2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet canım sadece anne sütü veriyorum tamam o zaman teşekkürler bilgi için
Rica ederiiim ben probiyotik veriyorum doktorumun onerisiyle ikinci siseyi kullaniyoruz sukur gelisme var bagirsaklarinda kendi kendine guzel gaz cikarmaya basladi. Vermiyosan eger sor istersen doktoruna. Sirada boklu bezlere uyanmak var insallah gercekten beni yoran emzirmek degil surekli uyanmak veya uykusuz kalmak degil bu kaka ve gaz olayi beni asiri strese sokuyo. Umarim 3.ay sonrasi cozulecek oda

Merhaba kızlar dün hiç kaka yapmadı kızım bugün 40 günlük olduk, bugün de henüz bezinde hiç kaka olmadı, her gün kaka yapması gerekiyor mu ?
Anne sütü alıyorsa sadece her gün yapmasına gerek yokmuş sebebi kabızlık değil anne sütünün nerdeyse tamamının bebek için faydali olup emilmesiymiş endişelenme o yüzden 10 güne kadar normalmiş galiba senin daha bir gün olmuş

Aynen benimde öğle isteksizlik var eşimde zaten artık kabullendim sıgara bırakır gibi bırakıyorum o işi diyor

Kızlar benim bir sorum var
Bebeğim sürekli elini ağzına götürüyor. 4-5 aylıkken olsa tamam derim ama daha sanki çok erken. Salya tükürük de Baya var.
Aç değil emziriyorum istedikçe. Ki zaten aç değilken emmeye yeltenmiyor bile fakat elini ağzına götürüp tam emmek de değil ama emiyor diyelim.
Diş değildir dimi

Sizde var mı böyle durumlar? 51 gün bitiyor bugün

Benim bebeğim de elini ağzına götürüyor sürekli ama normal sanırım ağızları ile tanıyorlar su an

benimki 1 aylık memeden çıkıp da bulamayınca elini götürüyor ya da hala emmek isteyip de ben durdurunca yapıyo emzik veriyorum o zamanlarda da. Ama onun haricinde götürmüyor

10 15 gundur ayniyiz canim salya sapir sapir elleri agizda. Basta araniyo sandim ama dedigin gibi yeni iki memeyide emzirmis oluyorum aynisini yapiyo. Arastirdigim kadariyla gelisimsel bisey ellerini agzina goturmesi kesif gibi yani. Onceleri hemen memeye aliyodum artik almiyorum aglamadigini fark ettim. Eger elleri agzinda iki dk sonra agliyosa acliktan aglamiyosa kesfediyo. Salya olayida tukuruk bezi gelisip yutkunma refleksinin yeteri hizda gelismemesiymis. Ustumuz basimiz sirilsiklam

merhabaa gunduz bebeginiz uyku duzeni nasil acaba ? Bi kac gundur 1-1.5 saatte bir uyaniyor. 37 gunluk artik daha cok uyumasi gerekmez mi

Ben yaklaşık 2 hafta emziremedim o dönemde 3 saatte bir 20şer dk sağdım. O zaman akma olmuyordu sertlik vardı. Hatta mastitin kıyısından döndüm. Sonra emzirmeye başlayınca o sertlik zamanla azaldı. Ama saatte bir akıyo sütüm. Bi anda bi sızlama geliyo koşarak gidip havlu alıp tıkıyorum oraya. Emzirirken de diğer memeden neredeyse emzirme boyunca süt geliyo. Havlu koyuyorum yine. Mochi vakumluyo sanırım. Vakumun sütü arttırıcı bi etkisi olur mu bilmiyorum. Bence bi süre akışına bırakın çok gergin değilse sağmayın dengeye giriyor sanki.

Benim bebeğim de elini ağzına götürüyor sürekli ama normal sanırım ağızları ile tanıyorlar su an
Evet genel kanı şuna o
benimki 1 aylık memeden çıkıp da bulamayınca elini götürüyor ya da hala emmek isteyip de ben durdurunca yapıyo emzik veriyorum o zamanlarda da. Ama onun haricinde götürmüyor
Bugün artık emzik olsaydı keşke dedim :) ama almıyor sıpa. Biberon emse süt sağıp babaya bırakıp biraz gezmeye çıkacağım ama onu da almıyor. Demek ki elini yiyesi var.
Benimki bazen çok kararsız oluyor emmek istiyor mu istemiyor mı farkında da olmuyor karnı çok tok ama emmek istiyor, emmeye çalışınca midesi bulanıyor filan .
Bugün ben de öyle yaptım. Ağlamıyorsa saldım gitti. Ben biraz tikliyim sadece. Elden çok huylanıyorum, o ağzına götürdükçe pis bişy yiyormuş gibi hissediyorum o sebeple refleks hep çekiyorum elini. Ama bırakmak lazım keşfetsin

Salya için de önlük takayım dedim hahaha kovboylara benzedi. Zaten oğlana benziyor hanfendi

Aaaay sana cok zor ya aksine uzuuuun bir surede oral bi donem bebeler icin eli kolu yetmicek ayagini agzina sokacak ahahah valla alisacak cok sey var da neyse ki sen tecrubelisin sana ikinci fragman

Aaaay sana cok zor ya aksine uzuuuun bir surede oral bi donem bebeler icin eli kolu yetmicek ayagini agzina sokacak ahahah valla alisacak cok sey var da neyse ki sen tecrubelisin sana ikinci fragman
Daha yerleri de yalayacaklar

Benim ilk bebem de anasına çekmiş tikliydi. Huylanır herşeyden hala.
Bu ilkine göre daha sakin ağlamıyo etmiyo ama ablası gibi de işini kendi hallediyo pırt mırt

Totosunu yerim sevesim geldi ama uyuyo

Ay masallah masallah bizimkini ikiye katliyorum koca dana anca cikariyo pisliklerini bayiliyo icinde tutmaya dagina gore kar hesabi olmus valla. Ablasi halleder onu merak etme

Bunun korkuya donustugu gunleri gormek miii o kadar da korkma kiz adama dokunmayacak bi daha yani evet prezervatif en iyisi veya deri alti implant yapiyolar 6 ay koruma sagliyomus galiba emzirirken yapiliyo mu bakmak lazim
Adamla salonda yatmaya başladık herkesleri gönderince, o bi kanepede ben bi kanepede. Gerçi o geceleri uyumuyor, ben gündüzleri uyumuyorum. denk gelemiyoruz ki ahahahha
İstek mi? O ne? Uykuya karşı isteğim var, yemeğe karşı isteğim var. Onlar sayılır mı? kanka modundayım adama karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…