2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sagolun kızlar, götürdük doktora, calpol verdi. Sonrasında ona bile gerek kalmadan düştü allahtan ateşi. Ateş olunca baya korkuttu bizi. Şimdi maşallah iyiyiz

Çok geçmiş olsun canım inşallah bugün daha da iyidir miniğimiz, ihtiyacımız olmaz inşallah ama Aklımızda bulunsun o zaman sadece calpol mu verebiliyoruz ve ölçü olarak ne kadar oluyor?

Kızlar bebeğim 24 günlük idrar rengi sarıya döndü sıcaklardan dolayı mı olmuştur kakası da değişik geliyor pütürlü içinde beyazımsı yapış yapış şeyler var iki gündür bide yapışmayan top gibi jel gibi bişeyler var peçeteyle baktım yuvarlanıyo sürünce dağılmıyor çocuk doktoruna randevu bulamadım gidicem de bilen varsa normal mi bunlar

Sıcaklardan olmuştur daha sık emzir istersen bı de çok kalın giydirmemeye çalış ince şeyler giysin bı zibinla dursun mesela

Canım kızlarrr bizim bebek nezle oldu okdr dkkt etmemize ragmen tek zbın giydirsek isilik giydirmesen üsüyor nabıcahımızı bilemedk artık doktora goturduk serum fıztolojıyle temızlememisi soyledi ama hırıltısı cok ( ne yapabilirim bilemedmkı emzırmeye calısıyırum onun dısında

Benimki kolik pahalı ama Mommys Bliss kullanıyorum gündüz için olanını bize iyi geldi acı elma yağını sormuştum 2 yaş altı için sakıncalı dendi ama bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah bugün daha da iyidir miniğimiz, ihtiyacımız olmaz inşallah ama Aklımızda bulunsun o zaman sadece calpol mu verebiliyoruz ve ölçü olarak ne kadar oluyor?
Sağol canım, ateşi düşünce calpol vermedim bugün kendi doktorumuza götürdük, calpol vermeyin dedi. Ağrı kesici ateş düşürücü fitil verdi paranox diye, ateş olursa bunu veri dedi

Bende ocean aldım şimdi bilmiyordum içeriğinin problemli olduğunu. Bir devlet neden bebeklerine bunu yapar ki çok üzücü. İçeriği çok kötüymüş neyse ki çok kullanmadık henüz.
Cidden kötüymüş hemen ocean aldım teşekkürler uyardığınız için. Büyükler işte sen dikkat etmedin ondan oldu diye diye bu sefer ben yaptım psikolojisine girip kendime kızmayım 40 gün geçti ama lohusa kafası geçmedi
Little remedies gas relief drop biraz pahali ama bize cok iyi geldi
Bacım o nasıl bir fiyat bi zahmet geçirsin şaka bi yana kesin iyi gelecek deseler alırım 3. Ayda rahatlama olmazsa alacağım mecbur zaten o kaldı denemediğim
Canım nurse herveys damla kullan bebeğin de rahatlasın sende rahatla 3 bebeğimde de hep o kurtardı kime desem kullandı bebek gazdan kurtuldu. Bir doktora danis kullan.
Elimdeki bitmek üzere ona geçiş yapıyorum hemen inşallah bize de iyi gelir yoksa little remedies alacağım ağlayarak
Benimki kolik pahalı ama Mommys Bliss kullanıyorum gündüz için olanını bize iyi geldi acı elma yağını sormuştum 2 yaş altı için sakıncalı dendi ama bilmiyorum
Sağlıkocağı ebesi önermiş karnına sür diye ben yine de kıyamadım zeytinyağıyla baya bi seyreltip topuklarına sürdüm ısıtıyo ondan iyi geliyor sanırım ama sıcaktan dolayı kullanılmıyor. Bu damlayı duymamıştım onu da not edeyim 3. Ayda kurtulmazsam iyi bir şey bulana kadar denicem bazısı neredeyse yaşına kadar böyle oluyormuş Allah korusun.

Selamlar Benim bebiş 7.haftasında gündüz uyumak istemiyor resmen çok zor uyutuyorum, uyanıklık süremiz baya arttı sizde durumlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…