2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bizde de durum aynı birimiz salonda birimiz yatak odasında dönüşümlü yatıyoruz genelde işten gelince bebeği ona verip ben uyuyorum gece de ben salonda yatıyorum o odada denk gelemiyoruz bile aynı yatakta

Kızlar bebişler kaç kilo? Benimkiler 7 haftalık 3500-3600 kg normal mi sizce
Oglum 2820 doğdu, birinci ay kontrolünde 3980 idi. Cuma günü kontrol var tekrar bakalım kaç kilo olmuş, bebis kilosu bende takıntı oldu herşey normal olsa bile ben kilosunun az olduğunu düşünerek kendi kendime tedirgin oluyorum

Kızlar gaz çıkarmak için olan bacak hareketlerini yapıyorum ama bazen az daha bastırıyorum çıkması için çok değil ama yine de korkuyorum çıkıklık falan olur mu bi zarar verir mi

1 aylık bebeğe zeytinyağı verilir mi kızlar kakasını yapamıyor çok ıkınıyo çok ağlıyor annem verelim diyo bilgisi olan var mı

Kızlar gaz çıkarmak için olan bacak hareketlerini yapıyorum ama bazen az daha bastırıyorum çıkması için çok değil ama yine de korkuyorum çıkıklık falan olur mu bi zarar verir mi
Bacaklarını düz değil hafif yana ayrık olarak yaparsan biseycik olmaz bacakları kapansın diye zorlama sadece

1 aylık bebeğe zeytinyağı verilir mi kızlar kakasını yapamıyor çok ıkınıyo çok ağlıyor annem verelim diyo bilgisi olan var mı
Kullandığımız gaz damlaları içinde de zeytinyağı varmış vermeye çekiniyorum diyosan annene bu zaten zeytinyağı diyebilir vermeyebilirsin

Saf sizma zeytinyagi veriliyo bildigim ama o kabiz bebege veriliyo ek gidaya gecmis bebege. Anne sutu alan bebege gerek yok ki her gun kaka yapicak diyede bisey yok 10 gun yapmaz mesela. Birde sanciyi ikinmayi yapan aglatan kaka degil gaz. Zeytinyagini icirmek yerine surun elinize karnina masaj yapin inan daha faydali olur

Hayır verme canım. Kakasını yapamaması zeytinyağından daha iyi.
Annem vermiyorm bebeği kıvrandırıyorum diye kızıyo biraz bacak hareketleri yaptırdım gaz kaka yaptı çok şükür ama hala var hepsini yapamamış
Sadece ıkınsa keşke çok fazla ağlıyor bacak hareketleri yaptırdım yaptı az önce çok şükür ama biraz daha var hala ıkınıyo
Bacaklarını düz değil hafif yana ayrık olarak yaparsan biseycik olmaz bacakları kapansın diye zorlama sadece
Yok ona başından beri dikkat ediyorum m şeklinde yapıyorım hep bacaklarını bezini alırken bile
Kullandığımız gaz damlaları içinde de zeytinyağı varmış vermeye çekiniyorum diyosan annene bu zaten zeytinyağı diyebilir vermeyebilirsin
O zaman da der ki onun içinde varmış işte bir iki damla içebilir

Bisey diyeyim mi asiri sahtekar bu bebekler siniri bozuldugunda da yapiyolar inan hep gazdan degil guzel yapmis kakasinida gazinida sevindim. Eger uyku saati gectiyse bi memnuniyetsizligi varsada bacak cekerek agliyolar biz gaz saniyoruz hep

Canım benim annem de zorlanınca verelim der hep, saf zeytinyağı çay kaşığı ile zamanında bize hep verirmiş annem o nedenle şimdi de benim ufak zorlanınca verelim diyor benimki öyle aman aman zorlanmadı kabızlık anlamında ama çok zorlarsa verirdim diye düşünüyorum

Bisey diyeyim mi asiri sahtekar bu bebekler siniri bozuldugunda da yapiyolar inan hep gazdan degil guzel yapmis kakasinida gazinida sevindim. Eger uyku saati gectiyse bi memnuniyetsizligi varsada bacak cekerek agliyolar biz gaz saniyoruz hep
Naz mı yapıyorlar diyorsun uykusundan ıkınarak uyanıyordu geceden beri kıpkırmızı oluyo günde bi kaç kere hareket yaptırmalı birikmesin gazlar kıyamam yavrucaklar

Su bile vermeyin ilk 6 ay diyorlar ya böbrekleri süzecek kadar gelişmediği için o yüzden vermek istemedim şuan doktora sorucam yazarım buraya da aynı şeyi yaşayan olursa bilgi olsun

Naz mı yapıyorlar diyorsun uykusundan ıkınarak uyanıyordu geceden beri kıpkırmızı oluyo günde bi kaç kere hareket yaptırmalı birikmesin gazlar kıyamam yavrucaklar
Valla yaptiklarida oluyo iste bebekler degisik kisiler harbi. Dun gece nasil agliyo bacaklarini ceke ceke sanki etini kopariyoruz. Tulumunu giydirmemistim isedigi icin kirliydi. Neymis efendim refleks yapip uyandirmis kendisini. Manyak kendi caliyo kendi oynuyo meme pispis sallama derken sakinlesti uyudu bitti gitti mesela. Bilmesem gazini cikarmaya ugrasirim daha cok acarim uykusunu onun farkini anlarsin yakinda. Ama evet emzirmeden once ve sonra yaparsan bagirsakta birikmez insallah

bende hiç kundak yapmadım sıcak oldugu için şimdi tam dalmadan üstüne bişey örtersem uyanıyor yavaş yavaş çözüyoruz işte bebişleri

Kızlar bir şey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum atak haftasını doğduğu günden değil 40. hafta üzerinden hesaplıyormuşuz

bende hiç kundak yapmadım sıcak oldugu için şimdi tam dalmadan üstüne bişey örtersem uyanıyor yavaş yavaş çözüyoruz işte bebişleri
Klima olmasa halim haldi vallahi yoksa bende tulum giydiremezdim. İstanbul sicaginda ortme hic 26ve ustu olursa ev bende ortmuyorum body ile yatiriyorum sadece

Ahahah bisey diyeyim mi esin yardimci oluyosa ozlersin de benim ki gibi 6 aylik olup ele avuca iyice gelmesini bekliyosa kanka bile demeye bin sahit. Geldi yine ise yaramaz memeleriyle diyorum ahahaha. Gecicek insallah

Klima olmasa halim haldi vallahi yoksa bende tulum giydiremezdim. İstanbul sicaginda ortme hic 26ve ustu olursa ev bende ortmuyorum body ile yatiriyorum sadece
Bende örtmüyorum da bazen esiyor annem ört diyo örtmeyince kusarsa yel aldı bak diyo bende tereddüt ediyorum o yüzden esince

Bende örtmüyorum da bazen esiyor annem ört diyo örtmeyince kusarsa yel aldı bak diyo bende tereddüt ediyorum o yüzden esince
Yaa bu anneler benimkide gece 2 de ariyo uyayakalirsin cocuk ac kalir diye delirtiyolar bazen insani sen annesisin bosver ic gudune guven dinle tabi buyukleride aklina yatani yap ama anne olarak senin filtrenden gecsin her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…