- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.361
Lansinoh kullanıyorum ben de sorun yaşamadım.Arkadaşlar arada sagdigim sütü ya da mamayi avent biberonla veriyorum fakat çok akıtıyor çocuğun her yeri süt oluyor, arada öksürmeye başlıyor sanki tıkanıyor gibi oluyor. Bu biberonla bu şekilde sorun yaşayan oldu mu? Genelde emziriyorum günde bir kere falan 60 cc süt ya da mamayi biberonla verirken bunu yaşıyorum, bir de o kadar çok gaz yutuyor ki o gazi çıkartirken çıkan ses koca insanlardan çıkmaz. Sizin kullandığınız memnun kaldığınız başka marka model biberon var mı ondan alayım bir de onu deneyelim. Bebis tikanacak diye korku oldu bende
Ben de şırıngayla veriyorum minik minik yudumlari ağzına sıkıyorum şırıngayı ağzıyla tutmasına bile izin vermiyorum bir mama vermem yarım saat, emzirmeyi de seninle aynı düşünceyle minimum bir saat yapmaya çalışıyorum ne kadar emerse o kadar süt gelir diye,her emzirme sonrası da sağım yapmaya çalışıyorum süt bosalsin dolsun tekrar diye ama yok yani memeyi seviyo bazen saatlerce kalıyo memede meme reddi yok çok şükür ama o boşaltmayı sağlayamıyorum. Başta emmesi çok çok zayıftı şimdi daha iyi ama hala cuk cuk emmiyo sanki çok doymuş da memede keyif yapıyomus gibi emiyo bı emiyo bı uyuyo uyandırıyorum tekrar emiyo bı duruyo falan bı bakmışım bı saat olmuş geçmiş mamaya geçiyorum. Anne sütüyle uyuduğu birkaç öğün oluyo gün içinde mamasız ama tamamen bırakmam mümkün değil şu an için keşke bırakabilsem. Mama daha zor sindiriliyo daha uzun süre tok tutuyo haklısın o konuda anne sütünün nerdeyse tamamı hızlı şekilde sindiriliyo bebek tekrar acıkıyoBenimki de aynısını yapıyodu. Memede süt olduğu halde boşaltmayıp mamaya yöneliyodu. Mama daha kolaylarına geliyor herhalde. Biberonla da vermiyordum ben, kaşıkla veriyordum, hani böyle hızlı gitmesin, meme reddi yapmasın diye. Bebişle inatlaştım ve memede uzun süre kalmasını sağladım. Tamamen boşaltana kadar mama vermemeye çalıştım. Şimdi hiç mama vermiyorum, hep meme. İyi mi yaptım tartışılır. Çünkü şimdi memeden 10 dakika ayrı kalsa çığlığı basıyor7/24 yapışık geziyoruz.
Bir de anne sütünün sindirimi daha kolay. Mamanın ise daha zor. Bu etkiliyor mudur emin değilim ama mama verdiğim günler daha uzun uyuyordu. Şimdi daha kısa uyku süreleri.
