- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #25.701
Göndermemesi gerekirdiİnşallah Allahım kolaylık versin.Bian önce nasip etsin sağlıkla inşallah.ama korkuyorum ya birden açılırsa yetişemezsem diyeNeden beni eve gönderdi anlamadım 4 5 cm az değil ki
Bende 37 de dogum yaptim ilk 2 saat çekilmesi vardi ama duzeldi sonraEvet özele gittim 38 olsaydı seni hiç eve göndermezdim dedi 37 olduğu için solunum sıkıntısı olabilir dedi gerçi geçen hafta 35 haftalık doğurttum anne yanına verdik dedi bende anlamadım evde dinlen dedi nstye de girmedim ama alttan muayene etti hiç ağrı hissetmedim demekki tam yumuşama var şuan belimde gıdıklayan hafif denecek bi ağrı var o kadar
Ay böyle hissetmeden 5 cm olduysa ben dört diye evde doğururum diye korkuyorumGöndermemesi gerekirdi
Canim duşunu al
İşini valan yap baktin sancin arti git tekrar
Ozaman acilman daha cok olur
37+1de erken değil ki belki de evde rahat bekliyim diye mi gönderdi nasıl olsa gelecek diye anlamadım.Tam 37 de mi yaptınız doğumuBende 37 de dogum yaptim ilk 2 saat çekilmesi vardi ama duzeldi sonra
Yanimdaki kadin 35haftalik bebegi dogdu hemen yanina verdiler
38+5 cnm bakalım ne zaman gelmek istiycekAy bide bu lavabo olayi var
Ben kurtuldum
gece 6 defa tuvaleti gitigimi bilirimŞuan kac haftaliksin canim?
Allah seni kız gir duşa girmemezlik yapma acilman daha kolay olur hava zaten sıcak gelmek istiyorsa bırak gelsin ben şuan okadar istiyorum ki gelmesini ama.gelmiyor bir türlüAy böyle hissetmeden 5 cm olduysa ben dört diye evde doğururum diye korkuyorumduşa giresim var ama korkuyorum hızlanır diye Eşimi çağırayım en iyisi hafta sonuna kadar dayan dedi diye adamı da kontrolden sonra işe gönderdim.bugün gelmeyip yarın gelirse sürekli izin almak zorunda kalmasın diye
Cok tuhaf vallahi dogum bu haftasonuna kadar dayan diye bisey olabilir mi sacma sapan napicakmissin bacaklarini sıkı sıkı kapaticakmiymissin acaba. Sen kendini dinle canim bence dogumun gayet baslamis 5 cm acikliktan doguma bikac saatte gecebilirsin bile rahatlikla belli ki kolay olucak senin dogumunAy böyle hissetmeden 5 cm olduysa ben dört diye evde doğururum diye korkuyorumduşa giresim var ama korkuyorum hızlanır diye Eşimi çağırayım en iyisi hafta sonuna kadar dayan dedi diye adamı da kontrolden sonra işe gönderdim.bugün gelmeyip yarın gelirse sürekli izin almak zorunda kalmasın diye
evet bende de ilk 10 gün dikiş acısını hissetmedim bile diğerinden ama çok şükür ikisi de rahatlayınca dikiş acısı yüzde yüz geçsin diye bekliyorum13. Gündeyim hala sızlıyor yanıyor hareketlerine bağlı olarak ağrıyor. Ama bende daha büyük sorun hemoroidti o iyileşince dikişlerin acısı bana hafif gelmeye başladı.
