- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.341
Biz de 20 günlügüz doyduklarında bi kendilerinden geciyorlar ama sonra yine aranmaya basliyorlar. Bu aranma doymamakla alakali degil sanirim. Ben de 2.5 saatte falan bir besliyorum ama saatleri duzenli yapamiyorum simdilik ikiz oldugu icin düzen şaşıyor. 60 ml mamayi 2 satte bir mi veriyorsunBenim bebegim agliyo doymayinca bildigin sakinlesene kadar veriyorum sonra da gazini cikartiyoruz. 33 gunluk suanda kendi sutum ve 60 ml mama yeterli oluyor bir ogun icin. Belki den daha sik besliyorsundur, o da etkili olabilir?
Ya klimayi senelerdir esim alacak ben istemedim baş agrisi yapiyor diye ben de, simdi de esim diyo alsak cocuklara dokunur. Arada kaldik bayaSıcakta uyuyamıyorlar ,ben ilk kızımda klima aldırmıstım iyiki almısız ,bu sıcaklarda benim yüreğim sıkısıyor sanki , yorgunluk uykusuzluk sıcak derken ,birde cocuklarda uyuyamıyor sıcakta ,imkanınız varsa klima taktırın derim
Sarılık için değil aslında üzülmem. Geçecek, bitecek sarılık biliyorum. Azalıyor çünkü.Sarılık çok yüksek olmamak üzere bizde de vardı ben günde 2 kez mama verdim sende dene istersen, lohusalık halini ilk dopumda da şuanda da yaşayamadım,bebeklerime hep tek bakıyorum sadece eş desteğim var oda işten fırsat buldukça,eğer psikolojik olarak ihtiyaç olduğunu düşünüyorsanız destek almaktan çekinmeyin,sağlıklı anne sağlıklı bebek
Çocuklara çok iyi geliyor hafif acarsanYa klimayi senelerdir esim alacak ben istemedim baş agrisi yapiyor diye ben de, simdi de esim diyo alsak cocuklara dokunur. Arada kaldik baya
Ahahha çok doğru söylüyorsun stres olunca bebekler hissediyor onlarda huzursuz oluyor, en sakin en rahat halimde olmaya çalışıyorum şu anTamamen bebeğine konsantre ol, ağladığında stres yapma ben ilk çocuğum da çok yapardım annem olmazsa bakamam diye de düşünürdüm onda ben stres yaptıkça bebek hissediyordu kesin, şimdi ne yapıyorum ful uykusuz haldeyim feryat figan ağlıyor bazen gaz sancısı vuruyor uykuya dalamıyor bende uykusuzum beynim duracak gibi açıyorum son ses müzik dımtıs dımtıs alıyorum bebişimi dans ediyorum şarkı söylüyorum bebiş şok bebiş iptalbide önceden çok kuralcıydım şu saatte yatacak bu saatte kalkacak vs gibi yani her konuda şimdi de tam tersi oldum resmen bebeğe yansıyor ruh halim o gün nasılsam bebekte benim gibi, yaşça büyük olduğumu düşünüyorum abla tavsiyesi olarak söylemek istedim tecrübelerimi
En tatlı uyku seviyesiAhahha çok doğru söylüyorsun stres olunca bebekler hissediyor onlarda huzursuz oluyor, en sakin en rahat halimde olmaya çalışıyorum şu antek benim bebeğim ağlamıyor sonuçta ve bir şekilde derdini anlayıp yardımcı olmaya çalışıyoruz (gece sana cevap yazarken uyuyakalmışım düşün artık uykusuzluk seviyemi )
Tebriks.2 çocukla ilk defa dışarı çıkıyorum kendime başarılar dilerim
Sizin bebeğiniz uyanıkken bebek arabasına koyduğunuzda duruyor mu? Benimki asla durmuyor dün çığlık çığlığa geçti mecbur eve dönmek zorunda kaldık. Evde uyutup anca bebek arabasına koyabiliyoruz ve dışarı çıkabiliyoruz..Tebriks.
Ben iki gün önce on dakikalığına çıktım.
On dakka sonra süt saati gelmiş mecbur Eve geçtim
Süt mevzusu olmasa hergün çıkarım
Yüzümü yıkamayı unutmam dışında şimdilik sorun yokTebriks.
