2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar bebeğimde inek sütü alerjisi çıktı diyete başladım ama kanlı kaka bitmiyor tam olarak. Sanırım üç haftada ancak belli olurmuş diyetin etkisi çok zor bir durummuş çok üzülüyorum
Sadece kakadan mı anladınız acaba ? Ben de gecen gun yogurt yiyince gazdan cok kotu oldu. Suphelenmeye basladim

İyi akşamlar kızlar ödem lerinizi kaç günde attınız acaba

Kızlar iyi akşamlar bugün 20. Günüm bitti. Kanamam artık gelmiyor ama bacak aramda kötü bir koku geliyor sizde de böyle mi?

Maşallah ne güzel ödemlerin gitmesi.
Benim üzerime 5 kg yapışıp kaldı gibi. 13 kg kadar almıştım 24-25 günde anca 7-8 kg gitti o da zoraki. :) şuan gitmeyen bir göbek ve kalın bir bel ile başbaşayım.
Henüz bebek arabasına koymadım ama puseti (ana kucağını) çok sevdiğini söyleyemem. Benimki biraz sert, içine pofidik minder aldım bu sefer de çok daralttı, ondan daha çok nefret etti.
Ama sokağa bayıldı
Yüzümü yıkamayı unutmam dışında şimdilik sorun yok bebeğide bir yerde unutmadan eve getirirsem tamamdır bu iş
Ahaha ilahi kardashians loading desene.
Kim kardashian bebesini restoranda unutup geri dönüp almıştı
Arkadaşlar sizin de dikişlerinize iğne batıyor gibi oluyor mu?
Normal doğum dışarda 2 içerde 2 dikişim var dışardakilerden biri ilk doğumdaki yere yapıldı 5.günümdeyim.
İyileşirken hissettim o batmaları. 15 günü buldu tam iyileşmem. Kaç dikişim vardı bilmiyorum ama dış dikiş sanırım çok değildi o hızlı iyileşti. İç dikişler bir hafta daha battı.

Yaasaydım 2 taneyle dönmüşüm asayiş berkemal

Kızlar bebeğimde inek sütü alerjisi çıktı diyete başladım ama kanlı kaka bitmiyor tam olarak. Sanırım üç haftada ancak belli olurmuş diyetin etkisi çok zor bir durummuş çok üzülüyorum
Bu dönemde çok rastlanılan bir durum yediklerimiz içeriklerimizin hangisi düzgün ki en azından vücudu tepki vermiş yoksa daha sıkıntılı olurdu erken önlem almış olacaksınız hayvansal gıdalardsn uzak durarak kısa sürede normal seyrine dönecektir

Geçmiş olsun cnm en azından neye alerjisi var çabuk tespit ettiniz büyüdükçe geçiyor hiç olmasa daha iyiydi ama Allah beterinden korusun

Aynen öyle ondan korkuyorum yarın akşam ilk muayenem var korkuyorum artık müdahale edilsin de istemiyorum.umarım iyi durumdadır
Merak etme normal o batmalar gecicek koku kasinti yoksa alt tarafta yuzde 80 90 iyilesmistir bile. Fucidin kullandim canim recetesiz her hangi bir antibiyotikli merhem. Belki evinde vardir bile. İlac tarzi kullanmam istemezsende aloe verali jel al sadece yuzde yuz olsun. Hic bisey yoksa bebeginin vucut yagi varsa onunla bile nemlendirebilirsin bolgeyi.

Pheeps bebiş uyanik galiba
Bende nobettiyim bi saat sonra nobetim bitiyor
Geceleri uyanik sipa gunduzleri uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…