- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.261
Bana doktor gün içinde verme emme isteğini azaltır dedi belki senin bebeğin o yüzden az emiyordurBen hem uykuda hem uyanikken veriyorum
Tabi surekli agzi dada bırakmıyorum ara ara oyle veriyorum
Benim ki acıksa da, normalde de hiç tutmuyor. Sağıp veriyorumKizlar cogunuz diyor bebegim memeden zor ayriliyo yada surekli meme istegi var
Bizim tam tersi zor tutuyor memeyi surekli cekistiriyor kendini arada saliyorum sut verirken o derece
Cok acikinca bi tutuyor oda 3 dk hemen birakiyo
Emzik verme sebebiniz ne hanımlar? Bana da emziğe alıştır falan diyor tecrübeliler. Ancak Şuan bir ihtiyaç duymuyorum. Yada neden emziğe alıştırılır hangi konuda ihtiyaç duyulur bilmiyorum. Soruyorum sebebini çok mantıklı açıklamalar da yok.Bana doktor gün içinde verme emme isteğini azaltır dedi belki senin bebeğin o yüzden az emiyordur
Hastanede hemşire bana uykuya geçişte ve susturmada kolaylık sağlıyor demişti. Birnde tutacak olan bebek her türlü tutuyor zaten şu kadarlıkken alıştırın falan diye bir sınır yok dediEmzik verme sebebiniz ne hanımlar? Bana da emziğe alıştır falan diyor tecrübeliler. Ancak Şuan bir ihtiyaç duymuyorum. Yada neden emziğe alıştırılır hangi konuda ihtiyaç duyulur bilmiyorum. Soruyorum sebebini çok mantıklı açıklamalar da yok.
Karnı tok olsa da emme isteği olabiliyor. Bu isteği karşılamak için kısaca. Uykuya geçerken veya dışarda şiddetli ağlama krizlerinde işe yarıyor. Benim bebeğim tutmuyor o ayrıEmzik verme sebebiniz ne hanımlar? Bana da emziğe alıştır falan diyor tecrübeliler. Ancak Şuan bir ihtiyaç duymuyorum. Yada neden emziğe alıştırılır hangi konuda ihtiyaç duyulur bilmiyorum. Soruyorum sebebini çok mantıklı açıklamalar da yok.
Geçmiş olsun canımBen buralarda yoktum büyük oğlum 4 yaşında apandis ameliyati oldu kizlar karın ağrısı kusma ateş ile başladı. Soğuk algınlığı gibi düşündük aklınızda bulunsun sonra. Nere. Ağrıyor tarif et dedk sağ alt karını gösterdi tam apandisit bölgesi biz hemsireyiz ve direk hastanesye gittik geç kalsak patlicakti çok şükür geçti gitti aklınızda bulunsun
Beni görmesine bile gerek yok, emmek aklından çıkmıyorher bebek farklı ama benimkide biraz memeden uzaklaşsa bi oh diyeceğim. Beni görünce aklına hep emmek geliyor
Yukarıda anlattım aslında.Emzik verme sebebiniz ne hanımlar? Bana da emziğe alıştır falan diyor tecrübeliler. Ancak Şuan bir ihtiyaç duymuyorum. Yada neden emziğe alıştırılır hangi konuda ihtiyaç duyulur bilmiyorum. Soruyorum sebebini çok mantıklı açıklamalar da yok.
Bence hic takma kusmada yok diyosun. Kimi bebekte boyle isteCanim 2 saate bir emiyor bezide gayet iyi dolduruyo ama ne bilim hic istigi yok emmeye
Bide bu kah hastaligi belirtisi emme zayifligi ve kusmaymiş sukur kusmasi yok ama emmesi zayif biraz
Ekstra bi hassaslik varsa sade suyla yika yine etkiliyo malesef. Eh denenmemis yokturŞampuandan da Olabilir. Teni de hassas bir hayli. Kızımdan dolayı evde bebek çocuk şampuanı bir kaç çeşit var zaten
İnstagramda tabipanne ve muhendisinoglu hesaplari cok aydinlatici bu malzemelerin icerigi konusunda. Tavsiye ederim takip etmeniziAaa çok şaşırdım mustela da mı sorunluymuşneye güveneceğimizi şaşırdık iyice. 2-3 gündür kullanıyorum faydası da olmadı daha. Ben senin attığının ekran fotoğrafını aldım zaten. La Roche posay. O da aklımda
A Acemianne42 kız ne yaptın nasılsın durumun ne ne zamandır giremedimde
Oysss maşallah kuzuma Allah'ım uzun ömürler versin topuk kanı için beni 6 günlükken çağırmışlar di. Her yerde aynımı bilmiyorum bizde bugün ortanca oğluma sünnet tarihi aldık küçük tospigiminde böbrekleri genişleme vardı doktor üç ay sonra tekrar gel dedi takip edicez dedi enfeksiyon olmamasına dikkat et dedi bakalım inşallah duzelicezSağolasın kuzu, 1 hafta oldu doğum yapalı, benimki sezeryandı biliyorsun o bana ben ona alışmaya çalışıyoruzhafif sarılık oldu benimki onu toparlamaya çalışıyorum (az da olsa mama veriyorum o da hemen gaz yapıyor, biraz gaz ve uyku sorunumuz var şimdilik)
Kızlar yeri gelmişken sorayım, sağlık ocağına topuktan kan vermek için belli bir süre var mı?
