- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.501
Kullan canım ama tek kullanımlık olanlardan 3 4 damla şeklinde yani bir taneyi iki buruna kullan birden sıkma az az sık. Yani bana öyle dendi ama tabi araştır kafana hangisi yatarsaYaa benim doktorda fizyolojik kullandigi icin kulak iltihabiyla antibiyotik yazdigim hastam daha yok. Kullanmadigi icin yazdigim var dedi. Offf o kadar ikilemde birakiyolar ki insani.
Acilde pek bişey yapmıyorlar ya ama emzirmemen gerekiyorsa bi seferlik mama verebilirsin 5-6 saat gecene kadarHeeelllp!! Midemi üşüttüm çok fenayım nasıl düzelicem ben, acile gittim serum verebilirmiş 5 saat emzirme yapamazmışım benim hiç yedek sütüm yokki emzirdiğim için koymadım. Doğal yollarla en hızlı nasıl geçer bilen var mı?
Bildigim kadariyla ucuk kreminin icerigi guclu emzirirken kullanilmiyo olabilir e-lactancia yaz google da arat oradan ilac iceriklerine bakabilirsin sana emzirirken kullanip kullanmayacagini yazar. Ya her emzirme oncesi elini yika opme bence yeterli.Emiyor o zaman o krem kullanılmaz mı. Elimi dudagıma değdim mi diye düşünüyorum sürekli elimi yıkıyorum ama acaba değdirdim mi diye düşünmekten bi hal oldum bi an önce geçse
Doktora sorayim tekrar bakalim. Tazyikli verirsem zarar vericem gibi hissediyorum zaten icime sinmedi bi turluKullan canım ama tek kullanımlık olanlardan 3 4 damla şeklinde yani bir taneyi iki buruna kullan birden sıkma az az sık. Yani bana öyle dendi ama tabi araştır kafana hangisi yatarsa
Bende az bir şey fizyolojik sıkıp nazal asp ile temizliyorum. Oda gayet iyi oluyor.Doktora sorayim tekrar bakalim. Tazyikli verirsem zarar vericem gibi hissediyorum zaten icime sinmedi bi turlu
Gece uykusuna derin uykuya gecince taktir serumu 5 saat uyur yaaHeeelllp!! Midemi üşüttüm çok fenayım nasıl düzelicem ben, acile gittim serum verebilirmiş 5 saat emzirme yapamazmışım benim hiç yedek sütüm yokki emzirdiğim için koymadım. Doğal yollarla en hızlı nasıl geçer bilen var mı?
Ben sadece asp ile temizliyorum dustan sonra biraz anne sutu damlatip. Cok sukur bir nefes sorunu yok ama su bikac gundur cok fazla cocukla temasi oldu akraba sorunsali o yuzden bisey kaptiysa cigere inmeden temizler belki dedim belli mi olur. Ama cesarette edemedim isteBende az bir şey fizyolojik sıkıp nazal asp ile temizliyorum. Oda gayet iyi oluyor.
Baktim fucidin kullanabilirsin emzirirkenEmiyor o zaman o krem kullanılmaz mı. Elimi dudagıma değdim mi diye düşünüyorum sürekli elimi yıkıyorum ama acaba değdirdim mi diye düşünmekten bi hal oldum bi an önce geçse
Tamam teşekkür ederim elimi sürekli yıkıyorum ama unutup elimi değdim mi diye düşünüyorum sürekli şuan kendim bile boynundan ya da başından öpüyorum anneme falan elini öpmeyin dedim pimpirikli görüyor beni sürekli onu yapma öyle yapma dediğim içinBaktim fucidin kullanabilirsin emzirirken
Ay bu arada benim de genelde seruma ihtiyacım olmuyor. Asp yetiyor. Ben serum üzerinden konuşulunca öyle söyledim. 1 kez kullandım 1 aydır serumu. Genelde banyo sonrası zaten yumuşuyor asp ile geliyor.Ben sadece asp ile temizliyorum dustan sonra biraz anne sutu damlatip. Cok sukur bir nefes sorunu yok ama su bikac gundur cok fazla cocukla temasi oldu akraba sorunsali o yuzden bisey kaptiysa cigere inmeden temizler belki dedim belli mi olur. Ama cesarette edemedim iste
Hahahah amaaaan takilma yaaTamam teşekkür ederim elimi sürekli yıkıyorum ama unutup elimi değdim mi diye düşünüyorum sürekli şuan kendim bile boynundan ya da başından öpüyorum anneme falan elini öpmeyin dedim pimpirikli görüyor beni sürekli onu yapma öyle yapma dediğim için
Videolari izliyorum da el kadar bebenin burnu olmus selale haldir saldir akiyooorAy bu arada benim de genelde seruma ihtiyacım olmuyor. Asp yetiyor. Ben serum üzerinden konuşulunca öyle söyledim. 1 kez kullandım 1 aydır serumu. Genelde banyo sonrası zaten yumuşuyor asp ile geliyor.
