- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.123
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.201
O zaman ilk süt ve süt ürünlerini tüketme bir dene üç dört gün. Baktın rahatlıyor öyle devam et. Eğer devam ediyorsa yediğin içtiğin diğer şeyleri kıs. Yumurta mesela.Hic bilmiyorum ki canim
Hep yedigim şeyler degisik bisey yemedim
benim bebeğim esmer doğdu ama meğer sarışınmış. Nasıl diye sormayın ben de şaşkınım. Sarışına döndü saçları herşeyi.Benzer durum var bizde,sarışın bebeğim ,biraz Bilgi verir misiniz ,
Of of kiyamam yaa ciger gibi resmen.O zaman ilk süt ve süt ürünlerini tüketme bir dene üç dört gün. Baktın rahatlıyor öyle devam et. Eğer devam ediyorsa yediğin içtiğin diğer şeyleri kıs. Yumurta mesela.
Dün ilk kez dondurma yedim sütlü çikolatalı (hazır olmayan gerçek dondurma) bugün suratı göz çevresi kaş çevresi kırmızı kırmızı olmuş. Yani benim kızın yumurtaya değil ama sütlü herşeye tepkimesi var. Bunu netleştirdim.
benim bebeğim esmer doğdu ama meğer sarışınmış. Nasıl diye sormayın ben de şaşkınım. Sarışına döndü saçları herşeyi.
Sabuna
Süt ve süt ürünlerine
Yumurta sarısına bedeni tepki veriyordu
Ve tabiki yün ve toz (ev akarı) alerjisi de vardı (hala var)
Kuş bebeğiydi yelek filan giydirmiştim tenine değen heryer yara oldu.
Süt yumurta yedikçe sütüm ona zarar verir oldu. Doktora gittik testlerle öğrendik. Anne sütüne alerjisi var şu ürünleri tüketme ve sıkı bir diyet yap dedi.
Biz diyetle çözdük olayı. 1 yaş sonrası rahatladı. Ben de diyeti bozdum sıkıntı olmadı.
Şimdi hala alerjik ama yaşı ilerledikçe tolere edebiliyor herşeyi.
Şuan aynı süreci ilerlemeden ikinci çocuğuma uyguluyorum. İyi bir diyet ve keyifli geçen annelik süreci ile alerjiyi atlatacağız inşallah
Benim ilk kız aynen şöyleydi:
Eki Görüntüle 3284692
Ve yanakları hafif kızarıklıklar ile başladı.
Maalesef öyleydi. İnşallah bu bebede olmayacak ama. KararlıyımOf of kiyamam yaa ciger gibi resmen.
Allahımm çok şükür bir an hiç bitmeyecek zannediyordum bugünden itibaren normale biner inşallahAtak bacim atak. Ates ediyolar boyle ara ara bizimkinin 5 gune yakin surdu sonra sakinledi. Simdi bekliyorum 8.hafta atagini enerji depoluyorum bende
O zaman ilk süt ve süt ürünlerini tüketme bir dene üç dört gün. Baktın rahatlıyor öyle devam et. Eğer devam ediyorsa yediğin içtiğin diğer şeyleri kıs. Yumurta mesela.
Dün ilk kez dondurma yedim sütlü çikolatalı (hazır olmayan gerçek dondurma) bugün suratı göz çevresi kaş çevresi kırmızı kırmızı olmuş. Yani benim kızın yumurtaya değil ama sütlü herşeye tepkimesi var. Bunu netleştirdim.
benim bebeğim esmer doğdu ama meğer sarışınmış. Nasıl diye sormayın ben de şaşkınım. Sarışına döndü saçları herşeyi.
Sabuna
Süt ve süt ürünlerine
Süt yumurta yedikçe sütüm ona zarar verir oldu. Doktora gittik testlerle öğrendik. Anne sütüne alerjisi var şu ürünleri tüketme ve sıkı bir diyet yap dedi.
Biz diyetle çözdük olayı. 1 yaş sonrası rahatladı. Ben de diyeti bozdum sıkıntı olmadı.
Şuan aynı süreci ilerlemeden ikinci çocuğuma uyguluyorum. İyi bir diyet ve keyifli geçen annelik süreci ile alerjiyi atlatacağız inşallah
Eki Görüntüle 3284692
Canim bi bak foto attim bu alerjimiO zaman ilk süt ve süt ürünlerini tüketme bir dene üç dört gün. Baktın rahatlıyor öyle devam et. Eğer devam ediyorsa yediğin içtiğin diğer şeyleri kıs. Yumurta mesela.
Sabuna
Süt ve süt ürünlerine
Eki Görüntüle 3284692
Benim ikizlerde 1 ayi gecti 3100 gram civarilar şu an ama 2500 dogdular. Kilo da verdiler 2350 dusmuslerdi. Bana da hemsire aylik 800 gram almasi gerek demisti.Kızlar bebeğiniz ilk ay ne kadar kilo aldı benim bebeğim 20 günlük 3100 ile doğmuştu ilk ölçümde 2900dü ilk hafta bugun ölçüm yaptık 3450 kilo hemşire az dedi sütün az olabilir dedi az mı kilosu sizce de? Aylık min 750 gr alması gerek yazıyor internette
Canim huysuzluk var birazOy kuzum benim nasıl kaşınıyordur o.
