2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Aynı şekilde doğum yaptık desene yavrum. Hem benn 2019 da normal yapmıştım ama bunda başı inmedi. Sağlıklıyız iyiyiz şükürler olsun.

Dün gece çok umutsuzdum.Besledikten sonra baktım ellerini emmeye çalışıyor aldım kucağıma vermeye çalıştım hem uyku sersemi hem keyif amaçlı bi kaç kere çekti çekti bıraktı emzik tutar gibi.
Hakkıdır ne diyeyim 7 gündür anne sıcaklığından mahrum çocuk.Böyle böyle alışacak sanırım.Teşekkür ederim tavsiyen için

Bide ağzını kitlemeyi öğrenmiş dudaklarını büzüp kapatıyor asla açamazsın.Yanaklarından sıkayım dedim daha da kitleşiyor sanki ama biberonu aldığı gibi cork cork beyefendi.
Ağlamasına da dayanamıyorum ama bu yol biraz gözyaşından biraz huyuna gitmekten geçiyor belli ki.
Yoksa sağ kenara koy memeyi almayı reddetti tekrar ısıt biberonla ver başa sarmak resmen.

Ahahah inat belli sen daha inatci ol valla hem emzirmek konforlu hem masrafsiz diger turlu eve cok bagli kaliyo insan sag biberonla ver onlari yika kaldir bi daha ki beslemeye kadar derken daha yorucu emzirmekten. Ben biberon oncesi 40dk ugrastim cok cok ac degilken ve hep soyle ilerledi memeyi agzina koydum diliyle bi dokundu itti kafasini cevirdi seklinde 40 dk buna devam ediyoduk arada bir iki emmerdi o siralarda da ben gogusu sıkıp sut veriyodum agzina ki tadi alsin diye.. bikac gun surdu yorucuydu ama sukur biberonu birakti eminim ugrasla seninkide birakir

Canim sene genede israrci ol memede
Dedigin gibi ilk once kendi goguslerini ver sonra sag
Benim ilk coccuklarimda biberona alistilar artik goguslerimi tutmadilar oyle sutum kesildi bi care bulamadim mallesef
Senin bebis kac gun kaldi yogun bakimda

Bak ne güzel böyle adım adım ilerleyecek sen elinden geleni yap daha çok küçük alışma olasılığı yüksek, ama herşeye rağmen olmuyorsa da kendinide bebeğinide yıpratma bunu yaşadığım tecrübeden dolayı söylüyorum ilk çocuğumu çok az emzirebildim çok yıpratmıştım kendimi şimdi düşünüyorum da o strese hiç gerek yoktu ya sağıp verseydim yada mama o stres bebekle olan ilişkimde yıpratmıştı, ikinci çocuğumda yani şimdi mutlu anne mutlu bebek kafasındayım, hepimizin bol sütlü bol mamalı günleri olsun yeterki sağlık olsun.

Gittikce daha zorlancaksin tabi
Bazilari 41 haftalikken dogum yapiyolar onlar nasil dayaniyolar acaba

Ben oglumu 40.6 dogurmustum mayis ayinda. Havalar fazla isinmamisti, pandemide vardi fazla zorlanmadim.
Beni suan en cok zorlayan seylerden biri cocukla hamile olmak. Cok ilgi istiyor, simdiden kiskaniyor, dogunca ne yapacak cok merak ediyorum Suanda 38,4 den selamlar. Sansima havasicakligi 20li derecelerde.

Günaydın cnm bura yanıyor resmen sıcaktan. Ora iyimis valla boşuna gün sayma kız biz doguramiycaz ben saldım gitti

ya benimde 35+6 da 2400 gram karın çevresi 2 hafta geriden gidiyor dedi doktor. Bi hafta sonrada aynı şekilde ilerlerse erkenden doğum başlanacak. Çok canım sıkıldı çok agladım senin bebişinde erken doğmuş kuvezede girmemiş sıkıntılı bir durum değil yani dimi doğduktan sonra toparlanıyorlar

Günaydın cnm bura yanıyor resmen sıcaktan. Ora iyimis valla boşuna gün sayma kız biz doguramiycaz ben saldım gitti

Aynen ya, valla bosuna sayiyorum gibi. Kasilmalarim oluyo ama hic biri dogum sancisi gibi degil.
Baskada hic dogum belirtisi yok gibi. Dun hurma yemeye basladim, gece asagida biraz kasilma hissettim.
Aceba hurmayami versem kendimi

Aynı şekilde doğum yaptık desene yavrum. Hem benn 2019 da normal yapmıştım ama bunda başı inmedi. Sağlıklıyız iyiyiz şükürler olsolsun
Başı inmedi, strese girdi, ebe beni çok zorladı, şimdi de dikişler zorluyor neyse ki sağlıklıyız diyorum ama sağlıklı da hissetmiyorum. Yataktan ayağa yardımsız kalkamıyorum, bebeğimi başkaları bana veriyor emzireyim diye, eğilip alamıyorum. Lohusalık psikolojisi herhalde ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum diğerleri etkilenecek diye. Amaaaan çok zormuş ya.

Merhaba , biz sarılıktan hastaneye yattık. Sütüm var ama doktor anne karninda kanlar karistigi icin de olabilir dedi cok agladim ama sütüm kesilir diye de korkuyorum

Canim gecmiş olsun
Normal dogup isteyip olmamak kotu son anda sezeryana almişlar galiba seni
Zaten ilk 4 gun cok zorlanirsin sezeryan dikişlerin icin benimde cok agrim olmuştu simdi iyiyim cok şukur zamanla gececek agrilarin
Saglikla büyüt bebegini

Merhaba , biz sarılıktan hastaneye yattık. Sütüm var ama doktor anne karninda kanlar karistigi icin de olabilir dedi cok agladim ama sütüm kesilir diye de korkuyorum
Ağlama canım benim bebeğinin sana ve sütüne ihtiyacı var, sen üzülürsen o da üzülür. Sarılık olmayan bebek neredeyse yok bir gecede çıkarsın inşallah bizde bir gece yattık çok şükür şimdi her şey yolunda

Selam kızlar nasılsınız? Sezaryen olanlara bir sorum var. Benim dün bandajım çıktı baştan başa yarmışlar resmen. Bir tarafı çok morarmış ve şişmiş. Doktor askıya asıyoruz çekiyoruz ameliyatta o yüzden oldu dedi. Şaşkınım. Ama kesik bayağı büyük. Gören şaşırıyor. O şişlik gider mi sizce? Bir de kadık ağrısı gibi içerde bi ağrım var. Zor yürüyorum rahim toplanıyor diye kendimi avutuyorum ama sizce acile gideyim mi? İçim ağrıyor zor oturup kalkıyorum. 11. Gün bugün ameliyat olalı. Hoş bi gün bile yatmadım hep ayaktaydım belki de o yüzden oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…