2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim bebişimde kumral şuanlık gözleri lacivert gibi keşke mavi olsa ben sarışın yeşil gözlüyüm ama kocam esmer, ten rengini benden almış çenesinde gamzesi var onu babasından almış

Kızlar merhaba bir sağımda 2 göğsünüzden kaç cc süt geliyor?
21 günlük olduk biz 2 sini birden sağmadım hiç ama birini emzirirken diğerine mochi takıyorum o tek göğüsten 60-80 ml çıkıyor her geçen gün süt artıyor o yüzden gününü yazdım

Kızlar ben de dün gece doğurdum. Pozitif olmayan bir doğum hikayem var, o yüzden yazmak istemiyorum. Kısaca tam açıklık + full kendi sancımla kendimi bir anda sezaryende buldum. Üstelik doktorlar kesisiz, dikişsiz doğum yaparsın sen derken. Bebiş sağlıklı, benim de biraz ağrım var. Gaz çıkarabildim ama tuvalete çıkamadığım için yemek vermiyorlar. Bebiş de güzel emiyor ama gazını çıkaramıyor. Acemilik çok zormuş. Nasıl gaz çıkaracağımı bile tam bilmiyorum. Hemşireler gösteriyor ama bana sen yapma, hasta yakını yapsın diyorlar. Kimse de kıyıp pat pat vuramıyor bakalım önümüzdeki günlerde bizi neler bekliyor.

İlk defa hamilelik ten sikayetci olmayan birini gordum
İnsallah rahat dogum gecirirsin
Senin normal dogum degilmi canim

Bu emzikler cocuklarda dislerin egri buyumesine sebeb oluyor,
Hatta yigenim bu konuda magdurlardan biri.

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar gece beslenmesi için ne kadarlık olana 2 saatte bir uyandırıp beslememiz gerekiyor, zaten acıkınca kendi uyanıyor ama bazende uyuyorken kıyamıyorum uyandırmaya uykuda beslenme kadar önemli değil mi, tabi bu dediğim ilk günler için geçerli değil şekeri düşme olasılığı olduğu için

Bunu bende merak ediyorum canim 19u kontrolumuz var sorucam doktora. İnternet bilgisi 3 aydan sonra gece uyandirmaya gerek olmadigi... 6 saat kadar aclik normal diye okudum ama bebege gorede degisir. Suan zaten imkansiz deli gibi emiyo kusuyo yine istiyo yine veriyorum mesela yapacak bisey yok

Evet istesekte 6 saat uyumazlar şimdi ama 2 saat oldu diyelim uyandırmasakta 3-4 saat uyusa gece bizde uyusakbenimki gece uyandırınca çok sinirleniyor zaten acıkınca 2 saat bile olmadan feryat figan ağlıyor ama huzurlu uyuyorken uyandırmasak artık şekeri düşecek değildir dimi, 1 gün sonra kontrol varmış sizin doktor ne diyecek bakalım bizimlede paylaşırsan sevinirim, bizim kontrole 1 hafta daha var

İlk defa hamilelik ten sikayetci olmayan birini gordum
İnsallah rahat dogum gecirirsin
Senin normal dogum degilmi canim
Valla demi bende anlamadım neden oyle ama çok iyi geçti kızımda 18 h dan 33/34h kadar hep hastanede yattim belkide o yüzden rabbim bunda kolaylık verdi

Bu emzikler cocuklarda dislerin egri buyumesine sebeb oluyor,
Hatta yigenim bu konuda magdurlardan biri.
Canım genel olarak bakarsan tüm emzikler zararlı sirf bu değil kıskardeşimde böyle kulandı kızımda çok şukur daha eğri falan diş yok kizim 2 yaşinda tüm dişleri çok güzel sırası ile çıktı yani sadece emzik de etkilemiyor bence kendi dişte eğri çikacaği varsa çıkıyor

