2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Valla benim ilk bebeme çok benziyor bu kız.
Esmer kara doğdu ama şuan sarışın mavi gözlü
Bu da ilkinin aynısı. Gözler lacivert alt tonu da açık renk. Kara kuru bişy ama büyük ihtimalle bu da açık tenli kumral-sarışın olacak. Göz rengi için bişey diyemem ama en koyu renk ela olur
Senin bambam da maviş olma ihtimali çok yüksek bence. Genler buram buram renkli gözmüş

Allah Allah ne çıkmış acaba endokrinde net tanı koymak içindir orda tekrar test yaparlar belki de değerler normaldir
Bilmiyorum bi degerden bahsetti tam duyamadim carsida oldugum icin
Carsamba gunu tekrar soracam
Bizim burda endokrin yok mallesef kucuk bi yer oldugu icin

Yaa hani kumraldi sarisin oldu degil baya esmerdi sarisina dondu diyosun bekleyip gorcez yani bakalim 9 ay icerde bekle 9 ay disarda bekliyoruz hep

Yaa hani kumraldi sarisin oldu degil baya esmerdi sarisina dondu diyosun bekleyip gorcez yani bakalim 9 ay icerde bekle 9 ay disarda bekliyoruz hep
Görmesem inanmazdım o derece bir dönüş
Tuğçe kazaz bile bu kadar dönemedi öyle diyim tüm aile şaşkınız (sarışın renkli gözlü çok bizde de baba tarafında da)

Ya kızlar ne sorucam size bende hala beyaz akıntı geliyor sizdede oylemiydi

Bende 2 gündür akıntı artmıştı beyaz tortulu oluyordu. Kafayı dayadıysa akıntı fazlalaşıyormuş
Bendede var kaç gündür fazla değil ama az az geliyor sanki içinde beyaz beyaz küçük küçük top lar var gibi benim kinde acaba artacak mı

Senin nasil geçiyor hamilelik:)
Çok iyi geçiyor canım hiç doguma yakın hisetmiyorum kendimi aksine gece uykularim çok duzene girdi bebek aşaği indigi için relfu sorunum ortadan kalktı ama birn önce dogurmak istedigim için gunler saatler geçmez oldu

Saol canim
Aradim saglik ocagini
Kah değeri konjenital adrenalin hiperplazi
Buymuş yuksek cikan insallah bisey yoktur
Hipotiroidi ile ilgili bişey galiba internette de çok anlamadım bilgilerden

Tiroidin yükselmiş miydi senin gebelikte ?
Mesela benim yüksekti birazcık, ilaç kullandım. Onu hep not aldılar. Topuk kanı değerlendirmesine alacaklar herhalde.
Ben o yüzden iğne üstünde hissediyorum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…