2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Lansinoh kullanıyorum ben de sorun yaşamadım.

Ben de şırıngayla veriyorum minik minik yudumlari ağzına sıkıyorum şırıngayı ağzıyla tutmasına bile izin vermiyorum bir mama vermem yarım saat, emzirmeyi de seninle aynı düşünceyle minimum bir saat yapmaya çalışıyorum ne kadar emerse o kadar süt gelir diye,her emzirme sonrası da sağım yapmaya çalışıyorum süt bosalsin dolsun tekrar diye ama yok yani memeyi seviyo bazen saatlerce kalıyo memede meme reddi yok çok şükür ama o boşaltmayı sağlayamıyorum. Başta emmesi çok çok zayıftı şimdi daha iyi ama hala cuk cuk emmiyo sanki çok doymuş da memede keyif yapıyomus gibi emiyo bı emiyo bı uyuyo uyandırıyorum tekrar emiyo bı duruyo falan bı bakmışım bı saat olmuş geçmiş mamaya geçiyorum. Anne sütüyle uyuduğu birkaç öğün oluyo gün içinde mamasız ama tamamen bırakmam mümkün değil şu an için keşke bırakabilsem. Mama daha zor sindiriliyo daha uzun süre tok tutuyo haklısın o konuda anne sütünün nerdeyse tamamı hızlı şekilde sindiriliyo bebek tekrar acıkıyo

Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz benimki hep emerken uyuyakalıyor normal uyutmaya çalışıyorum sallayarak emzikle vs çok zor uyuyor
Gece uykusunda emerek uyuyor, gündüz önce banyo yaptırıyorum sonra emzikle pışpışlıyorum. İlk uykusunu uzun yaparsa gün boyu emzik pışpış şeklinde ilerliyoruz. Banyo çok rahatlatıyor uykuları daha uzun oluyor mümkünse sende her gün yıka

Aynı durum bendede var huzursuz huysuz durmuyor kucağımdan inmez oldu
Aynen uykuya dalamıyo dalsa da çabuk uyanıyor gaz sorunu da var annemin yanından gidince Napcam diye düşünmeye başladım alıştım yardıma

Ben de ayni sorunu yasadim. Como tomo biberona gectik. Mukemmel bisey fiyati biraz yuksek ama kesinlikle deger

Ben de annemsiz napicam bilmiyorum. Ozellikle geceleri
Ben geceleri hep yalnızım eşim de ise gittigi için uyuyo odada ben bebekle salonda yatıyorum zor oluyo bazen ama bebek uyuyunca sen de uyuyosun bir iki saat o iyi geliyo gece uyuyan bebeğin varsa çok zorlanmazsın canım emzirme süresini biraz daha kısa tutup uykuya daha çok vakit ayirirsin

Kızlar sarılık için ne zamana kadar dikkat etmek gerekiyor 1 aydan sonra da sarılık olabilir mi yine 2 saatte bir mi emmesi lazım yoksa uyandıkça mı emsin

Ya benimki çok hızlı saldırıyor aç olmasına gerek yok hani zaten uzun süreli bırakmıyorum genelde memede durmak istiyo hızlı emiyo sonra kusuyor 1 tam memeyi bitirdiği olmadı hiç sanırım çünkü uyuyup kalıyo bide çok süt geliyo ben sağıp hiç denemedim ama uçla emziriyorum çekerken görüyorum çıkardığımda ucun içi hep dolu 1 aylık bebek kaç cm ile doyar ki kilo akımı da iyi.Ben biraz acemiyim ilki hiç tutmadı hep sağıp verdim ondan.

Ataklardasiniz hanimlar yani anlattiklarinizdan anladigim o ekstra bir sorun yok diyosaniz. 3 5 gun suruyo geciyo direnin benim sipamda gazdan muzdarip bu aksam calpol vermek zorunda kaldim agrisini kessin diye. O kadar aglayip kasiyo ki kendini gazi cikaracagi varsada cikaramiyo.

26 benim de hemen hemen aynı durumlar demekki
3-5 gün dayanıcaz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…