Paylasirim tabi ki de. Yaa benimki asla uyanmiyo 3 3.5 saatte bir 15 dk memede kaliyo sadece panikle aradim doktoru yani beslenemiyo bu cocuk diye. Kimi bebek daha uzun ac kalabilir aglayarak uyaniyo mu dedi 3 saatte gayet uyanip sakin sessiz emip uyuyo dedim cisli bezi sordu 6 7 tane ciktigini soyledim ee o zaman senin bebeginde boyle gayet yeterli hersey dedi. Ve acikcasi yorgun olup 5 saat uyuyakaldigim oldu cocuk perisan oldu diye firladim ki benim dana kirkinci ruyasini goruyo ossura ossura yine ben uyandirdim. Kimi bebekte boyle 3 saati gecmemek lazim tabi benim yorgunluguma denk geldi ama ara sira kacar insanlik hali bisey olacagini sanmiyorum

Benim ilk çocuğum 15 dk da bir uyanırdı deliksiz 1 aaat uyuduğunu bilmem halada sevmez uykuyu, şimdi ikinci hazır uyuyunca hiç uyandırmak istemiyorum dediğin gibi ağlayarak uyanıyor zaten acıkınca hemde nasıl o meme ağzına girene kadar saliselerle yarışıyoruz senin paşayada maşallah oh mis gibi uyku üstelik ossura ossura da bonusu yerim onun pırtlarını

Ay cok hakli bi sebep ama ceken bilir tabi... Hahahah yerim yaa Rabbim ne guzel ic gudu vermis senin elin ayagin birbirine dolaniyodur tabi o sira sorma ah o pirtlarin degeri baskaaa

Uykular haram oldu.Çoocum yoğunbakımda biberona alışmış asla memeyi emmiyor benim de zaten uçları yok.Her defasında bağrış çığrış önce memeyi aldırmaya çalışıyorum sonra sağıp veriyorum ama bu iş böyle çok zor.Kavga kıyamet mi alışacak bu çocuk memeye bu durumda olup dönen var mı?

2 ay sonra memeye alıştı diye okumuştum bu sitede, belki denemiş olabilirsin ama yinede yazayım çok açken kriz halinde olduğu için daha zor olacaktır karnı tokken uykusunu almışken yani keyfi yerindeyken çıplak vaziyette göğsüne yatırıp ten tene temas kurup oynayarak memeyi versen keyif amaçlı hoşuna gider belki ağlamayacağı için ikinizde stressiz olursunuz

Silikon uc mu dersin siringayla cekmek elle gogus ucu cikarmak hepsini denedim ama bebek cikardi yine gogus ucunu evet canim kavgaya devam malesef bikac gun suruyo. Kahverengi alanin tamamini agzina tık hatta birisi bebegin kafasini bastirsin biraz memeye sen meme basini ayarlarken. Doktora.gittigimizde emmeyecek bu cocuk dedigimde goster bakalim diyerek boyle yapmam gerektigi soyledi. Kucuk seyler ama oldu da. Sana donuk olsun vucuduyla beraber meme basinin tamamini agzina denk getir birakicaktir bol bol o yuzden biri yardim etsin bebisi memede tutmaya. Fazla degil biraz kafasini memeyle butunlestirecek sekilde bastiricak. Sende o sira agzindayken elini c seklinde yapip memeye masaj yap ki sut akisi jizli olsun huysuzlanmasin. Biz boyle donduk kasik biberondan memeye. Biraz kavga gurultu oldu ama sukur oldu

Ay cok hakli bi sebep ama ceken bilir tabi... Hahahah yerim yaa Rabbim ne guzel ic gudu vermis senin elin ayagin birbirine dolaniyodur tabi o sira sorma ah o pirtlarin degeri baskaaa
Ben bu satırları yazarken saat başı uyanıp 1 saat emececeğinden habersiz sadece 3-4 saat uyuma hayali kurmuşum meğer uyuma düğmesine basmayı unutmuşum şaka bir tarafa uyanacaksa zaten hiç bişey buna engel olamıyor süt yapsın diye bulgur pilavıyla taze soğanı fazla kaçırdım sanırım gaz yaptı, ama şuan ki uyku açlığıyla dahada uyuyan çocuğu uyandırmam net

Ahahah nerdeymis o dugme yaa valla sancisi varken eskaza uyuduysa bende uyandirmiyorum yada cok emdiyse bi oncekinde yine uyandirmiyorum bebeye gore sekillenicez iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…