2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sizede gecmiş olsun
Canim ben doktora goturmedim gitsem normal dicekler galiba
Bende bakıyorum azaliyormu yoksa cogaliyormi ona gore gozlemliyorum baktim daha kotu oldu doktora goturcem
Bide bi hafta yediklerime dikat etcem

Kizlar cogunuz diyor bebegim memeden zor ayriliyo yada surekli meme istegi var
Bizim tam tersi zor tutuyor memeyi surekli cekistiriyor kendini arada saliyorum sut verirken o derece
Cok acikinca bi tutuyor oda 3 dk hemen birakiyo

Bizim tam tersi zor tutuyor memeyi surekli cekistiriyor kendini arada saliyorum sut verirken o derece
Bende ayni durumdayim bir emmesi en fazla 7 8 dk doktora sordum kimi bebek 5dkda bosaltir memeyi kimisi 20dk da onemli degil 2 3 saatte bir emiyo mu? Gunluk 5 6 cisli bezi var mi? Evetse bunlar problem yok zorla tikma agzina dedi

her bebek farklı ama benimkide biraz memeden uzaklaşsa bi oh diyeceğim. Beni görünce aklına hep emmek geliyor

Bende ayni durumdayim bir emmesi en fazla 7 8 dk doktora sordum kimi bebek 5dkda bosaltir memeyi kimisi 20dk da onemli degil 2 3 saatte bir emiyo mu? Gunluk 5 6 cisli bezi var mi? Evetse bunlar problem yok zorla tikma agzina dedi
Canim 2 saate bir emiyor bezide gayet iyi dolduruyo ama ne bilim hic istigi yok emmeye
Bide bu kah hastaligi belirtisi emme zayifligi ve kusmaymiş sukur kusmasi yok ama emmesi zayif biraz

Gazı olabilir mi

Şampuandan da Olabilir. Teni de hassas bir hayli. Kızımdan dolayı evde bebek çocuk şampuanı bir kaç çeşit var zaten

Benımde aynısı ve hala devam editor ama dkkt ediyorum süt ve süt ürünlerinde bide yumurta yedigimde azıyor aynı attifin gıbı suratı suan doktora goturduk isilikle beraber allerjı dedi azdırır sıcakdada dedı dıkkt et yedıklerıne ben sna dıyet lıstesı yaparım ama ıkınızıde ck etkıler dedi ouzden süt ve süt ürünlerini cok sevmeme rahmen neyasıkkı tuketemiyorum;(

Mustelayı içeriğinden dolayı hiç önermiyorlar canım normalde. Biyologlar yinede sen bilirsin tabi la roche posay benim çocuğuma çok iyi geldi.

Ben buralarda yoktum büyük oğlum 4 yaşında apandis ameliyati oldu kizlar karın ağrısı kusma ateş ile başladı. Soğuk algınlığı gibi düşündük aklınızda bulunsun sonra. Nere. Ağrıyor tarif et dedk sağ alt karını gösterdi tam apandisit bölgesi biz hemsireyiz ve direk hastanesye gittik geç kalsak patlicakti çok şükür geçti gitti aklınızda bulunsun

Mustelayı içeriğinden dolayı hiç önermiyorlar canım normalde. Biyologlar yinede sen bilirsin tabi la roche posay benim çocuğuma çok iyi geldi.
Aaa çok şaşırdım mustela da mı sorunluymuş neye güveneceğimizi şaşırdık iyice. 2-3 gündür kullanıyorum faydası da olmadı daha. Ben senin attığının ekran fotoğrafını aldım zaten. La Roche posay. O da aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…