2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim bebegim agliyo doymayinca bildigin sakinlesene kadar veriyorum sonra da gazini cikartiyoruz. 33 gunluk suanda kendi sutum ve 60 ml mama yeterli oluyor bir ogun icin. Belki den daha sik besliyorsundur, o da etkili olabilir?
Biz de 20 günlügüz doyduklarında bi kendilerinden geciyorlar ama sonra yine aranmaya basliyorlar. Bu aranma doymamakla alakali degil sanirim. Ben de 2.5 saatte falan bir besliyorum ama saatleri duzenli yapamiyorum simdilik ikiz oldugu icin düzen şaşıyor. 60 ml mamayi 2 satte bir mi veriyorsun

Ya klimayi senelerdir esim alacak ben istemedim baş agrisi yapiyor diye ben de, simdi de esim diyo alsak cocuklara dokunur. Arada kaldik baya

Sarılık için değil aslında üzülmem. Geçecek, bitecek sarılık biliyorum. Azalıyor çünkü.
Lohusalık mı yoksa cidden psikolojim çok mu bozuk ona da pek emin değilim. Lohusalığa bağlıyorum. Sabaha karşı yine doğumhane rüyasıyla sıçrayarak uyandım mesela. Sezaryen yüzünden normal halime de dönemedim. Hareketlerim kısıtlı. O da canımı sıkıyor. Online psikolog bakacağım artık.

Ahahha çok doğru söylüyorsun stres olunca bebekler hissediyor onlarda huzursuz oluyor, en sakin en rahat halimde olmaya çalışıyorum şu an tek benim bebeğim ağlamıyor sonuçta ve bir şekilde derdini anlayıp yardımcı olmaya çalışıyoruz (gece sana cevap yazarken uyuyakalmışım düşün artık uykusuzluk seviyemi)

Bebeğimin uyuduğu odayı 24 dereceye sabitledim, günlerdir bu şekilde.
Yarım kollu bir zıbın giydiriyorum, bacakları açık, ayağına da çorap, o kadar. Doktorum ve hemşirem bu şekilde önerdi, rahat uyuyor Her akşam suya sokuyorum, sudan sonra saçlarının nemi gidene kadar şapka takıyorum. 0.5 Tog uyku tulumu var ancak kalın geldi bana giydirmedim. Elleri ayakları soğuk olması normal, vücut ısısını ensesinden kontrol edin. Sevgiler.

En tatlı uyku seviyesihastalık bişey olmadığı sürece ağlasın bişey olmaz diyorum, gece deli gibi cırlıyor dalamazsa açıyorum Lambaları benim çay içesim var diyorum müzik açıyorum kucağımda onuda sürüklüyorum peşime onada diyorum sende süt içermisin bir porsiyon memede onabizim evin delisi olarak her çılgınlığı yapıyorum moral motivasyonumu yüksek tutmak için çünkü bebeğe yansıyor evde başka çocukta var ben iyiysem herkes iyi kötüysem herkes kötü oluyor. Mesela ilk çocukta çok aşırı kuralcıydım gece gündüz kavramını bilecek çocuk diye asla lamba açıp konuşmazdım şimdi deli deli şeyler yapıyorum

Tebriks.
Ben iki gün önce on dakikalığına çıktım.
On dakka sonra süt saati gelmiş mecbur Eve geçtim
Süt mevzusu olmasa hergün çıkarım
Sizin bebeğiniz uyanıkken bebek arabasına koyduğunuzda duruyor mu? Benimki asla durmuyor dün çığlık çığlığa geçti mecbur eve dönmek zorunda kaldık. Evde uyutup anca bebek arabasına koyabiliyoruz ve dışarı çıkabiliyoruz..

Tebriks.
Ben iki gün önce on dakikalığına çıktım.
On dakka sonra süt saati gelmiş mecbur Eve geçtim
Süt mevzusu olmasa hergün çıkarım
Yüzümü yıkamayı unutmam dışında şimdilik sorun yok bebeğide bir yerde unutmadan eve getirirsem tamamdır bu iş

Arkadaşlar sizin de dikişlerinize iğne batıyor gibi oluyor mu?
Normal doğum dışarda 2 içerde 2 dikişim var dışardakilerden biri ilk doğumdaki yere yapıldı 5.günümdeyim.

Benimki büyük çocuk aynı öyleydi hiç bebek arabasını kullanmamıştık, ama şimdiki çok seviyor ilk dışarı çıkmadan önce evde sürüyordum yemek yaparken vs yanıma götürüyordum arabayla öyle alıştı

Ah canım… benim bebeğim uyanıkken çok nadir ağlamadan duruyor :/ o yüzden böyle bir şeyi denesem bile 10 dkyı geçmez

Normal doğum dışarda 2 içerde 2 dikişim var dışardakilerden biri ilk doğumdaki yere yapıldı 5.günümdeyim.
Benim 12. 13.gune kadar o batma devam etti. Rahatsiz edici fazlasiyla ama cok can acitici degildi sadece insani bir terslik mi var diye dusunduruyo.

Ah canım… benim bebeğim uyanıkken çok nadir ağlamadan duruyor :/ o yüzden böyle bir şeyi denesem bile 10 dkyı geçmez
Allah yardım etsin anlıyorum seni büyük oğlum da sürekli ağlardı o yüzden ikinci çocuğu hiç düşünemedim, minnoş oğlum sürpriz yumurta 12 yıl aradan sonra ve hala büyükle uğraşıyorum inanırmısın, doğum yaptığım gün bile ameliyat odasında dur oğlum yapma oğlum, ameliyathaneye götürürlerken bile en son onunla uğraşıyordum babası kızdı en sonunda kadını rahat bırakta doğurup gelsin dedi

Pansumani sadece batikonla yapma gerginlestiriyo oda batma yapar ben batikon sonrasi antibiyotikli kremi tampon yaparak surdum bolgeye yumusatti rahat ettim.

Çok aktif bir çocuk olarak mı büyüdü yani :) bakalım umarım benimkisi biraz olsun sakinleşir ama şimdiden bile çok hareketli ve anlamlı bakıyor

Bendede oldu hatta şuan onu yazacaktm ağlamalar başladı değişik duygu durumlar var önceden online görüştüğüm bir piskolog var verim.aldmm size öneririm. Zinnet tunç ismi. Bende düşünüyorum açıkçası bende stres çok fazla herşeyi düşünüyorm bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…