2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ah canım benim çok geçmiş olsun geçsin

Ben bugün gece 10- 12-2-4-6-8 olmak üzere 2 saatte bir denedim ama başarılı geçmedi ilk gün, uyku halinde emmiyor birini zorla emzir altını değiştir dolduruyor çünkü, uykuya dalması için diğerini emzir derken 1 saat sürüyor diğer emme saatine 1 saat kalıyor uyumak için sanırım pes ediyorum, son bir haftadır 2 ye kadar dolu dolu emzirip masterchef boyunca emiyordu nerdeyse 2 de salıyordum 5-5.30 uyanıyordu sonra 1 saat emzirme faslından sonra 9-10 a kadar bidaha yatıyordukyani iki kere 3-3.5 saatlik uzun uyku yapıyorduk ama bu seferde beslenmemiz az oluyor ama uykusuz da anne oğul huysuz oluyoruz, bugün evde kimse yaklaşamıyor ikimize barut gibiyiz

Oh ne güzel yaptın mutlu anne mutlu bebek. Ben hiç çıkmadım nasıl çıkacağımıda bilmiyorum yolda yürümeyi unuttum tek olduğum için bebişi bırakacak kimse yok sıcakta da kıyamıyorum ama hafta içi abimizi denize götürme sözü verdim umarım araba sürmeyi de unutmamışımdır

Merhabaa sagım sut veren anneler acaba kac cc veriyorsunuz 2 saatte bir. Hastanedeki hemsire 60 cc 2-3 saat yeter dedi ama cok gibi geldi, bebek aliyor da gene de emin olamadim
60 cc veriyordum aslında bebeğe bağlı bazen 50 cc den sonrasını içmediği de oluyordu 60 verdiğimde uyanmıyordu 2 saatten önce az verdiğimde erken uyanıyordu kendimi ona göre ayarlıyordum

Annem sağolsun sürekli atıştırmalık sağlıklı şeyler yapıyor mutfağa asla girmiyorum, 40ından sonra iş başa düşecek o zaman yaparım
ayyy benimde inanılmaz kuaför ihtiyacım var saçım çok uzadı ve bu sıcaklarda çekilmiyor. Ben markete gidip geliyorum evime çok yakın, o bile iyi geliyor. Ama tabi aklım hep kızımda

Kızlar bebeğim memeyi doğru tuttuğu halde öok çok fazla acıyor yeni emzirmeye başladım diye mi doğru mu tutuyorm doğru mu alıyor diye sordum hemşireye evet dedi ama çok acıyor

Cok gecmis olsun cnm Rabbim saglik sihat versin bebislere. Gercekten kan alinirken benim de icim gidiyor bi de iyi alamayanlar var gecen bizim de esim tutuyirdu bebegi kan alinirken tüm tshirtü,eli , bebegin kiyafeti kan icinde kaldı.

Kızlar bebeğim memeyi doğru tuttuğu halde öok çok fazla acıyor yeni emzirmeye başladım diye mi doğru mu tutuyorm doğru mu alıyor diye sordum hemşireye evet dedi ama çok acıyor
İlk zamanlar acıması normal ama dayanılmayacak bir acı olmuyor, süt inene kadar biraz acıyor

Gogus ucu yarasi mi oldu acaba. Ben hala cekiyorum 18 günlük olduk. Emzirirken korka korka veriyorum bazen bagiriyorum acidan. Goguslerini acikta tut

Oturur oturur zamanla bu arada her iki memeyide mi veriyosun tekini ver sonraki saat digerini ver oyleyse eger. Uykucu sirin cikti seninki

Vallahi bi kere atmazsan kendini disari sonra atamiyosun anladigim kadariyla. Cik vallahi en fazla aglar ikiside basar eve gelirsin

Oh super yiyecek getiren birinin olmasi cok iyi gercekten anksiyetem artti disarda elim hep telefonda bebek kamerasi acik izledim durdum kuaforum senden bu performansi beklemezdim diyo o kadar cool takil velete takintili ol

Tahinin üzerinde biriken yağı sür canım çok iyi geliyor. Ne sızı kalıyor ne ağrı
Tamam inşallah ya sezeryan ağrısı bi yandan gaz sancılarım bi yandan bebek bi yandan göğüs uçlarım bi yandan bi an önce gecsin şu ağrılar bebeğe bakamıyorum doğru düzgün

Vallahi bi kere atmazsan kendini disari sonra atamiyosun anladigim kadariyla. Cik vallahi en fazla aglar ikiside basar eve gelirsin
Büyüğü koca dana 12 yaşında onda kıştı çıkmamıştım dediğin gibi sonradan çıkması da çok zor olmuştu, küçük danada sakınmıyorum aslında otokoltuğunu bebek arabasını seviyor bebek arabasını sürdükçe uykunun gözüne vuruyor dışarıda hatta bu ara aşırı sıcak olduğu için çıkmadık aslında ama artık çıkma zamanı geldi beynimize oksijen lazım

Tamam inşallah ya sezeryan ağrısı bi yandan gaz sancılarım bi yandan bebek bi yandan göğüs uçlarım bi yandan bi an önce gecsin şu ağrılar bebeğe bakamıyorum doğru düzgün
İlk günler zor geçiyor hatta geçmeyecek gibi geliyor benim ağrı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen bir ara iyileşmeyeceğim sanmıştım ama hergün biraz daha iyi olacaksın 1 haftayı geçince daha hızlanıyor iyileşmek, gögüğ ucu için tahin yağı lansinoh krem ve gümüş kapak, yara olmasa bile hassasiyet olduğu için acıyor

Haa iyiymis buyuk buyukmus cidden evet ya sicaklara dikkat etmek gerekiyo ya cok erken cikican ya gec saatte

Evet çok acıyor heryerim ayrı acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…