2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim bebegim de surekli uyuyor memede , doymadigi icin de 1 saat sonra tekrar kalkiyor. Sariliktan mi acaba , hala az da olsa var
Benimki de hastaneden geldiğinden beri uyuyor hastanede uyumuyordu çok. Emmesi iyi ama niye uyuyor bu kadar anlamadım sıcaktan diye düşünüyorum

Kızlar lohusalık beni çok kötü vurdu ya. 7/24 ağlayasım var. Tüm günüm gecem doğumhanede geçiyor. Atlatamıyorum bir türlü. Kabuslarıma giriyor. Kendimi teselli edemiyorum.
Bebeğim sarılık oldu. Her günüm hastanede geçiyor. Herkes her şey batıyor.
Yaşadığım şehirde güvenebileceğim psikolog da yok. Daha önce araştırmıştım. Napıcam bilmiyorum.

Paranoyak oldum doydu mu doymadi mi diye
Hepimiz aynı durumdayız doydu mu doymadı mı uyudu mu uyumadı mı yetiyor muyum yetemiyor muyum hasta mı değil mi hep böyleyiz hepimiz paranoyak olduk yalnız değilsin kakalı çişli bezlerini takip et doyuyorsa zaten tuvalete çıkacaktır

Bizimde yavas yavas soguyo 28 oldu suan kisa kollu zibin var ama elleri soguk geliyo normal mi bilemedim
Normal şekilde açıksa üşüyor olabilir,ben Eco mod, sessiz mod ve uyku modu devreye sokuyorum ,usul usul sogutuyor evi

Aynısını yaşıyorum emmesi azaldı emme sıklığı çoğaldı vıcık vıcık bir ilişki içindeyiz koy bırak ağlasın yine al sağ ver için rahat etsin yetmez dön başa aranır doymadı bu elini ağzına sokar yok yetmedi süt gün boyu böyleyim bende bu havalardan herhalde yani inşallah öyledir

Sarılık çok yüksek olmamak üzere bizde de vardı ben günde 2 kez mama verdim sende dene istersen, lohusalık halini ilk dopumda da şuanda da yaşayamadım,bebeklerime hep tek bakıyorum sadece eş desteğim var oda işten fırsat buldukça,eğer psikolojik olarak ihtiyaç olduğunu düşünüyorsanız destek almaktan çekinmeyin,sağlıklı anne sağlıklı bebek

Sıcaklardan benim bebeğimde sürekli uyanıyor derin uykuya dalması çok zorlaştı, inanılmaz yoruyor bu durum. Bizde dayanamadık klima aldık salı gelecek, inşallah bu durumdan kurtuluruz. Konunun açılması iyi oldu bende 27 28 de açarım. Bir de kızlar bugün ananem vefat etti, annem gitti artık yalnızım

Başınız sağ olsun, ben hastanede dahi yalnızdım o kadar da zor değil inan hatta belki böylesi daha iyi oldu bile diyeceksin ben yine olsa yine tek başıma kalmayı tercih ederim

Başınız sağ olsun, ben hastanede dahi yalnızdım o kadar da zor değil inan hatta belki böylesi daha iyi oldu bile diyeceksin ben yine olsa yine tek başıma kalmayı tercih ederim
Teşekkürler canım umarım dediğin gibi olur bu aralar biraz fazla ağladığı için zor olabiliyor

Normal şekilde açıksa üşüyor olabilir,ben Eco mod, sessiz mod ve uyku modu devreye sokuyorum ,usul usul sogutuyor evi
Evet suan ilk acis oldugu icin evi sogutsun diye actim normal sekilde ama klimali odaya goturmedim hic. Ecosu uykusunu bilmiyorum ki var mi bunda

Teşekkürler canım umarım dediğin gibi olur bu aralar biraz fazla ağladığı için zor olabiliyor
Tamamen bebeğine konsantre ol, ağladığında stres yapma ben ilk çocuğum da çok yapardım annem olmazsa bakamam diye de düşünürdüm onda ben stres yaptıkça bebek hissediyordu kesin, şimdi ne yapıyorum ful uykusuz haldeyim feryat figan ağlıyor bazen gaz sancısı vuruyor uykuya dalamıyor bende uykusuzum beynim duracak gibi açıyorum son ses müzik dımtıs dımtıs alıyorum bebişimi dans ediyorum şarkı söylüyorum bebiş şok bebiş iptal bide önceden çok kuralcıydım şu saatte yatacak bu saatte kalkacak vs gibi yani her konuda şimdi de tam tersi oldum resmen bebeğe yansıyor ruh halim o gün nasılsam bebekte benim gibi, yaşça büyük olduğumu düşünüyorum abla tavsiyesi olarak söylemek istedim tecrübelerimi

Bizde mersindeyiz ve geceler uykusuz anne olarak geciyod

Gündüz mu uyuyor

Allah rahmet eylesin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…