- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.301
Ben 13,5 kilo almıştım 10 kilo verdim ama yinede göbeğim biraz kaldığı için kotlarım olmuyor. Normal doğum yaptım spor yapmama engel bir durum yok ama hiç spor yapmadım bundan sonra başlamayı düşünüyorum. 43.gündeyim kiloları ilk bir ayda vermiştim sonra ne kilo aldım ne verdim. Yani kiloları hızlı verirsin o sorun değil ama eskisi gibi fit olmak biraz zaman istiyorKızlar selamlr bebişleriniz hayırlı olsun ben kasım annesi olacağım inşallah ama merakımdan soruyorum, doğumdan sonra eski vücuduna dönmesi ne kdar zaman alıyor merak ediyorum
Yediklerine dikkat ediyor musun? Ben mesela gazlı içecek içtiğimde bebeğim çok gazlı olmuştu bir daha hiç içmedim hiç gaz sorunu yaşamıyorum. Ama yediklerine dikkat etmene rağmen gazı varsa arkadaşın dediği damlayı kullanabilirsin hem temiz içerik hemde faydalı olduğunu söyleyen çok. Ayrıca hangi d vitamini kullanıyorsun bilmiyorum ama içeriğinde zeytinyağı olanı seçersen daha az gaz sorunu yaşarsınKızlar gaz sancısına çözüm bulan var mı gecem gündüzüm birbirine girdi. Acı elma yağı denedim sıcaktan rahatsız etti sabsimplex ve maflor veriyorum. Gaz masajı yapıyorum uzun masajı günde 2 3 kere kısa olanı her alt açmadan önce yapıyorum. Kısmen rahatlıyor ama yine de bitmiyor uykusu ıkınmakla geçiyor sakince uyumuyor hiç. Çözen varsa bana da söylesin
Doğumdan önce 53 kiloydum, doğuma 63-64 le girdim. Doğumdan 1 hafta sonra aşırı ödemliydim ve 62 kiloydum, doğumdan 25 gün sonra 55 kilo olmuştum. Sezaryen olduğum için göbeğim var. Onu da sezaryen acısı geçsin, bir şekilde halledicez.Kızlar selamlr bebişleriniz hayırlı olsun ben kasım annesi olacağım inşallah ama merakımdan soruyorum, doğumdan sonra eski vücuduna dönmesi ne kdar zaman alıyor merak ediyorum
Sağlıkocağı verdi onu kullanıyorum d vitamini onun zeytinyağlısı mı varmış hergün yeni bir bilgi valla anne olmak zorYediklerine dikkat ediyor musun? Ben mesela gazlı içecek içtiğimde bebeğim çok gazlı olmuştu bir daha hiç içmedim hiç gaz sorunu yaşamıyorum. Ama yediklerine dikkat etmene rağmen gazı varsa arkadaşın dediği damlayı kullanabilirsin hem temiz içerik hemde faydalı olduğunu söyleyen çok. Ayrıca hangi d vitamini kullanıyorsun bilmiyorum ama içeriğinde zeytinyağı olanı seçersen daha az gaz sorunu yaşarsın
Ben baby plus fashion kanguru aldımKanguru kullanıyor musunuz, dışarı çıkması çok rahat oluyormuş diye duydum. Kullanıyorsanız hangi marka aldınız?
Ben oceans kullanıyorum d vitamini, sağlık ocağının verdiğini kullanmadım. Kimyon ve rezene çayı içiyorum, yemeklerime de kimyon ekliyorum ama bazen işte gazı sıkıntı yaratınca ve çözemeyince kolik bebek müzikleri ve o damla iyi geliyor. Düzenli kullanmıyorum tabii doğal çözmek en güzeli ama bazen mecbur kalıyor insan.Sağlıkocağı verdi onu kullanıyorum d vitamini onun zeytinyağlısı mı varmış hergün yeni bir bilgi valla anne olmak zorben öyle bir dikkat ediyorum ki daha dondurma yemedim şu sıcaklarda içim yandı kavruldu oda sıcaklığında su içitim sen düşün… sakınan göze mi çöp batıyor ne oluyor anlamadım
21 de bir aylık olucaz ama hala sanki kilom duruyomus gibi hissediyorum kotlarim olmuyor malesef tişört kerim sanki kısalmış gibi zamanla gidicegini düşünüyorum bakalım gitmesede önemli değil benim için üçüncü evladım. Benim bu kadar kalması normal benim içinKızlar selamlr bebişleriniz hayırlı olsun ben kasım annesi olacağım inşallah ama merakımdan soruyorum, doğumdan sonra eski vücuduna dönmesi ne kdar zaman alıyor merak ediyorum
