2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar selamlr bebişleriniz hayırlı olsun ben kasım annesi olacağım inşallah ama merakımdan soruyorum, doğumdan sonra eski vücuduna dönmesi ne kdar zaman alıyor merak ediyorum
Ben 13,5 kilo almıştım 10 kilo verdim ama yinede göbeğim biraz kaldığı için kotlarım olmuyor. Normal doğum yaptım spor yapmama engel bir durum yok ama hiç spor yapmadım bundan sonra başlamayı düşünüyorum. 43.gündeyim kiloları ilk bir ayda vermiştim sonra ne kilo aldım ne verdim. Yani kiloları hızlı verirsin o sorun değil ama eskisi gibi fit olmak biraz zaman istiyor

Yediklerine dikkat ediyor musun? Ben mesela gazlı içecek içtiğimde bebeğim çok gazlı olmuştu bir daha hiç içmedim hiç gaz sorunu yaşamıyorum. Ama yediklerine dikkat etmene rağmen gazı varsa arkadaşın dediği damlayı kullanabilirsin hem temiz içerik hemde faydalı olduğunu söyleyen çok. Ayrıca hangi d vitamini kullanıyorsun bilmiyorum ama içeriğinde zeytinyağı olanı seçersen daha az gaz sorunu yaşarsın

Kızlar selamlr bebişleriniz hayırlı olsun ben kasım annesi olacağım inşallah ama merakımdan soruyorum, doğumdan sonra eski vücuduna dönmesi ne kdar zaman alıyor merak ediyorum
Doğumdan önce 53 kiloydum, doğuma 63-64 le girdim. Doğumdan 1 hafta sonra aşırı ödemliydim ve 62 kiloydum, doğumdan 25 gün sonra 55 kilo olmuştum. Sezaryen olduğum için göbeğim var. Onu da sezaryen acısı geçsin, bir şekilde halledicez.
Hamilelikte pilates yaptım, düzeldikten sonra da yoga + pilates devam ederim muhtemelen.

Sağlıkocağı verdi onu kullanıyorum d vitamini onun zeytinyağlısı mı varmış hergün yeni bir bilgi valla anne olmak zor ben öyle bir dikkat ediyorum ki daha dondurma yemedim şu sıcaklarda içim yandı kavruldu oda sıcaklığında su içitim sen düşün… sakınan göze mi çöp batıyor ne oluyor anlamadım

Ben oceans kullanıyorum d vitamini, sağlık ocağının verdiğini kullanmadım. Kimyon ve rezene çayı içiyorum, yemeklerime de kimyon ekliyorum ama bazen işte gazı sıkıntı yaratınca ve çözemeyince kolik bebek müzikleri ve o damla iyi geliyor. Düzenli kullanmıyorum tabii doğal çözmek en güzeli ama bazen mecbur kalıyor insan.

21 de bir aylık olucaz ama hala sanki kilom duruyomus gibi hissediyorum kotlarim olmuyor malesef tişört kerim sanki kısalmış gibi zamanla gidicegini düşünüyorum bakalım gitmesede önemli değil benim için üçüncü evladım. Benim bu kadar kalması normal benim için

Sağlık ocağının verdiği pek önerilmiyor içinde ayçiçek yağı ve paraben bulunuyor ama tabiki sen bilirsin. Ayrıca ben her şey yiyip içiyorum dondurma soğuk su felan, bebek gazlı olacaksa oluyormuş maalesef

Valla ben sürüyorum ertesi gün kırmızılıklar kaybolmuş oluyor. Tavsiye ederim :)

Merhaba hayırlı olsun ben 7 temmuzda doğum yaptım bir ayı çok az geçti doğumda az kilo aldım 8 kilo kadar bir hafta önce falan eski kiloma düştüm zaten doğumda 6 kilo gitmişti ama eski vücuduma döndüm desem yalan olur kolum bacağım vs eskisi gibi ama göbeğim var hala sallanıyo yağlı bir göbeğe dönüştü pantolonlarıma falan sığıyorum ama eskisi gibi durmuyo üstümde zor kapanıyo diyebilirim

Little remedies gas relief drop biraz pahali ama bize cok iyi geldi

Selam canim
Bu ikinci sezeryan olusum ilkte hemen verdim kilolari ikiz olmasina ragmen
Şuan bebegim 2 aylik olcak daha gobegim var

Selam canim
Bu ikinci sezeryan olusum ilkte hemen verdim kilolari ikiz olmasina ragmen
Şuan bebegim 2 aylik olcak daha gobegim var
Benim de daha 9 gün geçti doğum üzerinden kilo olarak 4 kilom kaldı ama göbeğim dillere destan emzirdikçe, kanamam hafifte olsa devam ediyor toparlanacak diye umuyorum

Kızlar bebeğim bugün 40 gunluk oldu. Gündüz birşeyi yoktu, demin baktım ateşi yüksekti, ölçtüğümde koltukaltindan 37,2 çıktı, hemen duş aldırdım düşer gibi oldu ama yükselmeye devam ediyor gibi ne yapmam lazım deneyimli anneler

Canım nurse herveys damla kullan bebeğin de rahatlasın sende rahatla 3 bebeğimde de hep o kurtardı kime desem kullandı bebek gazdan kurtuldu. Bir doktora danis kullan.

Kızlar bugün kirkimiz çıktı çok şükür. Ya ama benim bı sıkıntım var normal doğum yapmıştım hemoroidim çok kötüydü aslında o baya rahatladı ama tuvaletten sonra kan geliyor ilk temizlemeden sonra gelmiyor ama yinede ilk sildigimde geliyir. Canımı sıkıyor böyle olan var mi

38i geçerse doktora götürün. Fitil veriyorduk ilk kızımda ilk aylarda ateslenince. Çok geçmiş olsun.

3te 1 olcek calpol verebilirsin canim ilik kompres yapabilirsin havluyla ilik olsun ve devam ederse doktor kontrolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…