Haha aynen şu hassas dönemleri atlatalım daha rahat olucak sanırım beli boynu mu büküldü kakası nasıl çişi az mı derken kafayı yiyebilirizHahahah amaaaan takilma yaaanne sutu alan cocuk kolay kolay kapmaz oyle ama dikkat et tabi kafayida siyirmadan ahahaha
Hayır canım yanlış anlamışsın ,o dediğini büyük kızıma yapıyorum kısın ama özel seti var okyanus tuzuyla falan yapılıyor ,cocuklar için zor bir sey, bu benim demek istediğim şuydu aslında , bu serum fizyolojikler 8'li 10 'lu falan 80-90!lira ya ,bana eczanedeki kız abla serum al onla devam et daha ekonomik olur demişti bana da mantıklı geldi, büyük serum torbasından suyu cekiyorum,kucuk plastiklere doldurup uyguluyorum ,çok ekonomik oluyor hemde kolay bitmiyor .Birden basiyosun dimi 5cclik ? Videolari izledim de cesaret edip yapamadim henuz cigerine kacar mi diye
Sağdıkça artabilir ama memede öyle süt kalması da seni rahatsız eder ,mastıt olabilirsin bosalsa iyi olur.Kızlar selam
Bir şey danışacağım size. Şimdi sütüm kızımın içtiğinden fazla.3. Saatten sonra emilmezse şıp şıp akmaya başlıyor sütler. Mochi takıyorum 3 saatte bir fazlalığı alıyor biraz ama memem tam olarak yumuşamıyor tam makina değil sonuçta pompa o. Sürekli sertlik ve bu akma durumunu yaşıyorum. Göğüs pedi falan da fayda etmiyor.
Acaba diyorum ki elektrikli makina alsam daha mı iyi sağar? Günde 1-2 kez sağsam bu akma durumu ve memedeki sertlik çözülür mü? Yoksa tam tersi ben sağdığım için daha çok artar süt ve bu akmayı daha çok mu yaşarım?
Yok bende oyle aldim eczaneden siringayla yaparim diye. Ama yenidogandan itibaren yapabilirsin dedi doktorumda yapmadimHayır canım yanlış anlamışsın ,o dediğini büyük kızıma yapıyorum kısın ama özel seti var okyanus tuzuyla falan yapılıyor ,cocuklar için zor bir sey, bu benim demek istediğim şuydu aslında , bu serum fizyolojikler 8'li 10 'lu falan 80-90!lira ya ,bana eczanedeki kız abla serum al onla devam et daha ekonomik olur demişti bana da mantıklı geldi, büyük serum torbasından suyu cekiyorum,kucuk plastiklere doldurup uyguluyorum ,çok ekonomik oluyor hemde kolay bitmiyor .
Mastit olacak kadar olmuyor. Zaten kendisi sürekli akıyor. Benim derdim sütümü azaltmamak ama bu sürekli süt akmasına da çözüm bulmak.Sağdıkça artabilir ama memede öyle süt kalması da seni rahatsız eder ,mastıt olabilirsin bosalsa iyi olur.
Ben gögüs kalkanını takıyorum orda birikenleri biriktirip ertesi gün içiyorım yoksa damlaya damlaya üstüm başım batıyorMastit olacak kadar olmuyor. Zaten kendisi sürekli akıyor. Benim derdim sütümü azaltmamak ama bu sürekli süt akmasına da çözüm bulmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?