2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar yardımımıza ihtiyacım var
Kızım dünden beri 6 saat bir arada ağlayıp yatmıyor . Karın ağrısı var . Masaj ve her türlü şeyi denedim yatmıyor ve ben artık tükendim . Sabırlıyım da ona belli etmiyorum hiç bir şeyi. Ona nasıl yardım edebilirim . Neyle alakalı olduğunu bilmiyorum. Bir gün önce mamayı bıraktık artık sütüm tam geldiği için

Tam da benim düşündüklerimi yazmışsın başta ….

Kızlar bebeklerinizi her gün banyo yaptırırken şampuanlama lifleme yapıyor musunuz ? Biz bugün sağlık ocağına gittik her banyoda yapma suya sok çıkar dedi ebemiz

Slm kızlar nasılsınız moralim sıfıra sıfır böbrekleri oğlumun dahada büyümüş 4 mm den 7 mm çıkmış lohusa yüzünden şuan kafayı yedim nerdeyse
Doğumdan sonra düzene alışamadım bayaadır buralara da bakamadım canım. En son sağlıklı demişlerdi. Takip edemedim devamını.
Yapılacak bir şey var mıymış nasıl bir tedavi izlenmesi gerekmiş? Mutlaka çözümü vardır.

Çocuk cerrahisi ne yönlendirdi bakalım ne zamana randevu bulabilicez

Sutun icin sevindim canim
Buyuk ihtimalle bebeginin gaz sancisi var
Youtubede gaz sancisi icin degisik pozisyon lar var onlari denedinmi bide gaz damlasida kulaniyormusun?

Slm kızlar nasılsınız moralim sıfıra sıfır böbrekleri oğlumun dahada büyümüş 4 mm den 7 mm çıkmış lohusa yüzünden şuan kafayı yedim nerdeyse
Gecmiş olsun canim
doktor ne dedi duzelme ihtimali var mi?
Bide hangi doktora goturdun?

21 gün oldu, 10. Günden beri kanamam yok fakat bugün kan geldi. Acaba doğum sonrası mı yoksa regl mi oluyorum bu kadar çabuk olunur mu deneyimli olan arkadaşlar yorumlayabilir mi
Benimde oyle ara ara goruyordum ama bu sefer kesildi sanki

Karnı sert mi canım? Eğer sertse gazı vardır. Çünkü bazen gazı var gibi görünüyor ama uykuya dalamadıkları için de ağlıyorlar, zaten her şeye ağlıyorlar yorulduk
Ben bugün gerçekten ilk defa böyle oldum saatlerce ağladım

Ben bugün gerçekten ilk defa böyle oldum saatlerce ağladım
kendini üzme, inan ki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Bir gece gaz birikmesinden dolayı 4 saat ağladı ne yapacağımızı şaşırdık. Sen sadece bundan sonra çok dikkat et, her emzirmeden sonra gazını çıkart, kimyon tüket her gün, çok soğuk şeyler içme. Ne güzel bak artık sütünde yetiyormuş

Canım kızlar yeteri kadar cevap vermiş, benim ekleyeceğim emzirme süresi ile ilgili
Benim ebe hemşirem demişti ki bir memeyi en az 15dk falan emzirmek gerekiyormuş, diyelim ki 10.dakika olmadan uyudu diğer sefer yine ondan başlamak gerekiyormuş. Çünkü yağlı besini süt sonda o 5dk şık kısımda olan sütmüş bebeğe o kilo aldırırmış ( sen şimdi demişsin ki 7dk falan emiyor sonra dalıyor, sonrasındaki emzirmeye aynı memeden başla diğerinden aksın sorun değil o bebeğine kilo aldıracak)

Gerçekten insanın da ailesi annesi yanında olmayınca çok daha zor oluyor . Som çarem hep buraya sormak oluyor çünkü kimsem yok . Gaza da gelirsek ne kadar iyi çıkarsam da illaki oluyor . Emzirme çayları mı desen her şeye dikkat ediyorum. Şimdi 9 saat oldu ve hala yatmıyor .

Hadi gozun aydin
Allah anali babalı büyütsün
Yurtdışında hemen birakiyolarmi eve gitmenize?
Evet canim, eger komplikasyon olmadiysa dogumda birakiyolar ama sadece Hollandada evine ertesi sabah hemsire gelip
gunde 6-8 saat arasi bakimina bir hafta boyunca devam ediyor. Kahvaltini hazirliyor, Bebegin kilosuna bakiyo her gun. Senin tansiyon, atesin, varsa dikislerini kontrol ediyor. Temizligimi bile kismen yapiyor sagolsun.
Beni dogum yaptiran klinige bagli olan ebede gelip kontrol ediyor, hersey yolundami diye.
Yarinde cocuk gelisimi takip eden burodan, cocuk doktoru topuk kani alip, kulak testi yapacak.
Benimde tahmin ettigim cikti, hastaneye gercekten zor yetistik. Pantolonumu cikarmaya calismalariyla bebegin kafasi ayni anda cikti, uc saat sonra evdeydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…