- 12 Temmuz 2016
- 4.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.662
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.541
Rica ederiiimEvet canım sadece anne sütü veriyorum tamam o zaman teşekkürler bilgi için
Anne sütü alıyorsa sadece her gün yapmasına gerek yokmuş sebebi kabızlık değil anne sütünün nerdeyse tamamının bebek için faydali olup emilmesiymiş endişelenme o yüzden 10 güne kadar normalmiş galiba senin daha bir gün olmuşMerhaba kızlar dün hiç kaka yapmadı kızım bugün 40 günlük olduk, bugün de henüz bezinde hiç kaka olmadı, her gün kaka yapması gerekiyor mu ?
Aynen benimde öğle isteksizlik var eşimde zaten artık kabullendim sıgara bırakır gibi bırakıyorum o işi diyorBenim şu an aklimdan bile gecmiyor munasebet ya sifir istek sizde de öyle mi ? Hormonlardan dolayi sanirim bi de istanbul cok sicak ve nemli yani ikizlerden sonra aklima bile gelmiyor diyebilirim. Yorgunlugunda etkisi vardir deyip kendimi teselli edeyim
Benim bebeğim de elini ağzına götürüyor sürekli ama normal sanırım ağızları ile tanıyorlar su anKızlar benim bir sorum var
Bebeğim sürekli elini ağzına götürüyor. 4-5 aylıkken olsa tamam derim ama daha sanki çok erken. Salya tükürük de Baya var.
Aç değil emziriyorum istedikçe. Ki zaten aç değilken emmeye yeltenmiyor bile fakat elini ağzına götürüp tam emmek de değil ama emiyor diyelim.
Diş değildir dimi
Sizde var mı böyle durumlar? 51 gün bitiyor bugün
İnşallah. Rabbim şifa versin bizlere ve şifa bekleyen tüm hastalara.Umarım normal düzenine döner tansiyonumuz bir an önce, insanın bütün dengesi şaşıyor
Merhaba, sizin ne kadar zamandır devam ediyor tansiyon sorununuz ben kalıcı olmasından çok korkuyorum. Yükseldiği zaman dünyam alt üst oluyor.Aynısı bende oldu canım ya. Tansiyon ilacı içiyorum şu an
benimki 1 aylık memeden çıkıp da bulamayınca elini götürüyor ya da hala emmek isteyip de ben durdurunca yapıyo emzik veriyorum o zamanlarda da. Ama onun haricinde götürmüyorKızlar benim bir sorum var
Bebeğim sürekli elini ağzına götürüyor. 4-5 aylıkken olsa tamam derim ama daha sanki çok erken. Salya tükürük de Baya var.
Aç değil emziriyorum istedikçe. Ki zaten aç değilken emmeye yeltenmiyor bile fakat elini ağzına götürüp tam emmek de değil ama emiyor diyelim.
Diş değildir dimi
10 15 gundur ayniyiz canim salya sapir sapir elleri agizda. Basta araniyo sandim ama dedigin gibi yeni iki memeyide emzirmis oluyorum aynisini yapiyo. Arastirdigim kadariyla gelisimsel bisey ellerini agzina goturmesi kesif gibi yani. Onceleri hemen memeye aliyodum artik almiyorum aglamadigini fark ettim. Eger elleri agzinda iki dk sonra agliyosa acliktan aglamiyosa kesfediyo. Salya olayida tukuruk bezi gelisip yutkunma refleksinin yeteri hizda gelismemesiymis. Ustumuz basimiz sirilsiklamKızlar benim bir sorum var
Diş değildir dimi
Ben yaklaşık 2 hafta emziremedim o dönemde 3 saatte bir 20şer dk sağdım. O zaman akma olmuyordu sertlik vardı. Hatta mastitin kıyısından döndüm. Sonra emzirmeye başlayınca o sertlik zamanla azaldı. Ama saatte bir akıyo sütüm. Bi anda bi sızlama geliyo koşarak gidip havlu alıp tıkıyorum oraya. Emzirirken de diğer memeden neredeyse emzirme boyunca süt geliyo. Havlu koyuyorum yine. Mochi vakumluyo sanırım. Vakumun sütü arttırıcı bi etkisi olur mu bilmiyorum. Bence bi süre akışına bırakın çok gergin değilse sağmayın dengeye giriyor sanki.Kızlar selam
Bir şey danışacağım size. Şimdi sütüm kızımın içtiğinden fazla.3. Saatten sonra emilmezse şıp şıp akmaya başlıyor sütler. Mochi takıyorum 3 saatte bir fazlalığı alıyor biraz ama memem tam olarak yumuşamıyor tam makina değil sonuçta pompa o. Sürekli sertlik ve bu akma durumunu yaşıyorum. Göğüs pedi falan da fayda etmiyor.
