- 12 Temmuz 2016
- 4.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.662
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.481
Atak haftasi soyle huysuz boyle uyanik diyoruzda kimi bebekte ekstra ekstra uyuyo belki atak zamani olabilir. Cis olayina gelince emin olamadim vallahi ne kadar emerse o kadar cis yapar paralel diye biliyorumSelam kızlar biz 2 gün sonra 2 aylık oluyoruz. 3-4 gündür bebeğim çok az çiş yapıyor aslında emiyor. Uyuma süresi arttı sanki uyuduğu saatlerde baygın uyuyor. Sıcaktandır diyorum ama emin de olamıyorum. Var mı benzer şeyler yaşayan
Aynısı bende oldu canım ya. Tansiyon ilacı içiyorum şu anKızlar benim gebelikte tansiyon problemim çıkmıştı ama ilaçla kontrol altındaydı ve doğuma kadar hiç sorun yaşamadım dogumdan sonra ara ara yüksek seyrediyordu ama son birkaç gündür sürekli bas donmesi yaşıyorum ve olctugumde hep yüksek çıkıyor 13/8 14/9, 14/10 gibi, hatta 14/10 çıktı en son demin bayılıp düşecektim neredeyse.
Nette spinal anesteziden kaynaklanabilir yazıyor , 45 gun oldu dogum yapalı.
tansiyon sorunu yaşayan var mı dogum sonrasında
Yok çözemedim ama kusması büyüdükçe geçti şu an öyle eskisi gibi kusmuyor. Mide kapakçığı gelişti sanırım ben ilaç kullanmadım kusması için. Ikınması devam ediyor sab simplex bitirdik çok fayda göremedim şuan Nurse harveys deniyorum 2 gündür kısmen daha rahat ama geçti diyemem. Bununla birlikte d vitamini ocean olarak değiştirdim içindeki zeytinyağı da etki etmiş olabilir hangisi iyi geldi emin değilim ama bu gece daha az çabayla gazını çıkarıp uyumaya devam etti. Birde maflor u sabah veriyordum akşam vermeye başladım gece uykusu için belki daha iyi olur diye. Sanırım en iyi zaman çözecek bizim bu problemimiziMerhaba, bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı durumu yaşıyorum 26 günlük oğlum. Uyurken ıkınmaları beni benden aldı artık. Birde gaza ekstra olarak kusması var. Doktora götürdüm sab simplex verdi kusma için bir şurup verdi ama o ıkınması devam ediyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Ben enjektör iğnesiyle buyuk serumdan cekip ,kucuk tekli kullanım olan serum fizyolojik içine dolduruyorum öyle devam ediyorum artıkBende enjektörle devam edeyim diyorum ama korkuyorum da dik tutup onu basmak zor olursa diye
Ben her emzirme sonrası sağmaya çalışıyorum çünkü sütüm az o şekilde artar diyolar ve bebeğimin emmesi de az yani memede ne kadar süt var başta bilmiyorum ama bebek hep bırakıyo memede 40 50 süt. 3 4 gündür ne yazık ki sütüm azalmaya başladı yoğun bı tempodayiz ya her gün misafir var ya bı yere gitmemiz gerekiyo sagılmış süt verip emzirmeyi kısa tutuyorum iki üç öğünde, sağmayla gelen süt 10lara kadar düştü dün geceden beri ve bu beni çok huzursuz ediyo zaten anne sütünden başka bişey yemiyosa ve dediğin gibi çok sık emiyosa bence sağmaya gerek yok o memeyi boşaltıyodur zaten kendisiArkadaşlar süt sağma rutininiz nedir? Ben bazen hiç sağmiyorum, üşendiğimden değilde yorgunluk ve uykusuzluk ağır basıyor. Sagmayinca süt zamanla azalır gibi şeyler okuyorum sosyal medyada vicdan yapıyorum ama nasıl bi rutin oluşturayim ne yapayım bilmiyorum. Birde benim bebis sürekli ama sürekli emiyor zaten en en az yarım saat emiyor, bir bir buçuk saat sonra tekrar emiyor vs hep böyle bi döngü içindeyiz, ne ara sağım yapicam onu da bilmiyorum
Evet canım ben de dün gittim doktora, bana da ilaç başlattı , duruma göre doz ayarlaması yapılacak.Aynısı bende oldu canım ya. Tansiyon ilacı içiyorum şu an
Yarın alcam bakalım enjektör ve izotonik su :) deniycem bu pratik olanlar yetersiz kalıyor gibi hissediyorum.Ben enjektör iğnesiyle buyuk serumdan cekip ,kucuk tekli kullanım olan serum fizyolojik içine dolduruyorum öyle devam ediyorum artık
Ben doğum yapalı 4.5 ay oldu hala tansiyonum düzelmedi. iki ay öncesine kadar en son 16/ 12 yi buluyordu şuan 11/12/13 lerde. norvas 10 mg kullanıuorum. Doğumdan önce 11/7 idi ama şuan hep hareketli inşallah düzelir.Kızlar benim gebelikte tansiyon problemim çıkmıştı ama ilaçla kontrol altındaydı ve doğuma kadar hiç sorun yaşamadım dogumdan sonra ara ara yüksek seyrediyordu ama son birkaç gündür sürekli bas donmesi yaşıyorum ve olctugumde hep yüksek çıkıyor 13/8 14/9, 14/10 gibi, hatta 14/10 çıktı en son demin bayılıp düşecektim neredeyse.