Bence alerjik annesi. Bepanthol sensiderm alıp deneyebilir misin biraz? Hafifletirse devam edersin.
Hyysuzluk var mı? Benim kız gece uykudan uyanırdı kaşıntıdan.
Bir de klimalı odada mı hep yoksa sıcağa maruz kalıyor mu?
Yattığı yeri de tozdan arındır annesi. Tertemiz olsun ve parfüm yumuşatıcı tarzı şeylerden uzak kalsın. Sütün için de diyete gir. Ağır gıdalar tüketme mesela acılı dana etinden yapılan kebap gibi. Adanalısın ya oralarda da baharatlı filan tüketilir
Huysuzluk uykuya dalamama… inşallah şifa olsun Bepanthol. Biraz ücreti yüksek ama değer. En küçük 20 gramlarına 117 lira gibi bişy ödedim. Ama az az kullanıp rahatlatıyorum çok kaşınıyor yoksaCanim huysuzluk var biraz
uyku duzeni vardi vucudu boyle oldugundan beri
Gec yatiyoe saatlefi degisti resmen
Canim klimali odada duruyo sicaklik olsaydi derdim isiliktir bu
Parfum yada yumusataci zaten kullanmıyorum
Bepanthol deneyim ben iyisi baktim ayni boyle hastaneye gotururum
Benim bebeğim çok zayıfladı başta sütüm olmadığı için 3300 doğdu 2950ye düştü şu an 4250 kilosu mama veriyorum ama ben istersen sen de mamaya başlaKızlar bebeğiniz ilk ay ne kadar kilo aldı benim bebeğim 20 günlük 3100 ile doğmuştu ilk ölçümde 2900dü ilk hafta bugun ölçüm yaptık 3450 kilo hemşire az dedi sütün az olabilir dedi az mı kilosu sizce de? Aylık min 750 gr alması gerek yazıyor internette
Benim ikizlerde 1 ayi gecti 3100 gram civarilar şu an ama 2500 dogdular. Kilo da verdiler 2350 dusmuslerdi. Bana da hemsire aylik 800 gram almasi gerek demisti.
Bazen süt yeterli olsada besleyici olmayabiliyor.
Benim de 3100 doğdu 2950 ye düştü yani şuana kadar 650 gr almış az mı 1 kiloya yakın almalıydı dedi ama daha 10 gün var bir aylık olmasınaBenim bebeğim çok zayıfladı başta sütüm olmadığı için 3300 doğdu 2950ye düştü şu an 4250 kilosu mama veriyorum ama ben istersen sen de mamaya başla
Evet huysuzluk ve uykuya dalmama mevcutHuysuzluk uykuya dalamama… inşallah şifa olsun Bepanthol. Biraz ücreti yüksek ama değer. En küçük 20 gramlarına 117 lira gibi bişy ödedim. Ama az az kullanıp rahatlatıyorum çok kaşınıyor yoksa
Daha 10 gün varsa normal benceBenim de 3100 doğdu 2950 ye düştü yani şuana kadar 650 gr almış az mı 1 kiloya yakın almalıydı dedi ama daha 10 gün var bir aylık olmasına
Bitiyo bitiyo ama beteride var sonra ahahahaAllahımm çok şükür bir an hiç bitmeyecek zannediyordum bugünden itibaren normale biner inşallah
Deniycem inşallah :)Ya bir tabure bir kova baska biseye gerek yok nolur deneyin cok kolay yaparsiniz bacaklarima havlu serip oyle yatiriyorum kaymasin diye bence kuvetten cok daha kolay bende kuvette tutamadim zorlandim bide usuturum diye korktum
İsilik canım bu bence bepanthol kurutuyo ama kaşıntıyı almıyormuş doktor bana la roche posay verdi 1 günde geçti kızarığı. 2 3 günde de tamamen normale döndü lekeler klima var diurpsun o biraz kafamı karıştırdı. Kızamık çok yaygınmış bu ara Allah korusun ateşi falan olursa ihmal etme doktora götür hemenCanim huysuzluk var biraz
uyku duzeni vardi vucudu boyle oldugundan beri
Gec yatiyoe saatlefi degisti resmen
Canim klimali odada duruyo sicaklik olsaydi derdim isiliktir bu
Parfum yada yumusataci zaten kullanmıyorum
Bepanthol deneyim ben iyisi baktim ayni boyle hastaneye gotururum
Canim cok sukur ateşi yok hep takipteyim zatenİsilik canım bu bence bepanthol kurutuyo ama kaşıntıyı almıyormuş doktor bana la roche posay verdi 1 günde geçti kızarığı. 2 3 günde de tamamen normale döndü lekeler klima var diurpsun o biraz kafamı karıştırdı. Kızamık çok yaygınmış bu ara Allah korusun ateşi falan olursa ihmal etme doktora götür hemen
TamamDaha 10 gün varsa normal bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?