2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet evet hatta 2.900du ultrasonda kilosu 3.500 dogdu. Genelde ultrasonda cikandan daha kilolu doguyolar. Bencede hazirlan yavas yavas 1 2 cm desen tamam dicemde 5 cm aciklik rahatlikla 7ye cikar 7de dogumhane 10da dogum zaten. Benimde hic sanci hissetmeden acilmam oldu suni sanci verildi. Zaten suyun gelirse 18 saat icinde dogum olsun isteniyo aklinda olsun.

Bu arada bende kafasini hissediyodum idrar torbama baski yapiyodu sabaha karsi islaklikla uyandim suyum gelmisti. Baska hic bir agri sizi yoktu bariz diyebilecegim. Bagirsaklarim bozulmustu cok ama cok hafif adet agrisi gelip gidiyodu o kadar.

37+1de erken değil ki belki de evde rahat bekliyim diye mi gönderdi nasıl olsa gelecek diye anlamadım.Tam 37 de mi yaptınız doğumu
Evet tam 37+0 de dogum yaptim
Sizin normal dogum ya ondan oyle demistir
Ama 37 de haftada normal dogum yapan da cok

38+5 cnm bakalım ne zaman gelmek istiycek yürürken baskı olsun herşeyi yaşıyorum resmen kaburgalarim benim.degil.sanki bir hafta önce 3400 52cm denmişti gittikçe daha çok zor yürüyorum
Gittikce daha zorlancaksin tabi
Bazilari 41 haftalikken dogum yapiyolar onlar nasil dayaniyolar acaba

Canim bilmiyorum bu tarz olarak var ama marka olarak bilmiyorum

Kizlar bebelerinizin goz rengi nasil?? Ay cok merak ediyorum bizimki donecek mi boyle mi kalicak diye babasi sarisin mavi gozlu ben esmer kahverengi gozluyum tosun pasa acik kumral dogdu suan icin mavi gozlu ama 1 yasa kadar degisebiliyomus galiba goz rengi

Benim bebiş biraz kizil gibi ama sarişin gibide:)
Gozleri şuan mavi bazende grilesiyor
Esim ve ben kahverengi gozluyuz ama annem mavi gozlu ona cekme ihtimali olabilir
Ama 1yasina kadarda degisiyor

Esim ve ben kahverengi gozluyuz ama annem mavi gozlu ona cekme ihtimali olabilir
Ama 1yasina kadarda degisiyo
İkizlerimden biri dogdugunda saci tamemen kizildi şuan bildigin sarişin
Bu oglumda şuan saclari hafif kizil ama sarişina donecek biliyorim:)

Ama 1yasina kadarda degisiyor
Aynen pigmentasyon olmadigi icin gri mavi olurmus bi sure ama donup donmeyecegini anlamanin bi yolu olsa keske babasi dedesi iki buyuk dedesi mavi gozlu hep acaba mi dedim esmer mavi gozlu olsa soyle melez melez

Aynen pigmentasyon olmadigi icin gri mavi olurmus bi sure ama donup donmeyecegini anlamanin bi yolu olsa keske babasi dedesi iki buyuk dedesi mavi gozlu hep acaba mi dedim esmer mavi gozlu olsa soyle melez melez
İşte zaman la ogreniriz
Benim ablamin kizi 3 yasina kadar gozleri masmaviydi sonra elaya dondu
Sizin ailede varmiş mavi gozlu ihtimali yuksek

İşte zaman la ogreniriz
Benim ablamin kizi 3 yasina kadar gozleri masmaviydi sonra elaya dondu
Sizin ailede varmiş mavi gozlu ihtimali yuksek
Valla aslinda hic takintim yoktur oyle saci gozu falan diye ama bebe o kadar bana benziyo ki kocama uzuluyorum biseylerini alsin istiyorum ahahha

Valla aslinda hic takintim yoktur oyle saci gozu falan diye ama bebe o kadar bana benziyo ki kocama uzuluyorum biseylerini alsin istiyorum ahahha
Şimdi konuşmayın şunları bende doğumu yapayım öyle konusak göz renk lerini hevesleniyorum le tutup çeksem gelir mi acaba

Canim bilmiyorum bu tarz olarak var ama marka olarak bilmiyorum
Marka olarak değil zaten farkli marka da olur rodaki markalari bilmiyorum ama markaya takilma çok bebişin hangisini tutacaği helli değil kizima marka şişeler emzikler aldım pahalı pahalı o gitti babydream en ucuz markanın şişelerini seçti

Bakalim belki bizimkide ucuz emzigi tutar

Benimkide bana cok benziyor
Bana cekmiş sarişin beyaz tenli :)
Benimde takintiyom goz renginde saglikli olsun yeter

Senin nasil geçiyor hamilelik:)

Ben tekrar alinmasi gerekmiyor mu dedi hayir direk sevk edelim seni dedi
Carşamba gunu aşida var ozaman gel dedi
İnsallah bisey cikmaz bu bi eksikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…