Oysss maşallah kuzuma Allah'ım uzun ömürler versin topuk kanı için beni 6 günlükken çağırmışlar di. Her yerde aynımı bilmiyorum bizde bugün ortanca oğluma sünnet tarihi aldık küçük tospigiminde böbrekleri genişleme vardı doktor üç ay sonra tekrar gel dedi takip edicez dedi enfeksiyon olmamasına dikkat et dedi bakalım inşallah duzelicez
Gozün aydin cnm Allah anali babali saglikla buyutsün. Bana saglik ocagindaki hemsire 5. Gün getir demisti sanirim 10 gune kadar muhlet varmis.Sağolasın kuzu, 1 hafta oldu doğum yapalı, benimki sezeryandı biliyorsun o bana ben ona alışmaya çalışıyoruzhafif sarılık oldu benimki onu toparlamaya çalışıyorum (az da olsa mama veriyorum o da hemen gaz yapıyor, biraz gaz ve uyku sorunumuz var şimdilik)
Kızlar yeri gelmişken sorayım, sağlık ocağına topuktan kan vermek için belli bir süre var mı?
Ay sonuna verdi Allah'ım ölürüm ben buna yaOoo senin gündem yoğun maşallah, ufaklığa geçmiş olsun diyeyim, inşallah kendiliğinden geçecektirortanca oğlanı ne zamana gün aldın?
bebeklerin emerek uyuma istekleri çok fazla olduğu için emziği verip pışpışlayıp uyutması kolay oluyor, biraz olsun memeden ayrılıyorlar. Annem ve ya eşimde kolayca bu şekilde uyutuyorlar. En çokta dışarıda işe yarıyor, o an emzirmek mümkün değilse emziği veriyorum biraz oyalanıyor. Bir makalede de uyurken emzik kullanımının ani ölüm riskini azalttığı yazıyorduEmzik verme sebebiniz ne hanımlar? Bana da emziğe alıştır falan diyor tecrübeliler. Ancak Şuan bir ihtiyaç duymuyorum. Yada neden emziğe alıştırılır hangi konuda ihtiyaç duyulur bilmiyorum. Soruyorum sebebini çok mantıklı açıklamalar da yok.
Ya şey gibimi böle göçük sanki bişey dikersinde alttan toplanma yapar gibi anlatamadım amaKızlar bir şey soracağım. Sezeryan dikiş yerimde sol kenar kısımda şişlik var. Yumru gibi ama dikişimde kızarıklık, akıntı vs yok içeriden gibi. Normal mi? İnt yazdım koku akıntı kızarıklık yoksa normal gibi ama yine de sormak istedim
Benim ilk oğlum hiç tutmadı bu oğlum tutuyor aşırı çok sevdiği söylenemez karnı ackken emmiyor hatta ağzından atıyor. Ama karnı tokksa emiyor emzik ben.cik memnunum çünkü emmeyen oğlumla kıyaslayınca bu daha güzel geldi sakinlestirebiliyorm. Brz erteleyeblyrm.Emzik verme sebebiniz ne hanımlar? Bana da emziğe alıştır falan diyor tecrübeliler. Ancak Şuan bir ihtiyaç duymuyorum. Yada neden emziğe alıştırılır hangi konuda ihtiyaç duyulur bilmiyorum. Soruyorum sebebini çok mantıklı açıklamalar da yok.
Benimki çok emiyor amaBana doktor gün içinde verme emme isteğini azaltır dedi belki senin bebeğin o yüzden az emiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?