2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
100 ml anne sütüne rağmen doymuyor olamaz illa mama istiyor demekki
Olabilir ya normalde de çok yiyo ama o kadar emzirme üstüne 60 mama yiyo bazen doymuyo çiş kaka çok yapıyo ama tartıda sınırda çıkıyo kilosu tam alıyo fazla fazla almıyo demek ki öyle tıka basa da doymuyo diye düşünüyorum ben de. Saat 11den beri doyuramadım yine onu

Selam nasılsınız? Nasıl gidiyor? sezaryen olanlara bi sorum olcak yara yerine nasıl bi bakım uyguluyosunuz? Hangi ürünü ne şekilde kullaniyosunuz?
Doktorum ilk günler duş sonrası önce havluyla kurutma sonra saç kurutma makinesiyle kurutma önerdi artık sadece saç kurutma makinesiyle kurutuyorum bir de fitolabın wcura g plus kremini önerdi günde iki kez onu sürüyorum

Benimde birinden daha çok çıkarken diğerinden daha az çıkıyor.Çocuk birinde her defasında boğazına kaçırıyor korkuyorum kurtaramıcak diye
Ay benim de ayni sekilde. Makas yap mutlaka biz oyle baya azalttik tikanmayi. Bir de uyudugunu hissettiginde yuzune ufle. Resmen nefes sayiyoruz tikanicak diye

Artık zaten karnı doysun yeter diye düşünüyorum sütüm inşallah artsın arttıkça ondan alması gereken besinleri alabilsin sonra mama yesin keyif için karnını doyurmak için değil şimdi ne yazık ki karnını doyurmak için de mamaya ihtiyaç var

Senin ki oburiks çıktı desene

Bana da krem önerdi bi de antiseptik solüsyon. Günde 2 kere antiseptik uygulayacakmışım. Bana gereksiz geldi açıkçası 10 gün oldu artık. Size öyle bi şey önermediler değil mi?

Bende gündüzleri yatmıyor . Her saat emmek istiyor . Sabırlıyım ona hissettirmemek için ama zorlanıyorum . Yemek bile yiyemiyorum yardım eden de yok. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum
Her saat emme durumu bende de var bazen saati bile bulmuyor kolik durumumdan dolayı bir de göğüs yaralarım tam iyileşmedi bu şekilde de zor iyileşmesi yemek yapamıyorum tuvalete bile gidemiyorum sürekli ağlama hali ve çarede yok çekicez mecbur bende yalnızım yanlış yaptığımız bir şey yok kendini suçlama bazı bebekler böyle büyüdükçe inşallah düzelir her şey

Bu arada yemekten sonra emzirme bahanesiylede bulaşıkları eşime kitliyorum o mutfağı toplayıp çayı demleyen kadar emzirip çayımı içmeye hazır oluyorumminnoş oğlum anneye torpil geçiyor

Kızlar merhaba çocuğumun isilik kulaklarına kadar sıçradı sizinkilerdede varmı yara gibi oldu sanki akıyor gibi burun kenarları da öyleydi burnu geçti acaba kulağımı akıyor diye korkuyorum. Sizlerde durum ne isilik olanlar vardı sanırım yada daha önce deneyimleyen gerçi akıyor olsa silince çıkar lekeler.

Kıyamam kuzucuğa fotodan isilik gibi durmuyor bence doktora göster rengi sarı duruyor

Isırık değil cnm bu ya doktora götür bence akmış gibi duruyor kulağı usuttumu diyicem hava çok sıcak sıcak hava çocuğu hasta eder dikkat et kısa zamanda doktora götür derim

Benimki de sürekli emmek isteyenlerden. Ben de yalnızım ve 3 yaşında bir de kızım var. Eşim akşamdan akşama ne kadar yardımcı olabilirse o kadar var. Kızımda da aynısını yaşadım. Emzik almadı. Şimdi deniyorum oğlum da almıyor meme arıyor. Süt iyi, kilo alımı iyi, çişi kakası iyi. Aç değil, kusana kadar emiyor sonra yine sil baştan. 2 saate bir emzir, 3 saatte bir emzir mümkün değil. 1 aylık oldu. İlk 2 hafta böyle değildi, emip uyuyordu. Ben de yanlış olan ne sorularındayım yeni baştan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…