2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sagdiginiz sütleri neyle saklıyorsunuz evde saklama poşeti yok sipariş versem süt bozulacak
Ben başta sağma kabiyla tutuyorum mama da verdiğim için kap çok var evde sağma makinemle uyumlu bir de poşet de arkadaşım vermişti ilk kez koyacağım buzluğa kap varsa kapla koysan olur bence

Arkadaşlar süt sağma rutininiz nedir? Ben bazen hiç sağmiyorum, üşendiğimden değilde yorgunluk ve uykusuzluk ağır basıyor. Sagmayinca süt zamanla azalır gibi şeyler okuyorum sosyal medyada vicdan yapıyorum ama nasıl bi rutin oluşturayim ne yapayım bilmiyorum. Birde benim bebis sürekli ama sürekli emiyor zaten en en az yarım saat emiyor, bir bir buçuk saat sonra tekrar emiyor vs hep böyle bi döngü içindeyiz, ne ara sağım yapicam onu da bilmiyorum

Atak haftasına girenler ne zaman başladı huysuzluklar tam bir ay olacak 2 gün sonra. Huysuzluklar ataktan mı yoksa başka bir derdi mi var anlayamıyorum

Atak haftasına girenler ne zaman başladı huysuzluklar tam bir ay olacak 2 gün sonra. Huysuzluklar ataktan mı yoksa başka bir derdi mi var anlayamıyorum
Tam birinci ayında aşıdan sonra huzursuzlanmaya başladı. Hala devam ediyor 8 gün oldu, mesela bugün sabah 4ten sonra bu saate kadar uyumadi nerdeyse. 15 20 dakika uyuyup uyanıyor, uyumadığı her an meme istiyor ya da ağlıyor :)

Aşıyı daha yaptırmadık günü gelmedi de bizimde aynı uyuyamıyor memede uyurdu zor uyuyo yataga koyunca uyanıyor hemen ağlıyor meme dışında bişey de kandırmıyor ki gözü de görmüyor kuzumun hala bişeyler göstersem oyun yapsam

Emmiyorsa zaten sorun yok.
Ben meme reddi olduğu için sağıp biberonla veriyorum

Bebeginin emdigi gibi hic bisey sut devamliligi saglamaz emiyosa sutun hep olur sadece kisa aralik uzun sure emiyosa bezlerini bi kontrol et 5 6 tane cisli bez varsa okey ama o kadar bulmuyosa biraz mama takviyesi ister

Ben hiç sağmıyorum, sütüm de çok şükür foşur foşur. Benim bebe de bolca emiyor. Ben sağana kadar o tekrar emmek isteyecek.
Naturelde devam etmekte sakınca yok.
Bir yere gideceğim zaman sağar bırakırım kafasındayım.

Nabzım 117-118 çıkıyor 32 haftalığım korkuyorum
Gebeliğimin ilk haftasindan sonuna kadar nabzim çok yüksekti hatta 125 145 falan gördüm
Dinlenme modunda bile 100 üstü vardı.
Doğum sonrası düzeldi.
Benim doktorum istersen EKG çektir demişti. Ama beni rahatsız etmiyor diye kararı bana birakmisti
Ben o kadar yükseldiğini hissetmiyordum carpintim falan yoktu

Ş
sürekli emen bebekte sağmanıza gerek yok. Bu zorunlu değil.
2 sebeple sağılıyor. Az emen bebekse eğer süt azalmasın diye yada emdiğinden fazla süt varsa mastit olmamak için ve akan sütler yüzünden.
Ben 2. Kısımdanım. Kızım düzenli emiyor ama sütüm bol. 1 saat geç uyansa 2 tarafta akmaya başlıyor şıp şıp ayağıma. Mecbur sağıyorum. Biraz daha büyüyüp daha güçlü emince buna gerek kalmayacak sağmayı bırakacağım mesela.

valla anlamadım ki atak mı sıcaktan mı uyuyamıyor huysuzlanıyor başka bi derdi mi var anlayamıyorum huysuz olması için çok sebebi var ve haklı
Bence sıcak çok etkili. İstanbul’daydınız sanırım sizde. Sıcaktan ziyade çok nemli. Çocuğum terleyerek kalkıyor mesela 1 zıbınla yatmasına rağmen.

Bence sıcak çok etkili. İstanbul’daydınız sanırım sizde. Sıcaktan ziyade çok nemli. Çocuğum terleyerek kalkıyor mesela 1 zıbınla yatmasına rağmen.
Evet istanbuldayım bu hafta memlekete geldim istanbul sıcaktı memlekete geldik serinlemiş şimdi de memlekette yanıyoruz emzirmek darlıyo ben terliyorum bebek terliyor azcık serinlese keşke

Merhaba, bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı durumu yaşıyorum 26 günlük oğlum. Uyurken ıkınmaları beni benden aldı artık. Birde gaza ekstra olarak kusması var. Doktora götürdüm sab simplex verdi kusma için bir şurup verdi ama o ıkınması devam ediyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Selam kızlar biz 2 gün sonra 2 aylık oluyoruz. 3-4 gündür bebeğim çok az çiş yapıyor aslında emiyor. Uyuma süresi arttı sanki uyuduğu saatlerde baygın uyuyor. Sıcaktandır diyorum ama emin de olamıyorum. Var mı benzer şeyler yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…