2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kalkanda ortalama ne kadar birikir ki? Ben genelde mochi takıyorum emzirirken diğerine ve 70-80 cc çıkıyor. Kalkan bu kadarını alıyor mu?
Ara ara bakıyorum taşmasın diye birikiyor valla damla damla çay bardagına yakın birikiyor. Yoksa ay akıyo diyip meme değiştiriyorum boşa gidiyor diye bi sağ bi sol

Yarın alcam bakalım enjektör ve izotonik su :) deniycem bu pratik olanlar yetersiz kalıyor gibi hissediyorum.
Şırıngayla direkt burnuna vermeyin tek kullanımlık olanların içine sıkın, o uzak dooğulu bebe videolarına inanmayın. O işi yapmanız zor doğru açıyla tutmanız gerekiyor doğru basınçla sıkmak gerekiyor çocuğu nefessiz bırakırsınız Allah korusun.
Yok bende oyle aldim eczaneden siringayla yaparim diye. Ama yenidogandan itibaren yapabilirsin dedi doktorumda yapmadim
Tek kullanımlık olanların içine sıkın sonra bir burundan sıkarken diğerinden hafifçe çekin. Sonra hapşırıyor filan zaten ne var ne yok ya yutuyor ya dışarı çıkıyor. Ters basınç yapıp beyne zarar vermeyin yeter.

Kiz o beyine nasil gitsin tovbeee en fazla kulak sorun olur

Gece uykusuna derin uykuya gecince taktir serumu 5 saat uyur yaa yoksada mama ver bi sefer
Acilde pek bişey yapmıyorlar ya ama emzirmemen gerekiyorsa bi seferlik mama verebilirsin 5-6 saat gecene kadar
Dün ıhlamur nane limon haşlanmış patates yedim gün boyu bugün biraz daha iyiyim seruma gerek kalmayacak galiba, iyileşmezsem mecbur mama alırım artık

Kızlar bu arada bu uyku meselesini nasıl yapıyorsunuz? Ben artık uykusuzluğa dayanamayacak hale gelmeye başladım. Bir püf noktanız var mi
Ay valla eşim sağ olsun diyorum. Gece emzirirken başımda bekletiyorum, ben emziriyorum, o altını değiştiriyor, gazını çıkartıyor. Onlarla vakit kaybetmemiş oluyorum. Bir de uyuyakaldığım oluyor , o zaman bebeği alıp beşiğine falan yatırıyor ya da beni kaldırıp yerimi değiştiriyor. Gece mesaisi onda, sabah mesaisi bende şeklinde ilerliyoruz şimdilik.

Ah aaah eski gunler gebelik testi buldum simdi cilginlar gibi durmadan yaptigim testi unutmusum bi kosede sukur yapayim mi bide pozitif cikiyomus bayil feriha ahahaha
Şu an en korktuğum şeylerden biri hamile kalmak. Hayır kırkım çıkmadı, kocayla münasebetim de yok ama o kadar korkuyorum ki
Cidden nasıl koruncaz biz ya. Ben ilaç kullanamam, düzenli bi insan değilim. Doğumdan dolayı travmam var, spiral de taktıramam bir de hormon içeren şeyleri pek istemiyorum, o yüzden ilaç, spiral pek bana göre değil. Bi tek prezervatif kalıyor geriye, o da kuruluk yapıyor hahahahahah

Bunun korkuya donustugu gunleri gormek miii o kadar da korkma kiz adama dokunmayacak bi daha yani evet prezervatif en iyisi veya deri alti implant yapiyolar 6 ay koruma sagliyomus galiba emzirirken yapiliyo mu bakmak lazim

Benim şu an aklimdan bile gecmiyor munasebet ya sifir istek sizde de öyle mi ? Hormonlardan dolayi sanirim bi de istanbul cok sicak ve nemli yani ikizlerden sonra aklima bile gelmiyor diyebilirim. Yorgunlugunda etkisi vardir deyip kendimi teselli edeyim

Ay yok evde kanka forever modu bir kere denedik oda dogum sonrasi ne degisti diye bide doktor kontrol oncesi bi iliski olsun dedi iste 3 hafta gecti ustunden olmasada olurmus yani

Merhaba kızlar dün hiç kaka yapmadı kızım bugün 40 günlük olduk, bugün de henüz bezinde hiç kaka olmadı, her gün kaka yapması gerekiyor mu ?

Merhaba kızlar dün hiç kaka yapmadı kızım bugün 40 günlük olduk, bugün de henüz bezinde hiç kaka olmadı, her gün kaka yapması gerekiyor mu ?
10 gune kadar yapmamasi normal eger huzursuzlugu bir agrisi sizisi yoksa bizimkide 4 gune yakin yapmamisti. Anne sutu veriyosundur sanirim tamamen emiliyo bagirsakta bazen sadece gaz cikiyo

Benim de dün yapmadı bugün 2 kez yaptı. Bazen oluyor böyle. 10 güne kadar normal görülüyormuş. Su dolu ılık kovanın içinde dik şekilde tuttum 10 dk kadar ben geçen sefer iyi geldi.

10 gune kadar yapmamasi normal eger huzursuzlugu bir agrisi sizisi yoksa bizimkide 4 gune yakin yapmamisti. Anne sutu veriyosundur sanirim tamamen emiliyo bagirsakta bazen sadece gaz cikiyo
Evet canım sadece anne sütü veriyorum tamam o zaman teşekkürler bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…