- 10 Kasım 2022
- 5.135
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.621
8 günlük şuan çok az bir şey tutuyor göbek kısmında az da olsa sivilik var. Senin kide oylemiydi11 günlükken düştü geç düştü baya
Çok az birşey tutuyor ama az birşey göbeğinde sivilik var sendede oylemiydi1 haftalıkken düştü bizimki
Ne kadar kaldi kız daha çok varmı
Hayırlısıyla sağ sağlim kucağına al cnm inşallah38+5 im sanırım, sezeryan olacağı çok bekletmezler derler ya ondan hep kendimi temmuz annesi olurum diye düşündüm doktor kanama yads suyum falan gelmezse 40a kadar bekleyecek sanırım
10. Günde canımİyi aksamalar hanım lar bebislerinizin göbek bağı kaç günlükken düştü
İsilikdi aslında kuruyunca böyle oldu fiğed kulağı normale döndü bu böyle yara gibi kaldıKıyamam kuzucuğa fotodan isilik gibi durmuyor bence doktora göster rengi sarı duruyor
Bizimki ortalamaya göre geç düştüBaya uzun sürmüş benim kinin ki düşmek üzere acaba cokmu erken benim ki
Hayırlısıyla sağ sağlim kucağına al cnm inşallahgeçen çocuk doktoruna götürdüm tosbigi doktor bana sen ne halt yedin dedi laf yedim çocuk 42 haftasında doğmuş dedi doktorun neden uyarmadi sancılarını durdurdu senin dedi bende haftami bile geri çektiler benim dedim şok olmuştum şuan başından ayrılmıyor um etleri soyulmaya başladı ateslenirse haftaneye gitmesi gerekiyormus günlerdir uyumuyorum. Aşırı derecede doktor yüzünden korku sardı beni gene
Evet öyleydi her an düşebilir sizinde8 günlük şuan çok az bir şey tutuyor göbek kısmında az da olsa sivilik var. Senin kide oylemiydi
Çocuğumun kalçası kolu mor kocaman hemdeSenin süreç dizi film gibiydi hergün takip ettik, yanlış bir tabir de kullanmak istemiyorum ama yeni nesil doktorlara artık güvenim kalmadı bu hamilelik ile birlikte sanki herkes mesaisini doldurmak için zorla yerinde duruyor gibi geliyor
onların gözden kaçırdığı en ufak ayrıntılar bize bebeğimize geri dönüşü olmayan sıkıntılara sebep olabilir ama umurlarında bile değil (bizim ağustos annelerinde bir tane 37 haftada normal doğum yapan arkadaşın doktor hatasından bebeğinin ciğeri patladı sanırım o tarz bir sıkıntı oldu düşün, arkadaş bebek bir düzelsin hepsini dava edeceğim deyip duruyordu)
Demem o ki doktordur bir bildikleri vardır kafasından ben çoktan çıktım artık, sende 1 doktor ile devam etme farklı görüşte mutlaka al inşallah geçici bir sorundur yaşadıklarınız
Aynısı bende de var şuan emzik benim4 ten beri aralıksız emiyor sütmü kalır gelen damlayı bekliyor nöbet tutuyorbide genleşiyor meme ağzındayken jelibon gibi uzuyor bırakınca ağlıyor aslında memeyi emzik etmesine izin vermek istemiyorum ama sıkıntısı var kesinlikle aç değil meme ağzında gözümün içine bakıyor
İnşallah hayirlisiyla atlatır annesiHayırlısıyla sağ sağlim kucağına al cnm inşallahgeçen çocuk doktoruna götürdüm tosbigi doktor bana sen ne halt yedin dedi laf yedim çocuk 42 haftasında doğmuş dedi doktorun neden uyarmadi sancılarını durdurdu senin dedi bende haftami bile geri çektiler benim dedim şok olmuştum şuan başından ayrılmıyor um etleri soyulmaya başladı ateslenirse haftaneye gitmesi gerekiyormus günlerdir uyumuyorum. Aşırı derecede doktor yüzünden korku sardı beni gene
Götürcem canım pazartesiIsırık değil cnm bu ya doktora götür bence akmış gibi duruyor kulağı usuttumu diyicem hava çok sıcak sıcak hava çocuğu hasta eder dikkat et kısa zamanda doktora götür derim
İnsallah cnm ya hangisiyle ugrasicagimi şaşırdım derileri atmasinami kalçası ve omzundaki morluk can sıkıyor doktor geçer dedi ama bilmiyorum onu geçtim böbrek genişlemesi hamileligimi öğrendiğimden beri demedikleri kalmadı ben inanıyorum bunuda atlaticaz oğlumlaİnşallah hayirlisiyla atlatır annesi
İhmal etme Allah korusun dahada ilerlemesin kuzununGötürcem canım pazartesi
Yok önermediBana da krem önerdi bi de antiseptik solüsyon. Günde 2 kere antiseptik uygulayacakmışım. Bana gereksiz geldi açıkçası 10 gün oldu artık. Size öyle bi şey önermediler değil mi?
Bebiş hastamı cnm etleri niye soyuluyor tahriş mi oldu, o zaman sen 42 haftalık mı doğum yapmış oldun son adet tarihine göre miHayırlısıyla sağ sağlim kucağına al cnm inşallahgeçen çocuk doktoruna götürdüm tosbigi doktor bana sen ne halt yedin dedi laf yedim çocuk 42 haftasında doğmuş dedi doktorun neden uyarmadi sancılarını durdurdu senin dedi bende haftami bile geri çektiler benim dedim şok olmuştum şuan başından ayrılmıyor um etleri soyulmaya başladı ateslenirse haftaneye gitmesi gerekiyormus günlerdir uyumuyorum. Aşırı derecede doktor yüzünden korku sardı beni gene
İki çocuğumun da 7. Günde düştü.8 günlük şuan çok az bir şey tutuyor göbek kısmında az da olsa sivilik var. Senin kide oylemiydi
Evet cocukmdoktoru hem tahriş olmuş hemde vücutta morluklar oluşmuş cerahi doktoruna randevu aldım bakalim 11 rinde giidicez ne diycek böbrekleri iyice büyümüş okadar gittim hamileyken insan birşey derdi ama yok demedi doktor Allah'ın izniyle bunuda atlaticaz oğlumlaBebiş hastamı cnm etleri niye soyuluyor tahriş mi oldu, o zaman sen 42 haftalık mı doğum yapmış oldun son adet tarihine göre mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?