2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benimde ayni sizin gini istemezse ağzından itiyor kusmak istyr zorlayınca. O halı bile çok datli ama isterse de. Tutuyor. En azından wc ye gidiyorm yemek yiyorm

Valla benimkide emziğe rağmen çok emiyor ama doktor öyle söyledi o yüzden minimum seviyede vermeye özen gösteriyorum sonrasında emme isteği azalmasın diye

Kanguru kullanıyor musunuz, dışarı çıkması çok rahat oluyormuş diye duydum. Kullanıyorsanız hangi marka aldınız?

Kanguru kullanıyor musunuz, dışarı çıkması çok rahat oluyormuş diye duydum. Kullanıyorsanız hangi marka aldınız?
Cok pahalilar yaa ben sling aldim yazin daha iyi kumas olmasi diye ama kis icin solomombaby alicam biraz daha korunakli ve kaliteli. Bu arada gozu acikken asla durmuyo uyurken mutlu kanguruda kalp atisi falan duyuyo ondan heralde

Cok tatli allah anali babali buyutsun Bizim bebişi 9 gun verdim
Ozaman tatil araya girmisti yoksa daha erken goturtecektim

Cok pahalilar yaa ben sling aldim yazin daha iyi kumas olmasi diye ama kis icin solomombaby alicam biraz daha korunakli ve kaliteli. Bu arada gozu acikken asla durmuyo uyurken mutlu kanguruda kalp atisi falan duyuyo ondan heralde
Evet bazı markalar çok pahalı bazıları baya uygun, sırt desteği ve ergonomik olması gerektiğini biliyorum başka detay bilmiyorum ne alacağımı bilemedim o yüzden gözü açıkken durması lazım kapalıyken bebek arabasındada duruyor
Üç aydan sonra kullanicam ben. Önceden kullandm çok çok rahat bebek arabası her zmn olmuyor bu pratik
hangi markayı kullandınız
Aldim e bebekten ama kullanmıyorum henüz başını iyice tutsun diye bekliyorum
hangisini aldın

Hastanede hemşire bana uykuya geçişte ve susturmada kolaylık sağlıyor demişti. Birnde tutacak olan bebek her türlü tutuyor zaten şu kadarlıkken alıştırın falan diye bir sınır yok dedi
Karnı tok olsa da emme isteği olabiliyor. Bu isteği karşılamak için kısaca. Uykuya geçerken veya dışarda şiddetli ağlama krizlerinde işe yarıyor. Benim bebeğim tutmuyor o ayrı ben de alıştırmak için uğraşıyorum. Mesela bugün bütün gün kucağımdaydı. Bütün gün memede durmak ve uykuyu da memede yapmak istiyor. Bıraktığım an ağlıyor. Göğüs uçlarımda sancı oldu artık. 5-10 dakikalık boşluklarda hem evin, hem diğer çocuğumun ihtiyaçlarına koşturuyorum.

10 gün içinde olması gerek.

Emzik için fikirlere teşekkürler hanımlar. Şuan için ihtiyacım olmadığını anladım sizler anlatınca.
Biraz karılık kanguru işi. Şimdilik idareten e bebekten aldım tatile gideceğiz diye. Dönüşte babybjörn gibi daha ergonomik bir ürün alacağım.

Ahh kıyamam atlatmanıza cok sevindim

Bazen 2 ay bazen de 2 yılı bile buluyormuş geçmesi. Doktor korkma dedi, akıntı, iltihap kızarıklık yoksa o kesiye ve dikişe bağlı bir şey geçecek dedi. Arkadaşlarımın da geçmiş zamanla. Ben sinirim bozulmasın diye ellemiyoruk artık, çünkü insanı endişelendiriyor o sertlik

Kızlar selamlr bebişleriniz hayırlı olsun ben kasım annesi olacağım inşallah ama merakımdan soruyorum, doğumdan sonra eski vücuduna dönmesi ne kdar zaman alıyor merak ediyorum

Kızlar selamlr bebişleriniz hayırlı olsun ben kasım annesi olacağım inşallah ama merakımdan soruyorum, doğumdan sonra eski vücuduna dönmesi ne kdar zaman alıyor merak ediyorum
6. Haftadayım 5 kilom kaldı sadece. Ama göbek biraz salık salık duruyor tabi doğal olarak. 6. Aydan sonra spor yapacağım duvar pilatesi. Ama şu haliyle de hiç fena değil. Sadece sezaryen olduğum için spora şuan başlayamıyorum sıcaktan dikişler hala problem maalesef…

Wellgro comfy aldım ama sıcaktan ve bebeğim henüz çok küçük olmasından dolayı sağlık ocağına giderken 2 kere taktım sadece. Bu aydan sonra havalar düzelince hep onunla dolanırız gibi geliyor.

Kızlar gaz sancısına çözüm bulan var mı gecem gündüzüm birbirine girdi. Acı elma yağı denedim sıcaktan rahatsız etti sabsimplex ve maflor veriyorum. Gaz masajı yapıyorum uzun masajı günde 2 3 kere kısa olanı her alt açmadan önce yapıyorum. Kısmen rahatlıyor ama yine de bitmiyor uykusu ıkınmakla geçiyor sakince uyumuyor hiç. Çözen varsa bana da söylesin

Harvey Nursey damla aldık biz içeriği en temiz oydu yorumlarıda güzel, çok sıkışınca ondan veriyorum işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…