Sağlık ocağının verdiği pek önerilmiyor içinde ayçiçek yağı ve paraben bulunuyor ama tabiki sen bilirsin. Ayrıca ben her şey yiyip içiyorum dondurma soğuk su felan, bebek gazlı olacaksa oluyormuş maalesefSağlıkocağı verdi onu kullanıyorum d vitamini onun zeytinyağlısı mı varmış hergün yeni bir bilgi valla anne olmak zorben öyle bir dikkat ediyorum ki daha dondurma yemedim şu sıcaklarda içim yandı kavruldu oda sıcaklığında su içitim sen düşün… sakınan göze mi çöp batıyor ne oluyor anlamadım
Canim benimki de almiyor, sagip veriyorum ama mama ile de dedtekliyorum..Benim ki acıksa da, normalde de hiç tutmuyor. Sağıp veriyorum
Valla ben sürüyorum ertesi gün kırmızılıklar kaybolmuş oluyor. Tavsiye ederim :)Aaa çok şaşırdım mustela da mı sorunluymuşneye güveneceğimizi şaşırdık iyice. 2-3 gündür kullanıyorum faydası da olmadı daha. Ben senin attığının ekran fotoğrafını aldım zaten. La Roche posay. O da aklımda
Merhaba hayırlı olsun ben 7 temmuzda doğum yaptım bir ayı çok az geçti doğumda az kilo aldım 8 kilo kadar bir hafta önce falan eski kiloma düştüm zaten doğumda 6 kilo gitmişti ama eski vücuduma döndüm desem yalan olur kolum bacağım vs eskisi gibi ama göbeğim var hala sallanıyo yağlı bir göbeğe dönüştü pantolonlarıma falan sığıyorum ama eskisi gibi durmuyo üstümde zor kapanıyo diyebilirimKızlar selamlr bebişleriniz hayırlı olsun ben kasım annesi olacağım inşallah ama merakımdan soruyorum, doğumdan sonra eski vücuduna dönmesi ne kdar zaman alıyor merak ediyorum
Little remedies gas relief drop biraz pahali ama bize cok iyi geldiKızlar gaz sancısına çözüm bulan var mı gecem gündüzüm birbirine girdi. Acı elma yağı denedim sıcaktan rahatsız etti sabsimplex ve maflor veriyorum. Gaz masajı yapıyorum uzun masajı günde 2 3 kere kısa olanı her alt açmadan önce yapıyorum. Kısmen rahatlıyor ama yine de bitmiyor uykusu ıkınmakla geçiyor sakince uyumuyor hiç. Çözen varsa bana da söylesin
Selam canimKızlar selamlr bebişleriniz hayırlı olsun ben kasım annesi olacağım inşallah ama merakımdan soruyorum, doğumdan sonra eski vücuduna dönmesi ne kdar zaman alıyor merak ediyorum
Ne kadar CC süt cikarsa ne kadar mama veriyorsun.Canim benimki de almiyor, sagip veriyorum ama mama ile de dedtekliyorum..
Benim de daha 9 gün geçti doğum üzerinden kilo olarak 4 kilom kaldı ama göbeğim dillere destanSelam canim
Bu ikinci sezeryan olusum ilkte hemen verdim kilolari ikiz olmasina ragmen
Şuan bebegim 2 aylik olcak daha gobegim var
Canım nurse herveys damla kullan bebeğin de rahatlasın sende rahatla 3 bebeğimde de hep o kurtardı kime desem kullandı bebek gazdan kurtuldu. Bir doktora danis kullan.Kızlar gaz sancısına çözüm bulan var mı gecem gündüzüm birbirine girdi. Acı elma yağı denedim sıcaktan rahatsız etti sabsimplex ve maflor veriyorum. Gaz masajı yapıyorum uzun masajı günde 2 3 kere kısa olanı her alt açmadan önce yapıyorum. Kısmen rahatlıyor ama yine de bitmiyor uykusu ıkınmakla geçiyor sakince uyumuyor hiç. Çözen varsa bana da söylesin
38i geçerse doktora götürün. Fitil veriyorduk ilk kızımda ilk aylarda ateslenince. Çok geçmiş olsun.Kızlar bebeğim bugün 40 gunluk oldu. Gündüz birşeyi yoktu, demin baktım ateşi yüksekti, ölçtüğümde koltukaltindan 37,2 çıktı, hemen duş aldırdım düşer gibi oldu ama yükselmeye devam ediyor gibi ne yapmam lazım deneyimli anneler
3te 1 olcek calpol verebilirsin canim ilik kompres yapabilirsin havluyla ilik olsun ve devam ederse doktor kontroluKızlar bebeğim bugün 40 gunluk oldu. Gündüz birşeyi yoktu, demin baktım ateşi yüksekti, ölçtüğümde koltukaltindan 37,2 çıktı, hemen duş aldırdım düşer gibi oldu ama yükselmeye devam ediyor gibi ne yapmam lazım deneyimli anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?