2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
26 benim de hemen hemen aynı durumlar demekki

3-5 gün dayanıcaz o zaman

Kızlar gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama bebeklerde bu ataklar hiç bitmiyor, önce 10.gün atagı, sonra 1.ay atağı benim ilk gebeliğimde hatırlıyorum 3.5-4 ay atagı vardı ki kesin beni emmeyi bıraktı yavrum demiştim (allahtan İnternet var da her şeyi öngörebiliyoruz, yoksa inanın ben 4.ay atagını unutamıyorum )

Ah canım benim kıyamam. Dayanamıyorum ağlamalarına.

Aslında biliyorum ataklar olacagını ama çok ağlıyor susturamayınca üzülüyorum nefesi gidip öksürene kadar ağlıyor elimden bişey gelmiyor hop memeye koyuyorum hemen tok bile olsa sakinleşiyor diye orda da ağlıyor ama en azından daha az

Ayni sorun bendede var, o yuzden dr brown aldim. Daha az akitiyor. Birde daha yavas iciyor. Aventten sut icince cok hizli iciyor.

Kizlar benimkilerde ataklardan mi bilmem ama devamli agliyorlar. Yani uyanikken hic oyle agucuk gugucuk yapayim gibi dertleri yokbu arada 45 günlükler. ya emecekler ya biberonla yiyecekler ya da uyuyacaklar gerisi hep aglama. Bu arada uykuya dalma sorunu bizde de var 2 gecedir bebislerimden birisi gece 1 de yatiyor artik napacagimi sasirdim.

Bana doktorum artık o isteöedikçe uyandırıp vermenize gerek yok dedi 1 aydan sonra
Benimki öyle olsa sabaha kadar uyur ama ya uykuya bir daldı mı kolay kolay uyanan bir bebek değil ben kaldırıyorum onu hep 2 saat uykudan sonra acaba o zaman uyku süresini mi artırsam biraz daha

Benimki öyle olsa sabaha kadar uyur ama ya uykuya bir daldı mı kolay kolay uyanan bir bebek değil ben kaldırıyorum onu hep 2 saat uykudan sonra acaba o zaman uyku süresini mi artırsam biraz daha
Ben en baştan beri 2 saatte bir yapmadım ama benim de kafam karışık. Mesela dün tüm gün uyumadı gündüz. Gece resmen bayılırcasına uyudu. Bir kere 4 saat sonra kalktı az emdi yine uykuya yenil düştü. Sonra 3 saat sonra kalktı emdi yattı. Sonra 2 saat sonra kalktı emdi şimdi yine yattı kaç saat uyur belirsiz. Gözlerini açamıyor resmen. 3 saat normal geliyor da 4 saat olunca yanlış bir şey yapıyormuşum hissi oluyor. Genelde kendis 2,5 - 3 saatte bir uyanıyor o yüzden 2 saatte bir meselesini hiç yapmadım. Bünyem kaldırmadı zaten.

Sarılık şüpheniz kalmamıştır artık sizin de 1 ayı geçmişti herhalde bebiş acıkınca da siz uyandırmadan uyanmıyor mu 3-4 saatte?

Arkadaşlar çoğumuz aynı dönemdeyiz galiba, gecen cuma birinci ay aşısini olduğundan beri hep ağlıyor kıpkırmızı oluyor kendini sıkmaktan. Kucakta evin içinde yarım saat yürüyoruz biraz sakinleşiyor öyle ama o da bi 10 dk falan sürüyor sonra yine ağlamalar başlıyor. Sürekli emziriyorum bazen memeyi de tutmuyor ağzında ona da öfkeleniyor yine ağlıyor kendini geri çekiyor acaba süt mü az geliyor diye düşünüyorum ona da üzülüyorum, lohusalik pskolojisinden hala çıkamadım zaten bide bu aglamalar vs kendimi yetersiz hissediyorum. O ağladıkça bende ağlıyorum çok çaresiz kalıyorum bazen. Çok zormuş anne olmak..

Sarılık şüpheniz kalmamıştır artık sizin de 1 ayı geçmişti herhalde bebiş acıkınca da siz uyandırmadan uyanmıyor mu 3-4 saatte?
Hiç bırakmıyorum ki o kadar ama bıraksam uyur gibime geliyo geceleri uyandırmak genelde çok zor oluyo uyuyosa uykusu ağır baya bı deniyim bari 4 saat uyuyabilme düşüncesi çok güzel geldi şu an bana uykusuzluktan ölüyorum çünkü

Benim de öyle gündüz uyuyamazsa gece uzun uyuyor bende 2 saatte bir yapmadım ağladıkça istedikçe verdim ama böyle uzun uyuduğunda 3 saati geçince uyandırsam mı diye düşünüyorum

Benim de bünyem kaldırmıyor valla bir hafta falan bir dayanıyorum sonra bir pilim bitiyor sagılmış süt mamayla beni bı 6 saat falan uyutuyo eşim gece uykusu ondan sonra kendime gelip yine o düzene devam ediyorum o zaman en azından 3 saate çıkarayım ben de bugün doktora da gideceğiz ona sorup bizimki sarılık oldu ama geçti bence artık sarılığı 41 günlük olduk bugün en son bir haftalıkken kan vermistik düşüyordu değeri yavaş yavaş

Ben de 2 saat kuralina artik uymuyorum cok zor oluyor hem de bebeklerde perisan oluyor geri uykuya dalamazlarsa. Gece 3 yada 4 saatte bir kendileri uyaniyor.

Bir kez denesene bakalım kendi kendi kaç saat sonra uyanacak. Benimki alarm kurulu gibi genelde 2,5 saatte bir uyanıyor. 30 dk yatakta oyalanıp tam 3 saat tamamlanınca mızıklanmaya başlıyor zaten. 2 saatte bir olunca emmiyprdu bile

Kızlar bu uykudan uyandırıp emzirme benimde çok sorguladığım bir durumdu, 1 aylık olunca doktora gitmiştik. Kilo alımı gayet yeterli olmasına rağmen günde bir kere 4 saat uyuyabilir o da gece uykusunda demişti. Gün içerisinde 3 saati geçirme dedi. Bir gece alarm kurmayı unutmuşum 5 saat uyumuş, yani bırakınca uyuyabiliyorlar siz yine alarm kurun

Senin bambam 8.hafta atağı da yaşamıştır ne kadar sürede bitti neler yaşadın benimki şu an o atakta ve çok zorlanıyorum gece hiç uyutmadı bizi sabah 6da bayılmışız uykusuzluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…