- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.341
Benimki de aynı çok kısa uyuyor, uyanıkkende hep kucak istiyor. Gerçi 2 gündür böyle ama 2 günde canım çıktıBenimki de 6.haftada durum aynı gündüz uyumuyo uyursa bir beslenme sonrası uyuyo o kadar
Çok kolay bir doğum olsun inşallah, Allah kurtarsınKızlar ablam su an doğumda ona dua edin olur mu şu an aktif olan varsa
İnsallah kolay ve rahat gecer dogumuKızlar ablam su an doğumda ona dua edin olur mu şu an aktif olan varsa
Ben o işi silikon başlıkla çözdüm hiç uç yoktu çok şükür artık hastanede uğraşırken bir hemşire uç getirdi bende eve gelince yedeklerini aldım emebiliyor.ilk kızımda akıl veren olmadı o yüzden sağıp verdim hep onaCanim benimki de almiyor, sagip veriyorum ama mama ile de dedtekliyor
Anlaşılan sağlıkocağına çok güvenmemem lazımCalpolu bu kadar küçükken önermiyor bizim doktorumuz da fitil önerdi.
Çok şükür sağlıkla geldi dünyayaBenimki de aynı çok kısa uyuyor, uyanıkkende hep kucak istiyor. Gerçi 2 gündür böyle ama 2 günde canım çıktı
Çok kolay bir doğum olsun inşallah, Allah kurtarsın
Doğum tarihim yanlışmışE bebekten sipariş veren var mı bugun. Sorun mu var sayfada hata veriyor Eki Görüntüle 3287217
Çok şükürÇok şükür sağlıkla geldi dünyayabeni de çok yoruyo sorma ya annem ben hiç uyuyamıyorum diye bir gün geldi emzirme dışında o baktı kadın bir günde yorgunluktan hasta oldu iğne vurulmak zorunda kaldı
Benimki de aynısını yapıyodu. Memede süt olduğu halde boşaltmayıp mamaya yöneliyodu. Mama daha kolaylarına geliyor herhalde. Biberonla da vermiyordum ben, kaşıkla veriyordum, hani böyle hızlı gitmesin, meme reddi yapmasın diye. Bebişle inatlaştım ve memede uzun süre kalmasını sağladım. Tamamen boşaltana kadar mama vermemeye çalıştım. Şimdi hiç mama vermiyorum, hep meme. İyi mi yaptım tartışılır. Çünkü şimdi memeden 10 dakika ayrı kalsa çığlığı basıyorKızlar bir de ben bugün emzirdim oğlum çok etkili emmedi üstüne mama yaptık doktor her öğün verin demişti zaten,eşim mamayı verirken ben de süt sağmaya başladım ve şok oldum 130 ml falan süt çıktı normalde en fazla 60 çıkardı. Oğlum neden süt varken de memeyi tamamen boşaltmıyo? Verdiğimiz mama 60lık onunla doyuyo da neden kalan sütü emip doymuyo? Buna bir çözüm nasıl bulabilirim normalde 30 çıkıp 60lık mama yiyince ondan diyodum ama bugün çok ilginç geldi bu bana
Benim bebeğimde aynı şekilde her altını açtığında diyorum çok namuslu benim çocuğum hiç sevmiyorum mahremini göstermeyi diyeKızlar bebeğim her bez almamda çığlık çığlığa ağlıyor neden olabilir bacakları ya da kalcası mı ağrıyor acaba gaz için bacak hareketleri yaparken bişey mi yaptım diye düşünüyorum artık. Ama normalde bi sıkıntısı yoksa ağlamıyor kucagımıza alıyoruz ediyoruz sonuçta bişey olsa o zamanlar da ağlardı değil mi
Memnun olması rahatlaması lazım sonuçta çişli bezi alınıyo hava sıcak efil efil açıyoruz hava alıyor poposu niye ağlıyor anlamıyorum kiBenim bebeğimde aynı şekilde her altını açtığında diyorum çok namuslu benim çocuğum hiç sevmiyorum mahremini göstermeyi diyebence bir sıkıntı yok bizde haftaya kalça ultrasonu çektirmeye gideceğiz bakalım hayırlısı
Memenin tamamen boşaldığını nereden anlıyorsunuz birde tel seferde boşaltması mı gerekiyor?Benimki de aynısını yapıyodu. Memede süt olduğu halde boşaltmayıp mamaya yöneliyodu. Mama daha kolaylarına geliyor herhalde. Biberonla da vermiyordum ben, kaşıkla veriyordum, hani böyle hızlı gitmesin, meme reddi yapmasın diye. Bebişle inatlaştım ve memede uzun süre kalmasını sağladım. Tamamen boşaltana kadar mama vermemeye çalıştım. Şimdi hiç mama vermiyorum, hep meme. İyi mi yaptım tartışılır. Çünkü şimdi memeden 10 dakika ayrı kalsa çığlığı basıyor7/24 yapışık geziyoruz.
Bir de anne sütünün sindirimi daha kolay. Mamanın ise daha zor. Bu etkiliyor mudur emin değilim ama mama verdiğim günler daha uzun uyuyordu. Şimdi daha kısa uyku süreleri.
Ben çözdüm karnı iyice toksa sesi çıkmıyor demekki emmek istiyo o yüzden ortalığı kaldırıyormuşBenim bebeğimde aynı şekilde her altını açtığında diyorum çok namuslu benim çocuğum hiç sevmiyorum mahremini göstermeyi diyebence bir sıkıntı yok bizde haftaya kalça ultrasonu çektirmeye gideceğiz bakalım hayırlısı
Memem çok yumuşuyor, sıktığımda, sağmaya çalıştığımda süt gelmiyor. O zaman o memeden vazgeçip diğerine geçiyorum. 7/24 memede olduğu için tek seferde boşaltmış oluyor ama mesela birini emerken uyuyakaldı diyelim daha sonra devam edeceksem o memeden devam ediyorum. Süt kalmayınca mızırdanmaya başlıyor. Sonra diğer memeye geçiyorum.Memenin tamamen boşaldığını nereden anlıyorsunuz birde tel seferde boşaltması mı gerekiyor?
Mamajoo antikolik .biberonla verdim sorun yasamadim yavas akisli oldugundanArkadaşlar arada sagdigim sütü ya da mamayi avent biberonla veriyorum fakat çok akıtıyor çocuğun her yeri süt oluyor, arada öksürmeye başlıyor sanki tıkanıyor gibi oluyor. Bu biberonla bu şekilde sorun yaşayan oldu mu? Genelde emziriyorum günde bir kere falan 60 cc süt ya da mamayi biberonla verirken bunu yaşıyorum, bir de o kadar çok gaz yutuyor ki o gazi çıkartirken çıkan ses koca insanlardan çıkmaz. Sizin kullandığınız memnun kaldığınız başka marka model biberon var mı ondan alayım bir de onu deneyelim. Bebis tikanacak diye korku oldu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?