benim zaten 6 gun gecikti. Bakalim simdi napcaz.
Karnim ama cok asagida otururken felan cok zorlaniyorum. ALlah yardimcimiz olsun..
Sarılık yok canım hani her bebekte hafif sarılık olur o kadar var. Demek ki kızım sakin inşallah böyle devam eder o zamanKuzum sarılık değil ise maşallah de ses çıkarma, benim bir tanıdığımın bebeği öyle idi maşallah annesi emzirip işe giderdi öğlene kadar uyurmuş, anneannesi bakıyordu annesi işten gelinceye kadar sağımdan 1 yada 2 süt verirmiş annesi işten gelinceye kadar çok huylu bir bebek ti ağlamaz bile derdi hala da öyle 4.ayında karavanla tatile çıkmışlardı düşün (ben ilk anneliğimde kızımı emzirmiştim sonra yatırdım belli bir süre geçti uyanmadı, sonra emzirmek için saat tutmuştum saat çaldı biraz kıyafetlerini açtım elini falan hafif ısladım yok bebek uyanmıyor eşimi aramıştım doktora götürmüştük doktor gülerek bebeğin keyfi tutmuş rahat bırak bebeği demişti)
Demem o ki her bebek farklı oluyor seninki de sarılık değilse belki benim arkadaşın bebeği gibi olacak
13. Gündeyim hala sızlıyor yanıyor hareketlerine bağlı olarak ağrıyor. Ama bende daha büyük sorun hemoroidti o iyileşince dikişlerin acısı bana hafif gelmeye başladı.Normal doğum dikişleri 15 günde tamamen iyileşmelidi değil mi
Herhangi bir sıkıntı yok ama iki üç gündür oturup kalkarken rahatsız ediyor hala. Yani iyileşmiş olmam gerekmiyor muydu ? Bir hafta önce çok daha rahat oturup kalkıyordum kızlar (normal doğum dikişleri ne alemde sizin? )
Eğer tikanma varsa Sirke ile masaj yap günde bir ins faydası olur.ucunada sür temizle onunla.Allab kolaylık versinBi göğsüm çok sorunlu kızlar.Sağarken kanadı bugün başına gelen var mı?
Boşaltmamda gerekiyor nasıl yapıcam böyle
Benim de dıştan doğum belirtisi bile yok içten gerdiriyor gibi oturup kalkarkenBenim dis dikisler eriyeli 1 hafta oluyo galiba. İctekiler duruyodu en son ama onlarda eriyo sanirim baktigimda gordum bir parca. Bazen hala benide rahatsiz ediyo ama dikis oldugunu sanmiyorum o rahatsiz edeninbence haliyle esneme darlasma derken bir takim degisiklikler oluyo onun rahatsizligi var 40a kadar yolu var diyorum 40tan sonra dogumla alakali bi rahatsizligim olursa tepelicem birilerini
Bende de var ne derece size faydası olur bilmiyorum ama fitille,kremle yatıştırmaya çalışıyorum.Zeytinyağı önermişti arkadaşlar.Arkadaşlar 11 temmuzda sezeryan doğum yaptım, antibiyotik verdi doktorum. Bende ishal yaptı ve ishal basuru tetikledi. Ufak capli bi basurum hep olurdu zaten ama bu sefer kocaman 3 tane basur memesi oldu. Hem sezeryan dikiş yeri ağrısı hem göğüs ucu ağrısı hemde basur ağrısı.. Arkadaşlar artık dayanamıyorum ağrılara. Basur için ne yapabilirim bana bi akıl verin elim ayağım tutmuyor, gidip ameliyat olmayı düşündüm gece o derece kötüyüm
Beepharma Bal Ve Propolis Özlü Hemoroid(BASUR) KremiArkadaşlar 11 temmuzda sezeryan doğum yaptım, antibiyotik verdi doktorum. Bende ishal yaptı ve ishal basuru tetikledi. Ufak capli bi basurum hep olurdu zaten ama bu sefer kocaman 3 tane basur memesi oldu. Hem sezeryan dikiş yeri ağrısı hem göğüs ucu ağrısı hemde basur ağrısı.. Arkadaşlar artık dayanamıyorum ağrılara. Basur için ne yapabilirim bana bi akıl verin elim ayağım tutmuyor, gidip ameliyat olmayı düşündüm gece o derece kötüyüm
Ben elimle o işi yapamıyorum çünkü dokunamıyorum bile bu makinelerde yara yapıyor ama başka çarede yok maalesef acır anlarım benim göğsümde acıyor ara ara da sancıyor başımıza iş açmasalar bari ilerleyipElimle sağdım başta.Sonra makineyi düşük ayarda açtım senin gibi.Koltuk altıma kadar canım acıyor
Aventin emzigini denediniz mi, ben henuz reddeden bir bebek duymadim onuKizlar ne yapiyorsunuz
Biz 26 gunluk olduk oglum surekli kucak istiyor ve kolikten dolayi agliyor hep
emziye alistiracam ama tutmuyor
Denedim tutmuyorAventin emzigini denediniz mi, ben henuz reddeden bir bebek duymadim onu
Noooo doğmadı daha benim ki inat anam inat geceleri sancidan uyuyamiyorum devamlı lavaboya gidiyorum aşırı derecede baskım var bütün gece yine ayaktaydim şimdi ise hiç bir şeyim yok resmenGncgm28 sarilimoncuk kizlar dogurmadiniz galiba degilmi :)
Bu sicaklikta hic cekilmiyor hamilelik Allah yardımcınız olsun
Hadi gözün aydın canım darısı benim başıma artık bu sıcakta hamilelik çekilmiyor cidden37+1im bugün de gittim 4 5 cm açıklık var dedi eve gönderdi şimdi dönüyorum hafta sonuna kadar dayan dedi yat dinlen dedi.Dü zenli sancım yok şuan kafa kanala girmiş 38 olsan seni direk yatırırdım dedi bende bugün yarın doğururum heralde bel ağrım var biraz
İnşallah Allahım kolaylık versin.Bian önce nasip etsin sağlıkla inşallah.ama korkuyorum ya birden açılırsa yetişemezsem diyeHadi gözün aydın canım darısı benim başıma artık bu sıcakta hamilelik çekilmiyor cidden
Aynen az değil ki göndermemesi gerekirdi haftada iyi sonuçta ozelemi gittinİnşallah Allahım kolaylık versin.Bian önce nasip etsin sağlıkla inşallah.ama korkuyorum ya birden açılırsa yetişemezsem diyeNeden beni eve gönderdi anlamadım 4 5 cm az değil ki
Ay bide bu lavabo olayi varNoooo doğmadı daha benim ki inat anam inat geceleri sancidan uyuyamiyorum devamlı lavaboya gidiyorum aşırı derecede baskım var bütün gece yine ayaktaydim şimdi ise hiç bir şeyim yok resmen
Evet özele gittim 38 olsaydı seni hiç eve göndermezdim dedi 37 olduğu için solunum sıkıntısı olabilir dedi gerçi geçen hafta 35 haftalık doğurttum anne yanına verdik dedi bende anlamadım evde dinlen dedi nstye de girmedim ama alttan muayene etti hiç ağrı hissetmedim demekki tam yumuşama var şuan belimde gıdıklayan hafif denecek bi ağrı var o kadarAynen az değil ki göndermemesi gerekirdi haftada iyi sonuçta ozelemi gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?