Şuan doğuruyorsun 6 cm’den sonrasını tutamazsın amannn dikkatli ol biz 5 cm olana dek canımız çıktıAy böyle hissetmeden 5 cm olduysa ben dört diye evde doğururum diye korkuyorumduşa giresim var ama korkuyorum hızlanır diye Eşimi çağırayım en iyisi hafta sonuna kadar dayan dedi diye adamı da kontrolden sonra işe gönderdim.bugün gelmeyip yarın gelirse sürekli izin almak zorunda kalmasın diye
Bu hafta doğum olur senin artık :)38+5 cnm bakalım ne zaman gelmek istiycekyürürken baskı olsun herşeyi yaşıyorum resmen kaburgalarim benim.degil.sanki bir hafta önce 3400 52cm denmişti gittikçe daha çok zor yürüyorum
proctolog fitil ve krem + ılık su oturmasıArkadaşlar 11 temmuzda sezeryan doğum yaptım, antibiyotik verdi doktorum. Bende ishal yaptı ve ishal basuru tetikledi. Ufak capli bi basurum hep olurdu zaten ama bu sefer kocaman 3 tane basur memesi oldu. Hem sezeryan dikiş yeri ağrısı hem göğüs ucu ağrısı hemde basur ağrısı.. Arkadaşlar artık dayanamıyorum ağrılara. Basur için ne yapabilirim bana bi akıl verin elim ayağım tutmuyor, gidip ameliyat olmayı düşündüm gece o derece kötüyüm
O zaman hemen duyuralım, benim minik ve önceki minik çocuum ilk aventi reddettiAventin emzigini denediniz mi, ben henuz reddeden bir bebek duymadim onu
O zaman asayiş berkemal diyorum kendim için. Endişe edilecek bir durum yok:)12. Günden bildiriyorum hala oturup kalkarken sızlıyor, tam anlamıyla iyileşmedi benim de
Olsun artık ya valla geceleri ağrıdan uyuyamıyorum sanki.kasiklarimi.bicakla kesiyolar. Sabahı sabah ettim bugün gene dogsunda oda rahatlasin bende rahatlayim tahmini doğum tarihime 9 gün kaldıBu hafta doğum olur senin artık :)
Canım garmastan pomad bana iyi geldi sürdükten sonra 1 gece o göğüsten emzirmedüm çık şükür iyi geldi bana , kimisine de lansinoh iyi geliyormuşBi göğsüm çok sorunlu kızlar.Sağarken kanadı bugün başına gelen var mı?
Boşaltmamda gerekiyor nasıl yapıcam böyle
Canım kolik için Lefax kulanmıştım kızıma bunada alacağim doğunca hiç bir gün bile kolik ağrısı çekmedim türkiyede varsa kesinlikle al her bebek farklidir tabi ama denemekten birsey kaybetmezsin emzik olarakta ucu duz olanlardan al tutmasi daha kolay olur duz dedigim şunlarKizlar ne yapiyorsunuz
Biz 26 gunluk olduk oglum surekli kucak istiyor ve kolikten dolayi agliyor hep
emziye alistiracam ama tutmuyor
Dün gece karnımı ovup sürekli Sümme sebila yeserruhu okudum dene sende ama tam yazılışını yazamamış olabilirim.ilk doğumda da çok işime yaradı bu ayeti okumak.Allah seni kız gir duşa girmemezlik yapma acilman daha kolay olur hava zaten sıcak gelmek istiyorsa bırak gelsin ben şuan okadar istiyorum ki gelmesini ama.gelmiyor bir türlü
Benim diğer kızda da sancım vardı 5 cm’de anlamadım nasıl böyle oldu.Şimdi bi duşa giricem geliyorsa gelsin artıkŞuan doğuruyorsun 6 cm’den sonrasını tutamazsın amannn dikkatli ol biz 5 cm olana dek canımız çıktı
Bebeğinizi yanınıza verdiler mi? Valla haklısın ben son işlerimi halledeyim.Yanıma birini çağırayım hayır su da gelmedi sancı da hissetmiyom arada baskı oluyo sadece o kadar o belimin ağrısı da durdu şimdi.Cok tuhaf vallahi dogum bu haftasonuna kadar dayan diye bisey olabilir mi sacma sapan napicakmissin bacaklarini sıkı sıkı kapaticakmiymissin acaba. Sen kendini dinle canim bence dogumun gayet baslamis 5 cm acikliktan doguma bikac saatte gecebilirsin bile rahatlikla belli ki kolay olucak senin dogumunayrica haftan iyi ben 36+6da dogurdum burda cogu arkadas 37 veya 37ye yakin dogum yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?