- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.401
Herkesin atak haftasi sanirim. Bu fragmanlar boyleyse 2 yas sendromu nasil olacak acaba
Ertesi gün hapı kullanınca bir süre emzirmemek gerekiyor.kızlar size bişey danışmak istiyorum dün ilişkide prezervatifin yırtıldığını fark etftik ve çok geçti ertesi gün hapı kullansam bi sorun olurmu acaba sütüme geçermi akşamdan beri kendime kızıyorum resmen
Biz yeni yasiyoruz o atagi surekli mizmizlanma kucakta uyuma memeyi sakiz etme sut gelince sinirlenme gibi gibi....Senin bambam 8.hafta atağı da yaşamıştır ne kadar sürede bitti neler yaşadın benimki şu an o atakta ve çok zorlanıyorum gece hiç uyutmadı bizi sabah 6da bayılmışız uykusuzluktan
Memeyi sakız etti cidden emmiyor da dilinde çevirip duruyorBiz yeni yasiyoruz o atagi surekli mizmizlanma kucakta uyuma memeyi sakiz etme sut gelince sinirlenme gibi gibi....cok eglenceli buralar gelin
Bugün doktora gittik biz de bir ayda 1250 Gr almış doktor kilo alımı güzel dedi artık uyursa 5 saate kadar uyuyabilir sorun değil dedi bugünden itibaren uyandirmicam bakalım benimki de 2 saat olunca çok zor ayılıyo ayılsın diye işkence yapıyorum resmen çocuğa zorla emzirip zorla ağzına mama tıkıyodum bakalım ne kadarda bir uyanacakBir kez denesene bakalım kendi kendi kaç saat sonra uyanacak. Benimki alarm kurulu gibi genelde 2,5 saatte bir uyanıyor. 30 dk yatakta oyalanıp tam 3 saat tamamlanınca mızıklanmaya başlıyor zaten. 2 saatte bir olunca emmiyprdu bile
Benimkinin uyumasına da ben izin vermiyip zorla besliyodum benimki de 1250 almış çok şükür mama da veriyorum ben sütüm az diye ama doktor verdiğim mama miktarına göre kilosunun güzel arttığını sutumun öyle çok da az olmadığını söyledi çok sevindimValla maşallah ne güzel uyuyan bebeleriniz var salın bence artık büyüme hormonu uykuda aktif oluyor çünkü. Benim 1 saat bilemedin 1,30 saate uyanıyor onunda zaten 40 dk sı memede geçiyorölcem yorgunluktan. Ama bilmiyorum sırf bundan mı 1200gr almış bir ay da tosardı resmen
O kadar pisligi yapip bide duruyo yuzune guluyo aklini oynatiyosun iste o zamanMemeyi sakız etti cidden emmiyor da dilinde çevirip duruyorağzına süt dolunca da genzine kaçıyor boğulacaktı kaç kere nerdeyse ♀
Ay çok sevindim. Bizim de kilo alımımız o civarda. Demek ki bende rahat edebilirim saat konusunda. Bırakıyordum bazen 4 saate dek ama bir iç huzursuzluğu oluyordu. Şimdi kafam rahat olacak. İnşallah senin bebiş de 4-5 saat uyur canım güzelce doyuncaBugün doktora gittik biz de bir ayda 1250 Gr almış doktor kilo alımı güzel dedi artık uyursa 5 saate kadar uyuyabilir sorun değil dedi bugünden itibaren uyandirmicam bakalım benimki de 2 saat olunca çok zor ayılıyo ayılsın diye işkence yapıyorum resmen çocuğa zorla emzirip zorla ağzına mama tıkıyodum bakalım ne kadarda bir uyanacak
Benim de kafam rahat olur ben 2 saati 5 dk geçse vicdan azabı cekiyodum bazen babası sevmek istiyo ya da banyosunu yaptıralım önce falan diyo ya eşime nasıl kızıyodum önce emsin karnı doysun sonra diye içimden ama çok şükür artık rahat edebilirmisizAy çok sevindim. Bizim de kilo alımımız o civarda. Demek ki bende rahat edebilirim saat konusunda. Bırakıyordum bazen 4 saate dek ama bir iç huzursuzluğu oluyordu. Şimdi kafam rahat olacak. İnşallah senin bebiş de 4-5 saat uyur canım güzelce doyunca
