2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Emziricem diye su içinde kalıyorum her defasında evde tişört sütyen kalmadı değişmekten.
Şansımıza en kavurucu sıcaklara geldi bebeler.Yapış yapışız bebekle.
Aynı durumdayız baştan aşağı su içinde kalıyoruz bebekte bende nasıl kilo alacaklar böyle hiç bilmiyorum sıcaktan emme süremiz azaldı sıklığı arttı kısır döngüye girdik sonbahar gelsin kıvamındayım

Uyku bende de yok doğduğundan beri rutin 2 saatte bir emziriyorum gaz çıkar yatır zaten süre geçiyor otomatiğe bağladım gündüzde kolik nöbetim var biraz uyusa işimi yapsam kar sayıyorum Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar bebegim bugün sümüksü kaka yapmış neden olabilir sizce? Üşüttüm mü acaba çocuğu Bu sıcaklarda nasıl giydiriyorsunuz, klimali odaya aldım ama ne giydirecegimi şaşırıyorum, kısa giydiriyorum sürekli terliyor çocuk özellikle emdikçe. Sürekli de değiştiriyorum üstünü

Ay ben az mi mama veriyorum acaba sütümle doymuyolar anliyorum ama sizi gorunce sanki benim verdigim az gibi geldi
Benim bebegim agliyo doymayinca bildigin sakinlesene kadar veriyorum sonra da gazini cikartiyoruz. 33 gunluk suanda kendi sutum ve 60 ml mama yeterli oluyor bir ogun icin. Belki den daha sik besliyorsundur, o da etkili olabilir?

Bi kaç gün önce daha uzun duruyordu memede şimdi uyuyor mu baygınlık mı geçiriyor bilmiyorum artık bitti sanıp bırakıyorum gözlerini tekrar açıyor tekrar aranıyor.Kıyamıyorum tekrar memeye koyuyorum olmadı sağıp veriyorum gözümle ne kadar emdiğini görmüş oluyorum.Ama yine de farketmiyor ellerini ağzına sokmaya çalışıyor.

Gece hiç uyumadm (((. Sürekli uyandı oğlum. Kollarmda derman kalmadı vallah. Sabah altidada diğer oğlum uyandı. Bugünde. Hiç dinlenemem.sanirim ve misafir de eksik olmuyor ya sizler nasilsiniz
Bu insanların zorunne anlamıyorum gercekten ,ya anne bir kendine gelsin toplasın gelirsiniz yani nedir

Sıcakta uyuyamıyorlar ,ben ilk kızımda klima aldırmıstım iyiki almısız ,bu sıcaklarda benim yüreğim sıkısıyor sanki , yorgunluk uykusuzluk sıcak derken ,birde cocuklarda uyuyamıyor sıcakta ,imkanınız varsa klima taktırın derim

Ay tam onu sorucaktim bugun klima takildi suan evi sogutuyorum odalari 24 dereceye sabitlicem. Hep acik mi sizde klima bide nasil giydiriyosun?
Bizde acık coga zaman suan 26.5 derce uyku ,Eco,sessiz mod 3 lü şekilde açık ,cocukda sadece zıbın var üstü hafif örtüyle örtülü..

Ay tam onu sorucaktim bugun klima takildi suan evi sogutuyorum odalari 24 dereceye sabitlicem. Hep acik mi sizde klima bide nasil giydiriyosun?
Biz Hatay'da klimasız yaşamak imkansız hep açık klima doktor bize direk üstüne gelmesin klimanın havası ve siz nasıl giyiniyorsaniz bir kat fazlasını giydirin bebeğe dedi.

Sümüksü kaka alerji olabilir canım bir danış diyeti var eğer bebeğinin bazı besinlere alerjisi varsa olabiliyor

Bizde acık coga zaman suan 26.5 derce uyku ,Eco,sessiz mod 3 lü şekilde açık ,cocukda sadece zıbın var üstü hafif örtüyle örtülü..
Bizimde yavas yavas soguyo 28 oldu suan kisa kollu zibin var ama elleri soguk geliyo normal mi bilemedim

Biz Hatay'da klimasız yaşamak imkansız hep açık klima doktor bize direk üstüne gelmesin klimanın havası ve siz nasıl giyiniyorsaniz bir kat fazlasını giydirin bebeğe dedi.
O zaman kisa kollu zibin altina uzun bacakli bisey giydirsem yeter heralde kafasina sapka takiyo musunuz

Benim bebegim de surekli uyuyor memede , doymadigi icin de 1 saat sonra tekrar kalkiyor. Sariliktan mi acaba , hala az da olsa var

Hep acik degil
Mesela acik olmadigi zaman sade kolsuz zibin giydiriyorum
Acik oldugu zaman tulum yada elbise giydiriyorum
Ben klimayi 27 derece tutuyorum tam guzel oluyor bebek icin

Hep acik degil
Mesela acik olmadigi zaman sade kolsuz zibin giydiriyorum
Acik oldugu zaman tulum yada elbise giydiriyorum
Ben klimayi 27 derece tutuyorum tam guzel oluyor bebek icin
Yaa 22 24 diyolarda soguk geliyo banada nemide dusurdugu icin kuru soguk oluyo bildigin. Bencede 26 27 ideal aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…