2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bana 3 4 aya kadar nazal asprtör kullanma dedi daha çok küçük dedi doktor. Serum fizyolojik enjektörle mi uyguluyorsun yoksa pratik olanlardan mı?
Tekli kullanım olanlardan uyguluyorum. Burnundaki sümüğü en güzel nazal aspiratör çıkarıyor valla ben sormuştum kendisi önerdi. Her gün kullanmıyorum ama görünen sümüğü alırken sadece. Her doktorun farklı şeyler söylemesi beni öldürecek

Emzirme döneminde saçları dokülen var mi? Benim baya dokülüyo saclarim. Bazilarinin hamilelik doneminde dokülüyormuş. Benim hamilelik donemimde dokülmedi ama simdi cok fazla.
Hamileyken saçlarıma canlılık gelmişti benim, şimdi dökülüyor ve inanılmaz kurudu acilen kestirmem lazım ama sıcaktan dışarı adım atasım yok

Merhaba tek başına mı yıkıyorsunuz 2 kişiyle mi ben tek hiç yıkamadım da

Kızlar benim gebelikte tansiyon problemim çıkmıştı ama ilaçla kontrol altındaydı ve doğuma kadar hiç sorun yaşamadım dogumdan sonra ara ara yüksek seyrediyordu ama son birkaç gündür sürekli bas donmesi yaşıyorum ve olctugumde hep yüksek çıkıyor 13/8 14/9, 14/10 gibi, hatta 14/10 çıktı en son demin bayılıp düşecektim neredeyse.
Nette spinal anesteziden kaynaklanabilir yazıyor , 45 gun oldu dogum yapalı.
tansiyon sorunu yaşayan var mı dogum sonrasında

Atak haftasinda gercekten dayanamiyorum artik cocugumun huyu degistii , boyle kalacak diye cok korkuyorum. Kolik mi acaba diye de endiselenmiyor degilim

Bana 3 4 aya kadar nazal asprtör kullanma dedi daha çok küçük dedi doktor. Serum fizyolojik enjektörle mi uyguluyorsun yoksa pratik olanlardan mı?
bana doktor aspratör kullanabileceğimi söyledi önce okyanus suyuyla yumşatıp sonra aspratörle çek dedi

Kızlar doktor kontrolüm vardı bugün.Doktor kesi alanına sürmem için contractubex verdi.Kullanan var mı geçiriyor mu o iz beni rahatsız ediyor.

Kızlar doktor kontrolüm vardı bugün.Doktor kesi alanına sürmem için contractubex verdi.Kullanan var mı geçiriyor mu o iz beni rahatsız ediyor.
Bana 1. Hafta kontrolünde vermişti fakat ancak dün başladım 29.günde
İnstagramda takip ettiğim bir hemşire faydasını görmüş ama 6. Ayda O paraya işe yaramazsa çok üzülürüm

Ben ilk gebeliğimde kullanmıştım, iz tamamen yok oldu mu dersen hayır, göze çok batacak kadar kaldı mı dersen yine hayır
Kullanmasan nasıl olurdu onu da bilmiyorum yani açıkcası bende çok da etki etmedi diye düşünüyorum
(ben çatlak kremi olsun, bu kremi olsun çok düzenli kullanmıştım)

Elime caydanlik devrilmisti 2.derece yanik ve korkunc kocaman bir iz.... Bu krem gecirdi tamamen elimdeki yara izini. Duzenli kullan aksatma bence gecirir. Sadece cok sivi formda kasindiriyo biraz kuruyunca. + Yuzdeki sivilce izlerine de iyi geliyo. Sivilce cikmissa geceden bolca surup ustunu kapatiyodum sabaha mis cillop

Günaydın kızlar buzdolabında 2. Günü olan sütüm var baya fazla acaba onlari buzluğa koysam olur mu yoksa baştan mı koymalıydım

Aynen öyle kime güveneceğimizi şaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…