Gece uykusunda emerek uyuyor, gündüz önce banyo yaptırıyorum sonra emzikle pışpışlıyorum. İlk uykusunu uzun yaparsa gün boyu emzik pışpış şeklinde ilerliyoruz. Banyo çok rahatlatıyor uykuları daha uzun oluyor mümkünse sende her gün yıkaKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz benimki hep emerken uyuyakalıyor normal uyutmaya çalışıyorum sallayarak emzikle vs çok zor uyuyor
Aynı durum bendede var huzursuz huysuz durmuyor kucağımdan inmez olduKızlar atak haftası erken başlayabiliyor mu? 4. Haftada bebeğim çok huysuz atak haftası mı acaba
Aynen uykuya dalamıyo dalsa da çabuk uyanıyor gaz sorunu da var annemin yanından gidince Napcam diye düşünmeye başladım alıştım yardımaAynı durum bendede var huzursuz huysuz durmuyor kucağımdan inmez oldu
Benimki kucakta da ağlıyor bi deAynı durum bendede var huzursuz huysuz durmuyor kucağımdan inmez oldu
Ben de ayni sorunu yasadim. Como tomo biberona gectik. Mukemmel bisey fiyati biraz yuksek ama kesinlikle degerArkadaşlar arada sagdigim sütü ya da mamayi avent biberonla veriyorum fakat çok akıtıyor çocuğun her yeri süt oluyor, arada öksürmeye başlıyor sanki tıkanıyor gibi oluyor. Bu biberonla bu şekilde sorun yaşayan oldu mu? Genelde emziriyorum günde bir kere falan 60 cc süt ya da mamayi biberonla verirken bunu yaşıyorum, bir de o kadar çok gaz yutuyor ki o gazi çıkartirken çıkan ses koca insanlardan çıkmaz. Sizin kullandığınız memnun kaldığınız başka marka model biberon var mı ondan alayım bir de onu deneyelim. Bebis tikanacak diye korku oldu bende
Ben de annemsiz napicam bilmiyorum. Ozellikle geceleriAynen uykuya dalamıyo dalsa da çabuk uyanıyor gaz sorunu da var annemin yanından gidince Napcam diye düşünmeye başladım alıştım yardıma
Ben geceleri hep yalnızım eşim de ise gittigi için uyuyo odada ben bebekle salonda yatıyorum zor oluyo bazen ama bebek uyuyunca sen de uyuyosun bir iki saat o iyi geliyo gece uyuyan bebeğin varsa çok zorlanmazsın canım emzirme süresini biraz daha kısa tutup uykuya daha çok vakit ayirirsinBen de annemsiz napicam bilmiyorum. Ozellikle geceleri
Beyaz lekeler bazen bizdede oluyor ama sürekli değil bazen arar ara rengi yeşilde oluyor kızımda.Zıbınla duruyor sık da emiyor aslında
Aynen valla emzik vermek zorunda kaldım bugün yoksa ne emmeyi bırakıyor nede kucaktan iniyor zar zor duruyor şuanBenimki kucakta da ağlıyor bi de
Ya benimki çok hızlı saldırıyor aç olmasına gerek yok hani zaten uzun süreli bırakmıyorum genelde memede durmak istiyo hızlı emiyo sonra kusuyor 1 tam memeyi bitirdiği olmadı hiç sanırım çünkü uyuyup kalıyo bide çok süt geliyo ben sağıp hiç denemedim ama uçla emziriyorum çekerken görüyorum çıkardığımda ucun içi hep dolu 1 aylık bebek kaç cm ile doyar ki kilo akımı da iyi.Ben biraz acemiyim ilki hiç tutmadı hep sağıp verdim ondan.Memem çok yumuşuyor, sıktığımda, sağmaya çalıştığımda süt gelmiyor. O zaman o memeden vazgeçip diğerine geçiyorum. 7/24 memede olduğu için tek seferde boşaltmış oluyor ama mesela birini emerken uyuyakaldı diyelim daha sonra devam edeceksem o memeden devam ediyorum. Süt kalmayınca mızırdanmaya başlıyor. Sonra diğer memeye geçiyorum.
Bende emzik vermeyi düşündüm bugun ama uykudayken uyandığında emmek istediğinde vericem sadece durmazsaAynen valla emzik vermek zorunda kaldım bugün yoksa ne emmeyi bırakıyor nede kucaktan iniyor zar zor duruyor şuan
Benimki de 2 gündür sizler gibi kızlar. Huyu suyu değişti çocuğun. Sürekli memede uykuya dalıyor yarım saate kalkıyor. Derin uykuya geçemiyor. Anlam veremedim.Bende emzik vermeyi düşündüm bugun ama uykudayken uyandığında emmek istediğinde vericem sadece durmazsa
Seninki ne kadarlıkBenimki de 2 gündür sizler gibi kızlar. Huyu suyu değişti çocuğun. Sürekli memede uykuya dalıyor yarım saate kalkıyor. Derin uykuya geçemiyor. Anlam veremedim.
28 günlükSeninki ne kadarlık
26 benim de hemen hemen aynı durumlar demekki28 günlük
3-5 gün dayanıcaz o zamanAtaklardasiniz hanimlaryani anlattiklarinizdan anladigim o ekstra bir sorun yok diyosaniz. 3 5 gun suruyo geciyo direnin benim sipamda gazdan muzdarip bu aksam calpol vermek zorunda kaldim agrisini kessin diye. O kadar aglayip kasiyo ki kendini gazi cikaracagi varsada cikaramiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?