2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
kızlar size bişey danışmak istiyorum dün ilişkide prezervatifin yırtıldığını fark etftik ve çok geçti ertesi gün hapı kullansam bi sorun olurmu acaba sütüme geçermi akşamdan beri kendime kızıyorum resmen

Ertesi gün hapı kullanınca bir süre emzirmemek gerekiyor.
Şimdi baktım internetten bir şey olmaz diyor ama ben bir ebeden öğrenmiştim bunu. Doktorunuza danışın bence yine.

Senin bambam 8.hafta atağı da yaşamıştır ne kadar sürede bitti neler yaşadın benimki şu an o atakta ve çok zorlanıyorum gece hiç uyutmadı bizi sabah 6da bayılmışız uykusuzluktan
Biz yeni yasiyoruz o atagi surekli mizmizlanma kucakta uyuma memeyi sakiz etme sut gelince sinirlenme gibi gibi.... cok eglenceli buralar gelin

Biz yeni yasiyoruz o atagi surekli mizmizlanma kucakta uyuma memeyi sakiz etme sut gelince sinirlenme gibi gibi.... cok eglenceli buralar gelin
Memeyi sakız etti cidden emmiyor da dilinde çevirip duruyor ağzına süt dolunca da genzine kaçıyor boğulacaktı kaç kere nerdeyse ‍♀

Bugün doktora gittik biz de bir ayda 1250 Gr almış doktor kilo alımı güzel dedi artık uyursa 5 saate kadar uyuyabilir sorun değil dedi bugünden itibaren uyandirmicam bakalım benimki de 2 saat olunca çok zor ayılıyo ayılsın diye işkence yapıyorum resmen çocuğa zorla emzirip zorla ağzına mama tıkıyodum bakalım ne kadarda bir uyanacak

Benimkinin uyumasına da ben izin vermiyip zorla besliyodum benimki de 1250 almış çok şükür mama da veriyorum ben sütüm az diye ama doktor verdiğim mama miktarına göre kilosunun güzel arttığını sutumun öyle çok da az olmadığını söyledi çok sevindim

Ay çok sevindim. Bizim de kilo alımımız o civarda. Demek ki bende rahat edebilirim saat konusunda. Bırakıyordum bazen 4 saate dek ama bir iç huzursuzluğu oluyordu. Şimdi kafam rahat olacak. İnşallah senin bebiş de 4-5 saat uyur canım güzelce doyunca

Benim de kafam rahat olur ben 2 saati 5 dk geçse vicdan azabı cekiyodum bazen babası sevmek istiyo ya da banyosunu yaptıralım önce falan diyo ya eşime nasıl kızıyodum önce emsin karnı doysun sonra diye içimden ama çok şükür artık rahat edebilirmisizbaşta oğlum çok aç kaldı diye ben çok fena takıntı yapmıştım beslenmesini

İnsallah uyurlar kizlar bizimkinede aynisini soyledi doktorumuz gece 4 saate kadar cikabilirsin diye. Beyefendi 1.5 saatte bir uyaniyo artik ben kaldirirken daha iyiydi bu arada gece emzirmesini cok boslamayin gece ne kadar emzirirseniz gunduz o kadar gogusler dolar tasar

Perperişan hayatta kalmaya çalışırken bunu görmek biraz üzdü beni

Evet o meselede var. Süt azalmadan dengelemek gerek.
Umarım bu günlerdeki gündüz uyumama sürekli kucakta olma isteği ataktır dediğin gibi canım bu arada. Bugün yine bittim. Böyle kalacak diye çok korkuyorum. Gece maşallah güzel uyuyor ama gündüz heppppp her an kucakta. Asla inmiyor.

Geciyo geciyo hic sıkma canini yaa evet ben o yuzden gece emzirmesini azaltmadim acikcasi gunduz ne zaman isterse ama gece 2 2.5 saatte bir emziriyorum uyuyakalmazsam. Gunduzde eger sagim yapiyosan geceden sut sagip onu icir. Gece sutunde uyku hormonu cok olurmus gunduz cok yordugunda veririsin.

Kızlar merhaba kızım ağzından nefessiz kalıyor gibi sesler çıkarıyor ilk 3 ay ağız yoluyla nefes almıyorlar zaten evet ama nefessiz gibi hırıltılı nefesini içine çeker gibi bi ses çıkarıyor sizlerde böyle birşey yaşayan varmı?

Emziremezsin 1 hafta canım sütü sağıp dökmen laızm sütün arınmsı için ilaçtan

Benim kızım da o atakda beni bırakmıştı bende onun geçici olduğunu anlamadım emmedikce ac kaldı diye mama verdim bitti gitti emme serüveni

Benimki öyle olsa sabaha kadar uyur ama ya uykuya bir daldı mı kolay kolay uyanan bir bebek değil ben kaldırıyorum onu hep 2 saat uykudan sonra acaba o zaman uyku süresini mi artırsam biraz daha
3-4 saate kadar kalkmaya bilir toksa

Bizimkiler de aynı canım ,hatta aynı günlerde başladı bizimde,size özel değil lütfen rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…