2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Valla durum onu gosteriyor, ilk dogum benim zaten 6 gun gecikti. Bakalim simdi napcaz.
Karnim ama cok asagida otururken felan cok zorlaniyorum. ALlah yardimcimiz olsun..
Saat kaç oldu sancidan uyuyamiyorum sabahada hiç bir şeyim kalmıyor ya sinirim bozuldu iyi ce

Sarılık yok canım hani her bebekte hafif sarılık olur o kadar var. Demek ki kızım sakin inşallah böyle devam eder o zaman bende emzirmek için saat tutuyorum ama kendi keyfi istemeden uyanmak istemiyor. Gündüzleri böyleyken gece saat başı kalkıp emiyor. Sarılık olsa gecede kalkmaz ama geceyi iyi biliyor zilli saat başı eh ehh diye aranıyor

13. Gündeyim hala sızlıyor yanıyor hareketlerine bağlı olarak ağrıyor. Ama bende daha büyük sorun hemoroidti o iyileşince dikişlerin acısı bana hafif gelmeye başladı.

Benim de dıştan doğum belirtisi bile yok içten gerdiriyor gibi oturup kalkarken
Aynen ay kontrolüne gidince konuşuruz doktorla artık

Arkadaşlar 11 temmuzda sezeryan doğum yaptım, antibiyotik verdi doktorum. Bende ishal yaptı ve ishal basuru tetikledi. Ufak capli bi basurum hep olurdu zaten ama bu sefer kocaman 3 tane basur memesi oldu. Hem sezeryan dikiş yeri ağrısı hem göğüs ucu ağrısı hemde basur ağrısı.. Arkadaşlar artık dayanamıyorum ağrılara. Basur için ne yapabilirim bana bi akıl verin elim ayağım tutmuyor, gidip ameliyat olmayı düşündüm gece o derece kötüyüm

Bende de var ne derece size faydası olur bilmiyorum ama fitille,kremle yatıştırmaya çalışıyorum.Zeytinyağı önermişti arkadaşlar.

Beepharma Bal Ve Propolis Özlü Hemoroid(BASUR) Kremi
Bu iyi gelmişti, bitkisel içerikli ancak yine de doktorunuza ve eczacınıza danışın.

Elimle sağdım başta.Sonra makineyi düşük ayarda açtım senin gibi.Koltuk altıma kadar canım acıyor
Ben elimle o işi yapamıyorum çünkü dokunamıyorum bile bu makinelerde yara yapıyor ama başka çarede yok maalesef acır anlarım benim göğsümde acıyor ara ara da sancıyor başımıza iş açmasalar bari ilerleyip

Gncgm28 sarilimoncuk kizlar dogurmadiniz galiba degilmi :)
Bu sicaklikta hic cekilmiyor hamilelik Allah yardımcınız olsun
Noooo doğmadı daha benim ki inat anam inat geceleri sancidan uyuyamiyorum devamlı lavaboya gidiyorum aşırı derecede baskım var bütün gece yine ayaktaydim şimdi ise hiç bir şeyim yok resmen

Hadi gözün aydın canım darısı benim başıma artık bu sıcakta hamilelik çekilmiyor cidden

Hadi gözün aydın canım darısı benim başıma artık bu sıcakta hamilelik çekilmiyor cidden
İnşallah Allahım kolaylık versin.Bian önce nasip etsin sağlıkla inşallah.ama korkuyorum ya birden açılırsa yetişemezsem diye Neden beni eve gönderdi anlamadım 4 5 cm az değil ki

İnşallah Allahım kolaylık versin.Bian önce nasip etsin sağlıkla inşallah.ama korkuyorum ya birden açılırsa yetişemezsem diye Neden beni eve gönderdi anlamadım 4 5 cm az değil ki
Aynen az değil ki göndermemesi gerekirdi haftada iyi sonuçta ozelemi gittin

Noooo doğmadı daha benim ki inat anam inat geceleri sancidan uyuyamiyorum devamlı lavaboya gidiyorum aşırı derecede baskım var bütün gece yine ayaktaydim şimdi ise hiç bir şeyim yok resmen
Ay bide bu lavabo olayi var
Ben kurtuldum
gece 6 defa tuvaleti gitigimi bilirimŞuan kac haftaliksin canim?

Aynen az değil ki göndermemesi gerekirdi haftada iyi sonuçta ozelemi gittin
Evet özele gittim 38 olsaydı seni hiç eve göndermezdim dedi 37 olduğu için solunum sıkıntısı olabilir dedi gerçi geçen hafta 35 haftalık doğurttum anne yanına verdik dedi bende anlamadım evde dinlen dedi nstye de girmedim ama alttan muayene etti hiç ağrı hissetmedim demekki tam yumuşama var şuan belimde gıdıklayan hafif denecek bi ağrı var o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…