Nette spinal anesteziden kaynaklanabilir yazıyor , 45 gun oldu dogum yapalı.
tansiyon sorunu yaşayan var mı dogum sonrasında
Birden basiyosun dimi 5cclik ? Videolari izledim de cesaret edip yapamadim henuz cigerine kacar mi diyeBen enjektör iğnesiyle buyuk serumdan cekip ,kucuk tekli kullanım olan serum fizyolojik içine dolduruyorum öyle devam ediyorum artık
Umarım normal düzenine döner tansiyonumuz bir an önce, insanın bütün dengesi şaşıyorBen doğum yapalı 4.5 ay oldu hala tansiyonum düzelmedi. iki ay öncesine kadar en son 16/ 12 yi buluyordu şuan 11/12/13 lerde. norvas 10 mg kullanıuorum. Doğumdan önce 11/7 idi ama şuan hep hareketli inşallah düzelir.
Birden çok tazyikli olunca kulağına zarar verebilir dedi Dr bana o yüzden ben henüz kullanmıyorumBirden basiyosun dimi 5cclik ? Videolari izledim de cesaret edip yapamadim henuz cigerine kacar mi diye
Doktor 5 saate kadar uyusun artık dedi uyursa bebek uyuyo çok şükür o yüzden ben eskisi kadar uykusuz değilim o uyurken sen de uyu düzenine başladım ama tabi her zaman uyumuyo da idare ediyorum bı şekilde çok yorgunken eşim sagılmış süt veriyo bı öğünü öyle geçiriyoruz ben uyuyorumKızlar bu arada bu uyku meselesini nasıl yapıyorsunuz? Ben artık uykusuzluğa dayanamayacak hale gelmeye başladım. Bir püf noktanız var mi
Bebek uyurken yarım saat bile olsa uyumak iyi geliyor işi gücü boşverin bebek uyuyunca kıvrılın yanınaKızlar bu arada bu uyku meselesini nasıl yapıyorsunuz? Ben artık uykusuzluğa dayanamayacak hale gelmeye başladım. Bir püf noktanız var mi
Tek çözüm eşin canım akşam 8 de ver çocuğu ona sağ memeden 120 cc ver elinede acıktıkça ver de akşam 11 gibi geri al bebeği sonrası sana kalsın o üç saat uyku sana 3 gün gibi gelecek emin ol ha ben 12 de alıyorum geri oda uyuyan bebeği inş seninde öğle olur yoksa uykusuzluğu tek başına atlatamazsın sinir sistemim harap olurKızlar bu arada bu uyku meselesini nasıl yapıyorsunuz? Ben artık uykusuzluğa dayanamayacak hale gelmeye başladım. Bir püf noktanız var mi
Yaa benim doktorda fizyolojik kullandigi icin kulak iltihabiyla antibiyotik yazdigim hastam daha yok. Kullanmadigi icin yazdigim var dedi. Offf o kadar ikilemde birakiyolar ki insani.Birden çok tazyikli olunca kulağına zarar verebilir dedi Dr bana o yüzden ben henüz kullanmıyorum
Opmeyeceksin canim o kadar. Degdirme yani. Onun disinda ucuk cikmasi demek bagisikliginin dustugunu gosterir. Vitamin kullan yedigine ictigine dikkat et bir iki gun anca surer. Birde furacin gibi antibiyotikli bi krem degdir uzerine. İcerigini kontrol et emziriyosan. Ucuk demek kendine bak biraz demekKızlar dudagımda ucuk çıkıyor ve kızım bir aylık korkuyorum bulaştırmaktan ya napıcam başkalarından korumaya çalısırken kendimden korumam gerekiyor şimdi
Emiyor o zaman o krem kullanılmaz mı. Elimi dudagıma değdim mi diye düşünüyorum sürekli elimi yıkıyorum ama acaba değdirdim mi diye düşünmekten bi hal oldum bi an önce geçseOpmeyeceksin canim o kadar. Degdirme yani. Onun disinda ucuk cikmasi demek bagisikliginin dustugunu gosterir. Vitamin kullan yedigine ictigine dikkat et bir iki gun anca surer. Birde furacin gibi antibiyotikli bi krem degdir uzerine. İcerigini kontrol et emziriyosan. Ucuk demek kendine bak biraz demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?