Ben iki gün önce on dakikalığına çıktım.
On dakka sonra süt saati gelmiş mecbur Eve geçtim
Süt mevzusu olmasa hergün çıkarım
Benimki büyük çocuk aynı öyleydi hiç bebek arabasını kullanmamıştık, ama şimdiki çok seviyor ilk dışarı çıkmadan önce evde sürüyordum yemek yaparken vs yanıma götürüyordum arabayla öyle alıştıSizin bebeğiniz uyanıkken bebek arabasına koyduğunuzda duruyor mu? Benimki asla durmuyor dün çığlık çığlığa geçti mecbur eve dönmek zorunda kaldık. Evde uyutup anca bebek arabasına koyabiliyoruz ve dışarı çıkabiliyoruz..
Ah canım… benim bebeğim uyanıkken çok nadir ağlamadan duruyor :/ o yüzden böyle bir şeyi denesem bile 10 dkyı geçmezBenimki büyük çocuk aynı öyleydi hiç bebek arabasını kullanmamıştık, ama şimdiki çok seviyor ilk dışarı çıkmadan önce evde sürüyordum yemek yaparken vs yanıma götürüyordum arabayla öyle alıştı
Benim 12. 13.gune kadar o batma devam etti. Rahatsiz edici fazlasiyla ama cok can acitici degildi sadece insani bir terslik mi var diye dusunduruyo.Arkadaşlar sizin de dikişlerinize iğne batıyor gibi oluyor mu?
Normal doğum dışarda 2 içerde 2 dikişim var dışardakilerden biri ilk doğumdaki yere yapıldı 5.günümdeyim.
Allah yardım etsin anlıyorum seni büyük oğlum da sürekli ağlardı o yüzden ikinci çocuğu hiç düşünemedim, minnoş oğlum sürpriz yumurta 12 yıl aradan sonra ve hala büyükle uğraşıyorum inanırmısın, doğum yaptığım gün bile ameliyat odasında dur oğlum yapma oğlum, ameliyathaneye götürürlerken bile en son onunla uğraşıyordum babası kızdı en sonunda kadını rahat bırakta doğurup gelsin dediAh canım… benim bebeğim uyanıkken çok nadir ağlamadan duruyor :/ o yüzden böyle bir şeyi denesem bile 10 dkyı geçmez
Pansumani sadece batikonla yapma gerginlestiriyo oda batma yapar ben batikon sonrasi antibiyotikli kremi tampon yaparak surdum bolgeye yumusatti rahat ettim.Arkadaşlar sizin de dikişlerinize iğne batıyor gibi oluyor mu?
Normal doğum dışarda 2 içerde 2 dikişim var dışardakilerden biri ilk doğumdaki yere yapıldı 5.günümdeyim.
Çok aktif bir çocuk olarak mı büyüdü yani :) bakalım umarım benimkisi biraz olsun sakinleşir ama şimdiden bile çok hareketli ve anlamlı bakıyorAllah yardım etsin anlıyorum seni büyük oğlum da sürekli ağlardı o yüzden ikinci çocuğu hiç düşünemedim, minnoş oğlum sürpriz yumurta 12 yıl aradan sonra ve hala büyükle uğraşıyorum inanırmısın, doğum yaptığım gün bile ameliyat odasında dur oğlum yapma oğlum, ameliyathaneye götürürlerken bile en son onunla uğraşıyordum babası kızdı en sonunda kadını rahat bırakta doğurup gelsin dedi
Bendede oldu hatta şuan onu yazacaktm ağlamalar başladı değişik duygu durumlar var önceden online görüştüğüm bir piskolog var verim.aldmm size öneririm. Zinnet tunç ismi. Bende düşünüyorum açıkçası bende stres çok fazla herşeyi düşünüyorm bu araKızlar lohusalık beni çok kötü vurdu ya. 7/24 ağlayasım var. Tüm günüm gecem doğumhanede geçiyor. Atlatamıyorum bir türlü. Kabuslarıma giriyor. Kendimi teselli edemiyorum.
Bebeğim sarılık oldu. Her günüm hastanede geçiyor. Herkes her şey batıyor.
Yaşadığım şehirde güvenebileceğim psikolog da yok. Daha önce araştırmıştım. Napıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?