2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bide hapşurmak var.Ameliyattan çıkınca bizimkiler su içirelim kahve içirelim dediler her defasında boğazıma kaçtı öksürmekte keza çok can acıtıyordu
Ben hala öksüremiyorum rahat 2 hafta oldu öksürme gelince sanki karnım kasılmıyo gibi geliyo olmuyo değişik bı ses çıkarıyorum sadece canım acıyo rahatlayamıyorum

Kızlar bebeğim 22 günlük oldu bugün dışarıda biraz uzun kalacağız, emzirme gibi sorunlarım olmayacak rahatla emziricem. Siz hiç uzun süre dışarda kaldınız mı, bebeği olumsuz etkileyecek bir şey olur mu diye merak ediyorum. Gideceğim yer açık hava ama ağaçlık tamamen gölge yani

Sadece sarılık yüzünden sabah erkenden hastaneye gidip akşama kadar kaldık birkaç kez bebek açısından zor olmadı stresi beni çok yordu bence siz de zorlanmazsınız iyi gelir size de bebeğe de hava almak

Gece hiç uyumadm (((. Sürekli uyandı oğlum. Kollarmda derman kalmadı vallah. Sabah altidada diğer oğlum uyandı. Bugünde. Hiç dinlenemem.sanirim ve misafir de eksik olmuyor ya sizler nasilsiniz

Gece hiç uyumadm (((. Sürekli uyandı oğlum. Kollarmda derman kalmadı vallah. Sabah altidada diğer oğlum uyandı. Bugünde. Hiç dinlenemem.sanirim ve misafir de eksik olmuyor ya sizler nasilsiniz
Valla ben de çok az uyudum sadece eşime bırakıp birer saat uyuyorum 2 kere o kadar onun dışında pek uyuyamıyorum bebeğim çok uyuyo uyandırmak için çok uğraşıyorum saati geçmesin diye başlatıyorum emzirmeyi sonra yarı uykuluyken üstüne mama da veriyorum tam mama bitince gözleri açılıyo bu sefer de yarım saat uyanık anca kalıp tekrar ağlamaya başlıyo aynı döngü devam ediyo gündüz de pek fırsat olmuyo eşimle yalnız bakıyoruz çünkü bebeğe Allah'tan çok misafir derdim yok şimdiye kadar 3 kere geldi sadece

Sadece sarılık yüzünden sabah erkenden hastaneye gidip akşama kadar kaldık birkaç kez bebek açısından zor olmadı stresi beni çok yordu bence siz de zorlanmazsınız iyi gelir size de bebeğe de hava almak
Sağol canım inşallah güzel bir gün olur çıktık bakalım
Benim sütüm az bi kerecik yaşadım onu çok mutlu olmuştum sütüm artmış diye
inşallah sütün en kısa zamanda artsın hepimiz bol sütlü olalım bebişlerimize yarasın, şifa olsun ❤

Gözlerimden uyku akiyor. Bebislerin ikisi de hic uykuya dalamadi dalsalarda hemen uyandilar hepimiz perisan olduk. Şu saat olmuş hala dalip tekrar uyaniyorlar. Asiri sicaklardan oldugunu dusunuyorum yoksa ikisi birden boyle yapmazdi yani gaz falan olsaydi diye dusunuyorum.
Istanbul dayiz nem ve sicaklik cok etkiledi bizi ya

Asıl sen ve bebişin nasılsınız çıktınız mı hastaneden
Dün sabah çıktık bir gece kaldık bebek timi kuzumu inceledi üç kere gayet sağlıklı olduğunu söylediler okadar çok sevindim ki anlatamam salı günü işitme testimiz için gidicek çocuk doktoru gorucek sancım az da olsa var oda geçer zaten başka hiç bir sıkıntımız yok sen nasilsin

Şükürler olsun bundan sonrası yok gaz yok süt keyifli sıkıntılar diyorum ben bunlara, sağlık olduktan sonra hepsi olur gelir geçer, bugünümüze hamd olsun.

Şükürler olsun bundan sonrası yok gaz yok süt keyifli sıkıntılar diyorum ben bunlara, sağlık olduktan sonra hepsi olur gelir geçer, bugünümüze hamd olsun.
Çok şükür bu günlerimizede evlatlarımızı sağ sağlim kucağıma verdi ya başka bir dileğim kalmadı

Canım kızlarım cocugum isilik oldu hep yüzü falan krem olarak onerdiginiz bisey varmi mustela iyi gelmedi
Gecmiş olsun
Canim sicaktan oluyor
Benim ilk 3 gun oyleydi sonra klimanin oldugu odaya goturuyorum serin oluyo tabikide kilimanin onune koymuyorum ona gore giydiriyorum zaten

Gecmiş olsun
Canim sicaktan oluyor
Benim ilk 3 gun oyleydi sonra klimanin oldugu odaya goturuyorum serin oluyo tabikide kilimanin onune koymuyorum ona gore giydiriyorum zaten
Ay tam onu sorucaktim bugun klima takildi suan evi sogutuyorum odalari 24 dereceye sabitlicem. Hep acik mi sizde klima bide nasil giydiriyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…