2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim bebeğimde de vardı küçük kırmızı noktalar yüzünde ve vücudunda. Hatta bazılarının ucu beyaz gibiydi. Doktora götürdüğümuzde sordum doktor anne sütü alan bebeklerde olabilir beslendiğinin göstergesi birkaç güne geçer başka yerde çıkar dedi. Sizinde çok yoğun değilse belki öyle bir şey mi acaba.

Bende bu aralar sut urunlerini yemicem bakalim ayni olcakmi?
Peki doktor krem bisey verdimi yada baska bisey?
Yok canım bişey vermedi gazi üni araştırma hastanesine gittim sadece sağlam çocuk takip programı mı ne varmış ona yazılsın her ay kilosu kontrol edilecek dendi bide kaka tahlili verdik yarın çıkacak bakalım sadece çocuğu sabah akşam yıka dedi kaybolur lekeler dedi cidden kayboldu

Biz ilk defa sehir disina cikicaz uc gunlugune ama bir aylik valiz hazirladim cocuga ahahah 3 5 gunlugune bi yerlere gideniniz var mi? Varsa neler aldiniz yaniniza? 5 6 parca kiyafet carsaf battaniye havlu oyuncak kafa yastigi kremleri iviri ziviri aldim bakalim abarttim mi acaba dedim

Bana hergün dedi doktor canım köpüklemesende su dök mutlaka dedi hesaplasın vücudu. Bende hergün yıkıyorum akşam 7 de uykusuda düzene giriyor rutin oldu bu ona her akşam 7 de duş yemek uyku. Tavsiye ederim baya rahatlatıyo insanı.

Canim bi bak foto attim bu alerjimi
Saclarinda bile var kizarik
Merhaba, çok geçmiş olsun. Benim oğlum da aynısı. Hem dermatolog hem çocuk doktoruna ayrı ayrı sordum ben. Hatta sağlık ocağı hemşiresine de sordum. Hepsi aynı cevabı veriyor. Normal, yenidoğanda olur, kendiliğinden geçer vs. Dermatolog 3 aylıktan sonra devam ederse bir daha bakarız dedi ama benim de için hiç rahat değil. Sürekli emme isteği var, arkasından da kusma oluyor. Kusmanın sebebi reflü mü alerji mi çözemiyorum (ilk çocuğum reflüydü)
Mustela cicastela aldım. İsilik için en iyisiymiş. La Roche posay önermişler, olmazsa onu da alacağım. İnşallah geçer. Ben de iki güne bir banyo yaptırıyorum. Odanın sıcaklığına kıyafetlerine de dikkat ediyorum ama böyle maalesef. 4 haftalık yüzünde başladı sonra karnına yayıldı

Eklentiler

• IMG_3652.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_3650.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 68
Cnm benim kizimin birininde yanaklari boyle acikcasi ben hic alerji oldugunu düsünmemistim hep isiliktir diye dusunuyordum. Yenidoganlarda bu gorüntü cok oluyor cunkü. Simdi yorumlari gorünce kafam karisti benim de.

Bebeğiyle deniz kenarına giden oldu mu hiç? Annemlerle gitmeyi düşünüyorum, annem denize girmez kızıma bakar ben azcık girer bi serinlerim diye düşünüyorum ama çok mu erken bilemedim

Günaydın kızlarr memeyi emerken sizin bebeğinizde de cık cık sesi geliyor mu damaktan yutkunma sesi değil damaktan cık cık ses geliyor bikaç kere memeyi bıraksın diye dudagını açıp memeyi çektim ondan olmuş olabilir mi

Cnm benim kizimin birininde yanaklari boyle acikcasi ben hic alerji oldugunu düsünmemistim hep isiliktir diye dusunuyordum. Yenidoganlarda bu gorüntü cok oluyor cunkü. Simdi yorumlari gorünce kafam karisti benim de.
Doktorlar da senin dediğin gibi yenidoğanda olur diyor zaten.. Benim de çevredekiler kafamı karıştırdı alerji diye. Kusma da var bizde. Kendi kendime yediklerimi de takip ettim, sınırladım değişiklik olmadı.
Alerji değilse de kaşındığını düşündükçe fena oluyorum

Bebeğiyle deniz kenarına giden oldu mu hiç? Annemlerle gitmeyi düşünüyorum, annem denize girmez kızıma bakar ben azcık girer bi serinlerim diye düşünüyorum ama çok mu erken bilemedim
Güneşten de iyice korursanız bişey olmsz bence çünkü 6 aya kadar güneş kremi sürmeyi önermiyorlar diye biliyorum

Bizimkinin isilikten saniyodum yuzundekiler klima taktirinca gecti ama kafa derisi full boyleydi konak sandim meger sampuanindanmis degistirince gecti denemediyseniz bide sampuani degistirin. Ecowell kullaniyodum minorise gectik minorisim her urunu iyi geldi. Kasinin icinde konak benzeri kabuklar vardi minoris nemlendiricisini kullandim gecirdi gecmisler olsunnn kuzucuga

Tam tutamayinca oluyo o ses bende agzindan alip tekrar yerlestiriyorum veya pozisyon degistiriyorum

Biz De pazar çıkıcaz bir haftalığına. Ne alırım bilmiyorum yanımadenize sokmayı düşünmüyorum beybimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…