2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yaa bu anneler benimkide gece 2 de ariyo uyayakalirsin cocuk ac kalir diye delirtiyolar bazen insani sen annesisin bosver ic gudune guven dinle tabi buyukleride aklina yatani yap ama anne olarak senin filtrenden gecsin her sey
Ay sorma ilk çocuk diye hem heyecanlı hem bakmak istiyor ama bi yandan da öyle yap böyle yapılmaz diye azcık darlıyor sonra kendi bildiğimi yapıyorum bazı konularda tabi bazı bildiği şeyler yanlış oluyor eskilerin ama anlamıyorlar

Kesinlikle dinlenmekte istiyolar dedigin gibi. Bizimde ilk torun mesela sifir kolluyla foto atiyorum kayinpederim bile usutmeyin ha dikkat edin diye ariyo ahahaha bunlarda boyle diyip geciyorum

selam kızlar acaba şuana kadar adet olan varmı aranızda oğlumda baya 5-6 ay adet olmamıştım doğumdan sonra emzirme döneminde normal olduğunu söylemişti doktor ama bunda bugün adet oldum sizde durumlar ne acaba

Evet dönüş yapıyorum. Dün mesajı okuduktan sonra hemennn uygulamaya geçtim. Gece 3 kez kalktı kızım normalde diğer memeye mochi takardım takmadım. Ped taktım yeterli gelmedi ama giden de gitti aktı. Ve bugün hiçbir emzirmede takmadım. O göğüslerimin şişmesi kendi kendine akması 1 günde kesildi
Akıyor diye mochi taktıkça daha çok dolup daha çok akıyormuş.

İyiymiş o zaman bende deneyim bakalım
daha rahat oluyo bence bi dene
Kesinlikle dinlenmekte istiyolar dedigin gibi. Bizimde ilk torun mesela sifir kolluyla foto atiyorum kayinpederim bile usutmeyin ha dikkat edin diye ariyo ahahaha bunlarda boyle diyip geciyorum
23 haziran doğdu doktorda saolsun 2 kat giydirin üşür falan diyince evham yaptılar baya kalın battanyeye falan sarıyolardı en aonunda deddim sıcaklanıyo çok terliyo falan diye şimdide terlemesin ince giydir diyolar üstünü çıkartıp zıbınla bırakınca bu seferde üşür giydir artık diyolar hemen en rahat olfuğumuz ikimiz içinde yalnız olduğumuz zaman oluyo baya soyuyom rahatlıyo bu sıcağa biz dayanamıyoruz minişler napsın

Oda sicakligi cok onemli aslinda 22 24 diyolar ama bana bile serin geliyo 26ya sabitledim mesela kisa kollu zibin aksamda uzun bi alt gunduzse hic bisey ama hep corapli gayet guzel goturuyo cocugu rahatca. Sen neyle rahatsan cocugada onu giydir aklin kalmasin belki bi yelek corap o kadar

bendede akma oluyo akıcağını hissedince göğüs ucuna bastırıyorum ve akmasını engelliyorum her emzirmeyede zaten siğer göğaümü verince sıkıntı olmuyoemzirme haricinde akıcağını hissedincede ikisinede bastırıyorum yaklaşık 1 dk içinde akmadan normale dönüyo

ben evde olduğum zaman zaten çok fazla giydirmiyorum çorap zıbın o kadar çoğu zaman gündüzleri bu aralar çok sıcak gidiyo üstünü çıkarınca baya rahatlıyo

Kızlar sadece memede mı uyuyor bebeğiniz meme dışında uyumuyor benimki ağlayınca kolay da geliyor zaten 3-4 ay o nasıl isterse öyle uyusun ona bırakıcam ama ne zamandan sonra başka şekilde uyutmaya başlanır acaba

Ben kucağımda uyutuyorum sonra yerine yatırıp pispis liyorum ayilmaya kalkınca bazende gerek kalmıyor ama bu ara huysuz gündüz uykusu fazla kalmadı gecede geç yatıp erkenden dikiliyor havaya daha yeni uyudu. Bir iki saate geri kalkar

Aaa benim ki bugün elleri agzindaydi emiyordu tok olduğu halde bazende bağırıyor gibi ses çıkarıyor yatarken

Kızlar bebişler kaç kilo? Benimkiler 7 haftalık 3500-3600 kg normal mi sizce
Benim ki 15 günlükken 3950 di hastaneden 3050 le çıkmıştık yarın konturolumuz var bir aylık adımızı geç oluyoruz asi kalmadığı için bakalım kaç kilo olmuş tosbihim

Kucagında sallıyor musun peki uyuması için benimki meme dışında uyumuyo uyudugunda iyice dalmayınca da yerine koyunca da uyanıyor hemen pış pış kar etmiyor

Kucagında sallıyor musun peki uyuması için benimki meme dışında uyumuyo uyudugunda iyice dalmayınca da yerine koyunca da uyanıyor hemen pış pış kar etmiyor
Evet hafif bir şekilde sallıyorum hele balkonda. Hava aldirirken etrafa bakıyor sanki öyle uyuya kalıyor kafasını felan çevirmeye başladı büyük adam gibi bacak bacak üstüne atıyor yüz üstü yatirmayi denedinmi ben yan yatırıyorum o hemen yüz üstü oluyor

Daha etrafa çok bakmaya başlamadı ama hafif görmeye başladı gibi. Valla kucağımda uzanınca yatıyor o da uzanır şekilde yerine koyunca uyanıyor memede uyuyunca da aynı uzunca bi süre gececek iyice dalacak o zaman uyanmıyor aşı daha yaptırmadım persembe yaptırcam yarın 1. Ay kontrolü var sıra alabilirsem bakalım kaç kilo oldu merak ediyorum gıdık çıktı çünkü

Aynen gidiklar çıkmaya başladı konturol için sıramı alıyorsun sağlık ocağından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…