2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet var sürekli hırıltı var serum fizyolojik sıkıyorum sürekli arada burnundan çıkartınca sumukleri rahatlıyor,baya da uzun ip gibi sasiyorum

Herkesin atak haftasi sanirim. Bu fragmanlar boyleyse 2 yas sendromu nasil olacak acaba
O sendromlar bitmiyor canım sen merak etme (5 yas annesi )
2 yaş bebesinden sonra,hiç bir şeyi kendi kafana göre yapamayacağıni öğreniyorsun, örn: muzunu soyayim mi annecim ? Kendin soydun verdin büyük hata
Bunlara takılıp sıkmayın canınızı ,her halleri çok tatlu bak ben özledim bir daha yaptım

3-4 saate kadar kalkmaya bilir toksa
Benimki tamamen tok olmadıkça uyumaz zaten 4 saati geçerek uyudu gerçekten sadece uykusunda konuşma huyu olduğu için şimdi uyandı şimdi uyandı diye diye ben yine derin uyuyamadımsizin bebekler de konusuyo mu gece kendi kendine ya da emerken benimki çoğu zaman hiç susmuyo hep biseyler mırıldanıyo

Emzirme döneminde saçları dokülen var mi? Benim baya dokülüyo saclarim. Bazilarinin hamilelik doneminde dokülüyormuş. Benim hamilelik donemimde dokülmedi ama simdi cok fazla.
Dökülme çok yok ama aşırı bir yıpranma oldu saçlarımda hamilelikte başladı hala devam ediyo hamilelikte bol bakım yapıyodum doğal şeylerle zeytinyağı vs ama şimdi bakım yapacak halim de yok berbat halde saclarim

Emzirme döneminde saçları dokülen var mi? Benim baya dokülüyo saclarim. Bazilarinin hamilelik doneminde dokülüyormuş. Benim hamilelik donemimde dokülmedi ama simdi cok fazla.
Daha başlamadı ama oluyormuş bir şampuan tavsiye edildi sipariş verdim ben phyto cyane diye saçta çıkartıyormuş dökülmeden başlamak istiyorum kullanmaya

benimde 3.5 yaşında var öyle bir hataya düştüğüm zaman basıyo çığlığı ben soyucaktım diye sanarsın işkence ediliyo öyle bağrıyo ve bana reyyana bakmak daha kolay geliyo ne bardak beğeniyo ne tabak beğeniyo ne kıyafet beğeniyo

burunlarının sürekli temizlenmesi gerekiyormuş, özellikle emzirmeden önce. Bazen hırıltı benim bebeğimde de oluyor o yüzden her gün serum fizyolojik kullanıyorum bazen sümük görünüyor onu da nazal aspiratör ile çekiyorum

Ya yapamadığım tek sey sıkana kadar durmuyor zaten çekince de çok çekicem diye korkuyorum

Benim de ilk gebeliğimde emzirirken dökülmüştü, hatta alnıma yakın sağ taraf sağ ayrım yerim bayağı bir dökülmüştü saç derim gözüküyordu düşün sonrasında geçiyor

Ya yapamadığım tek sey sıkana kadar durmuyor zaten çekince de çok çekicem diye korkuyorum
Biz eşimle birlikte yapıyoruz yan yatırıp birimiz tutuyor birimiz sıkıyor hemen kaldırmak gerekiyor zaten yutmasın diye tek kişi biraz zor olur. Çekerken aynı hızda yavaş yavaş çekmek gerekiyor, çok iyi geliyor ama diğer türlü nefes almasını etkiliyor

Fısfıslı olanlar yok mu acaba sıkması daha kolay olur

Bazen çok homurdanıyo. Sensörlü olduğuna inanıyorum ben kalkıp başına gidince susuyo ve sanki suratında muzip bi tebessüm oluyor
Ama artık ağlamadan kalkmıyorum ya da 4-5 saattir uyuyorsa ağlamasına gerek yok emzirmek çişli bez değişmek için ben gidiyorum yanına

hamileyken yanlislikla yolmazsam bir tel sacim dokulmedi... Simdi avuc avuc. Bence vitaminlerime dikkat etmememden kaynakli ve emzirme tabiki.

Evet var sürekli hırıltı var serum fizyolojik sıkıyorum sürekli arada burnundan çıkartınca sumukleri rahatlıyor,baya da uzun ip gibi sasiyorum
Bende yapıyorum pratik serum fizyolojik mi kullanıyorsun yoksa izotonik mi kullanıyorsun enjektör ile?

Bana 3 4 aya kadar nazal asprtör kullanma dedi daha çok küçük dedi doktor. Serum fizyolojik enjektörle mi uyguluyorsun yoksa pratik olanlardan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…