Ay çok sevindim. Bizim de kilo alımımız o civarda. Demek ki bende rahat edebilirim saat konusunda. Bırakıyordum bazen 4 saate dek ama bir iç huzursuzluğu oluyordu. Şimdi kafam rahat olacak. İnşallah senin bebiş de 4-5 saat uyur canım güzelce doyunca
İnsallah uyurlar kizlarBenim de kafam rahat olur ben 2 saati 5 dk geçse vicdan azabı cekiyodum bazen babası sevmek istiyo ya da banyosunu yaptıralım önce falan diyo ya eşime nasıl kızıyodum önce emsin karnı doysun sonra diye içimden ama çok şükür artık rahat edebilirmisizbaşta oğlum çok aç kaldı diye ben çok fena takıntı yapmıştım beslenmesini
Perperişan hayatta kalmaya çalışırken bunu görmek biraz üzdü benikızlar size bişey danışmak istiyorum dün ilişkide prezervatifin yırtıldığını fark etftik ve çok geçti ertesi gün hapı kullansam bi sorun olurmu acaba sütüme geçermi akşamdan beri kendime kızıyorum resmen
Evet o meselede var. Süt azalmadan dengelemek gerek.İnsallah uyurlar kizlarbizimkinede aynisini soyledi doktorumuz gece 4 saate kadar cikabilirsin diye. Beyefendi 1.5 saatte bir uyaniyo artik ben kaldirirken daha iyiydi bu arada gece emzirmesini cok boslamayin gece ne kadar emzirirseniz gunduz o kadar gogusler dolar tasar
Geciyo geciyo hic sıkma caniniEvet o meselede var. Süt azalmadan dengelemek gerek.
Umarım bu günlerdeki gündüz uyumama sürekli kucakta olma isteği ataktır dediğin gibi canım bu arada. Bugün yine bittim. Böyle kalacak diye çok korkuyorum. Gece maşallah güzel uyuyor ama gündüz heppppp her an kucakta. Asla inmiyor.
Emziremezsin 1 hafta canım sütü sağıp dökmen laızm sütün arınmsı için ilaçtankızlar size bişey danışmak istiyorum dün ilişkide prezervatifin yırtıldığını fark etftik ve çok geçti ertesi gün hapı kullansam bi sorun olurmu acaba sütüme geçermi akşamdan beri kendime kızıyorum resmen
Benim kızım da o atakda beni bırakmıştı bende onun geçici olduğunu anlamadım emmedikce ac kaldı diye mama verdim bitti gitti emme serüveniKızlar gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama bebeklerde bu ataklar hiç bitmiyor, önce 10.gün atagı, sonra 1.ay atağı benim ilk gebeliğimde hatırlıyorum 3.5-4 ay atagı vardı ki kesin beni emmeyi bıraktı yavrum demiştim (allahtan İnternet var da her şeyi öngörebiliyoruz, yoksa inanın ben 4.ay atagını unutamıyorum)
3-4 saate kadar kalkmaya bilir toksaBenimki öyle olsa sabaha kadar uyur ama ya uykuya bir daldı mı kolay kolay uyanan bir bebek değil ben kaldırıyorum onu hep 2 saat uykudan sonra acaba o zaman uyku süresini mi artırsam biraz daha
Bizimkiler de aynı canım ,hatta aynı günlerde başladı bizimde,size özel değil lütfen rahat olArkadaşlar çoğumuz aynı dönemdeyiz galiba, gecen cuma birinci ay aşısini olduğundan beri hep ağlıyor kıpkırmızı oluyor kendini sıkmaktan. Kucakta evin içinde yarım saat yürüyoruz biraz sakinleşiyor öyle ama o da bi 10 dk falan sürüyor sonra yine ağlamalar başlıyor. Sürekli emziriyorum bazen memeyi de tutmuyor ağzında ona da öfkeleniyor yine ağlıyor kendini geri çekiyor acaba süt mü az geliyor diye düşünüyorum ona da üzülüyorum, lohusalik pskolojisinden hala çıkamadım zaten bide bu aglamalar vs kendimi yetersiz hissediyorum. O ağladıkça bende ağlıyorum çok çaresiz kalıyorum bazen. Çok zormuş anne olmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?