2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet çok acıyor heryerim ayrı acıyor
Ben çok çok zor ağlayan biriyim, arkadaşım demişti ki hiç iyileşmeyen olmadı bugüne kadar seninde geçecek dediğinde demiştim ki ağlayarak belki ilk ben olacağım iyileşmeyen nereden biliyorsun ağrılarım geçtikçe arkadaş soruyordu gülme sakın cvp vermek istemiyorum sana diyordum geçti dememek için o yüzden seni çok iyi anlıyorum en çokta bebeğini istediğin gibi alıp bakamamak üzüyor insanı ama üzülme bebeğine konsantre oldukça zaman daha hızlı geçecek, gaz sancısı da sezeryan kadar zor oluyor

Kizlar benim bebegim 32 gunluk bugun. Uyudugunda gunduz ortalama 3, 3.5 saat uyuyor, geceleri ise 4.5, 5 saat uyuyor. Ben hem emziriyorum hem de mama veriyorum. Gunduzleri emzirdikten sonra 55 ml kadar. Aksam da 80 ml kadar mama veriyorum. Emzirdikten sonra sutu yetmedigi icin mama veren anneler siz ne kadar veriyorsunuz?

Gülcem gülemiyorum dikişlerim acıyo aynı ben hele o gaz batmaları kasılıp kalıyorum öyle şiddetli bi ağrı

Tamam inşallah ya sezeryan ağrısı bi yandan gaz sancılarım bi yandan bebek bi yandan göğüs uçlarım bi yandan bi an önce gecsin şu ağrılar bebeğe bakamıyorum doğru düzgün
Çok iyi anlıyorum seni biz bir aylık olduk bir ay önce hep aşçı çekecekmişim hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu. Bebeğime yetemiyormuş gibi hissediyordum. Ama geçiyormuş her gün her şey daha iyiye gidecek merak etme

Buradaki 3.resim ters emzirme pozisyonu

Canım kanlar hemen çıktı şehir Hastanesi'nde zaten. Daha yeni kan almışken bir daha istemez doktor umarım.
Ya oylemi
İnsallah istemez bidaha
Bana dedi 1ay sonra cikacak ama 10 gun icerisinde cikiyormuş arastirdim oyle diyolar e nabizdan takip edecem

Ben de ikizlerime sütüm yetmedigi icin mama veriyorum emzirdikten sonra 45 cc veriyorum. Ama biz 18 günlügüz

Emziricem diye su içinde kalıyorum her defasında evde tişört sütyen kalmadı değişmekten.
Şansımıza en kavurucu sıcaklara geldi bebeler.Yapış yapışız bebekle.
Benimki banyo yapmaktan nefret etti hertürlü yapış yapış kalıyor haklı o da ben sütyeni çıkardım artım sıcakta saldım ucuna tek kapak takıyorum

Ben 60 veriyorum 2 ölçek yani mama eklenince 80 oluyodur diye düşünüyorum bazen onunla da tam doymuyo bı sure sonra mizildiyo tekrar veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…