Acaba diyorum ki elektrikli makina alsam daha mı iyi sağar? Günde 1-2 kez sağsam bu akma durumu ve memedeki sertlik çözülür mü? Yoksa tam tersi ben sağdığım için daha çok artar süt ve bu akmayı daha çok mu yaşarım?
Bizimki hala düzene girmedi bazen 2-3 saat uyuyo bazen yarım saat uyuyup uyanıyomerhabaa gunduz bebeginiz uyku duzeni nasil acaba ? Bi kac gundur 1-1.5 saatte bir uyaniyor. 37 gunluk artik daha cok uyumasi gerekmez mi
Evet genel kanı şuna oBenim bebeğim de elini ağzına götürüyor sürekli ama normal sanırım ağızları ile tanıyorlar su an
Bugün artık emzik olsaydı keşke dedim :) ama almıyor sıpa. Biberon emse süt sağıp babaya bırakıp biraz gezmeye çıkacağım ama onu da almıyor. Demek ki elini yiyesi var.benimki 1 aylık memeden çıkıp da bulamayınca elini götürüyor ya da hala emmek isteyip de ben durdurunca yapıyo emzik veriyorum o zamanlarda da. Ama onun haricinde götürmüyor
Bugün ben de öyle yaptım. Ağlamıyorsa saldım gitti. Ben biraz tikliyim sadece. Elden çok huylanıyorum, o ağzına götürdükçe pis bişy yiyormuş gibi hissediyorum o sebeple refleks hep çekiyorum elini. Ama bırakmak lazım keşfetsin10 15 gundur ayniyiz canim salya sapir sapir elleri agizda. Basta araniyo sandim ama dedigin gibi yeni iki memeyide emzirmis oluyorum aynisini yapiyo. Arastirdigim kadariyla gelisimsel bisey ellerini agzina goturmesi kesif gibi yani. Onceleri hemen memeye aliyodum artik almiyorum aglamadigini fark ettim. Eger elleri agzinda iki dk sonra agliyosa acliktan aglamiyosa kesfediyo. Salya olayida tukuruk bezi gelisip yutkunma refleksinin yeteri hizda gelismemesiymis. Ustumuz basimiz sirilsiklam
Aaaay sana cok zor yaEvet genel kanı şuna o
Bugün artık emzik olsaydı keşke dedim :) ama almıyor sıpa. Biberon emse süt sağıp babaya bırakıp biraz gezmeye çıkacağım ama onu da almıyor. Demek ki elini yiyesi var.
Benimki bazen çok kararsız oluyor emmek istiyor mu istemiyor mı farkında da olmuyorkarnı çok tok ama emmek istiyor, emmeye çalışınca midesi bulanıyor filan .
Bugün ben de öyle yaptım. Ağlamıyorsa saldım gitti. Ben biraz tikliyim sadece. Elden çok huylanıyorum, o ağzına götürdükçe pis bişy yiyormuş gibi hissediyorum o sebeple refleks hep çekiyorum elini. Ama bırakmak lazım keşfetsin
Salya için de önlük takayım dedim hahaha kovboylara benzedi. Zaten oğlana benziyor hanfendi
Daha yerleri de yalayacaklarAaaay sana cok zor yaaksine uzuuuun bir surede oral bi donem bebeler icin eli kolu yetmicek ayagini agzina sokacak ahahah valla alisacak cok sey var da neyse ki sen tecrubelisin sana ikinci fragman
Kaç kilo doğdu ona göre kilo normal veya değil denebilir ama zaten bir aylıkken kontrole gitmişsindir dr kilosu hakkında yorum yapmıştırKızlar bebişler kaç kilo? Benimkiler 7 haftalık 3500-3600 kg normal mi sizce
Ay masallah masallahDaha yerleri de yalayacaklar
Benim ilk bebem de anasına çekmiş tikliydi. Huylanır herşeyden hala.
Bu ilkine göre daha sakin ağlamıyo etmiyo ama ablası gibi de işini kendi hallediyo pırt mırt
Totosunu yerim sevesim geldi ama uyuyo
Adamla salonda yatmaya başladık herkesleri gönderince, o bi kanepede ben bi kanepede. Gerçi o geceleri uyumuyor, ben gündüzleri uyumuyorum.Bunun korkuya donustugu gunleri gormek miiio kadar da korkma kiz adama dokunmayacak bi daha yani evet prezervatif en iyisi veya deri alti implant yapiyolar 6 ay koruma sagliyomus galiba emzirirken yapiliyo mu bakmak lazim
İstek mi? O ne? Uykuya karşı isteğim var, yemeğe karşı isteğim var. Onlar sayılır mı?Benim şu an aklimdan bile gecmiyor munasebet ya sifir istek sizde de öyle mi ? Hormonlardan dolayi sanirim bi de istanbul cok sicak ve nemli yani ikizlerden sonra aklima bile gelmiyor diyebilirim. Yorgunlugunda etkisi vardir deyip kendimi teselli edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?