- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 53
- 29
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.461
Bende enjektörle devam edeyim diyorum ama korkuyorum da dik tutup onu basmak zor olursa diyePratik olandan kullanıyorum o bitti normal serum alıp içine doldurup devam etmeyi düşünüyorum
O zaman ben de koyayım saat de aklımda değil ama geceydi gece yaziveririm o zaman ben deBen koyuyorum valla sagdigim gun saati yazip
Sagdiginiz sütleri neyle saklıyorsunuz evde saklama poşeti yok sipariş versem süt bozulacakO zaman ben de koyayım saat de aklımda değil ama geceydi gece yaziveririm o zaman ben de
Ben başta sağma kabiyla tutuyorum mama da verdiğim için kap çok var evde sağma makinemle uyumlu bir de poşet de arkadaşım vermişti ilk kez koyacağım buzluğa kap varsa kapla koysan olur benceSagdiginiz sütleri neyle saklıyorsunuz evde saklama poşeti yok sipariş versem süt bozulacak
Tam birinci ayında aşıdan sonra huzursuzlanmaya başladı. Hala devam ediyor 8 gün oldu, mesela bugün sabah 4ten sonra bu saate kadar uyumadi nerdeyse. 15 20 dakika uyuyup uyanıyor, uyumadığı her an meme istiyor ya da ağlıyor :)Atak haftasına girenler ne zaman başladı huysuzluklar tam bir ay olacak 2 gün sonra. Huysuzluklar ataktan mı yoksa başka bir derdi mi var anlayamıyorum
Aşıyı daha yaptırmadık günü gelmedi de bizimde aynı uyuyamıyor memede uyurdu zor uyuyo yataga koyunca uyanıyor hemen ağlıyor meme dışında bişey de kandırmıyor ki gözü de görmüyor kuzumun hala bişeyler göstersem oyun yapsamTam birinci ayında aşıdan sonra huzursuzlanmaya başladı. Hala devam ediyor 8 gün oldu, mesela bugün sabah 4ten sonra bu saate kadar uyumadi nerdeyse. 15 20 dakika uyuyup uyanıyor, uyumadığı her an meme istiyor ya da ağlıyor :)
Emmiyorsa zaten sorun yok.Arkadaşlar süt sağma rutininiz nedir? Ben bazen hiç sağmiyorum, üşendiğimden değilde yorgunluk ve uykusuzluk ağır basıyor. Sagmayinca süt zamanla azalır gibi şeyler okuyorum sosyal medyada vicdan yapıyorum ama nasıl bi rutin oluşturayim ne yapayım bilmiyorum. Birde benim bebis sürekli ama sürekli emiyor zaten en en az yarım saat emiyor, bir bir buçuk saat sonra tekrar emiyor vs hep böyle bi döngü içindeyiz, ne ara sağım yapicam onu da bilmiyorum
Bebeginin emdigi gibi hic bisey sut devamliligi saglamaz emiyosa sutun hep olurArkadaşlar süt sağma rutininiz nedir? Ben bazen hiç sağmiyorum, üşendiğimden değilde yorgunluk ve uykusuzluk ağır basıyor. Sagmayinca süt zamanla azalır gibi şeyler okuyorum sosyal medyada vicdan yapıyorum ama nasıl bi rutin oluşturayim ne yapayım bilmiyorum. Birde benim bebis sürekli ama sürekli emiyor zaten en en az yarım saat emiyor, bir bir buçuk saat sonra tekrar emiyor vs hep böyle bi döngü içindeyiz, ne ara sağım yapicam onu da bilmiyorum
Nabzım 117-118 çıkıyor 32 haftalığım korkuyorumBenimde öyle hep 109 117 120 çıkıyor nabız tansiyonum normal sadece ama insanı yoruyo gerçekten bide daha 32 haftalığım gözüm korkyo diyorum hele bundan sonrasi nasıl olacak asıl ağırlasacagmz zamanlara bence daha gelmedik
Ben hiç sağmıyorum, sütüm de çok şükür foşur foşur. Benim bebe de bolca emiyor. Ben sağana kadar o tekrar emmek isteyecek.Arkadaşlar süt sağma rutininiz nedir? Ben bazen hiç sağmiyorum, üşendiğimden değilde yorgunluk ve uykusuzluk ağır basıyor. Sagmayinca süt zamanla azalır gibi şeyler okuyorum sosyal medyada vicdan yapıyorum ama nasıl bi rutin oluşturayim ne yapayım bilmiyorum. Birde benim bebis sürekli ama sürekli emiyor zaten en en az yarım saat emiyor, bir bir buçuk saat sonra tekrar emiyor vs hep böyle bi döngü içindeyiz, ne ara sağım yapicam onu da bilmiyorum
Gebeliğimin ilk haftasindan sonuna kadar nabzim çok yüksekti hatta 125 145 falan gördümNabzım 117-118 çıkıyor 32 haftalığım korkuyorum
sürekli emen bebekte sağmanıza gerek yok. Bu zorunlu değil.Arkadaşlar süt sağma rutininiz nedir? Ben bazen hiç sağmiyorum, üşendiğimden değilde yorgunluk ve uykusuzluk ağır basıyor. Sagmayinca süt zamanla azalır gibi şeyler okuyorum sosyal medyada vicdan yapıyorum ama nasıl bi rutin oluşturayim ne yapayım bilmiyorum. Birde benim bebis sürekli ama sürekli emiyor zaten en en az yarım saat emiyor, bir bir buçuk saat sonra tekrar emiyor vs hep böyle bi döngü içindeyiz, ne ara sağım yapicam onu da bilmiyorum
Benim 25. 26. Günde başladı. Bugün 32. Gün normale döndük çok şükür.Atak haftasına girenler ne zaman başladı huysuzluklar tam bir ay olacak 2 gün sonra. Huysuzluklar ataktan mı yoksa başka bir derdi mi var anlayamıyorum
valla anlamadım ki atak mı sıcaktan mı uyuyamıyor huysuzlanıyor başka bi derdi mi var anlayamıyorum huysuz olması için çok sebebi var ve haklıBenim 25. 26. Günde başladı. Bugün 32. Gün normale döndük çok şükür.
Bence sıcak çok etkili. İstanbul’daydınız sanırım sizde. Sıcaktan ziyade çok nemli. Çocuğum terleyerek kalkıyor mesela 1 zıbınla yatmasına rağmen.valla anlamadım ki atak mı sıcaktan mı uyuyamıyor huysuzlanıyor başka bi derdi mi var anlayamıyorum huysuz olması için çok sebebi var ve haklı
Evet istanbuldayım bu hafta memlekete geldim istanbul sıcaktı memlekete geldik serinlemiş şimdi de memlekette yanıyoruz emzirmek darlıyo ben terliyorum bebek terliyor azcık serinlese keşkeBence sıcak çok etkili. İstanbul’daydınız sanırım sizde. Sıcaktan ziyade çok nemli. Çocuğum terleyerek kalkıyor mesela 1 zıbınla yatmasına rağmen.
Kızlar gaz sancısına çözüm bulan var mı gecem gündüzüm birbirine girdi. Acı elma yağı denedim sıcaktan rahatsız etti sabsimplex ve maflor veriyorum. Gaz masajı yapıyorum uzun masajı günde 2 3 kere kısa olanı her alt açmadan önce yapıyorum. Kısmen rahatlıyor ama yine de bitmiyor uykusu ıkınmakla geçiyor sakince uyumuyor hiç. Çözen varsa bana da söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?