- 2 Aralık 2022
- 358
- 621
- 23
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.821
Günde 4-5 tane ıslak bez doldurup atıyorsanız , sütünüzün besin değerini artırmaya çalışın belki yağlı değildir,bir kaba sağıp dolaba koydugunuzda üstünde yağ birikiyormu? Günde kaç kez emiyor? Bir memenin sulu kısmını içtikden sonra yaglu kısmı için devam edin en az 10 dk o meme de kalın ,diğerine gecmeyin
Günde en az 6 tane bezimiz var ki gece kaka yapmadıysa uykusu açılmasın diye değiştirmiyorum. Dün deneme amaçlı sağdım, bugün sabah baktım yağ katmanı oluşmuş üstünde. Dörtte biri kadar yağ olmuş, ayrışmış.Günlük 50 Gr gibi alır demişti Dr bana ve arkadasın dediği gibi sizlerde gayet zayıfmıssınız genetik demekki ,sağlıklıysa kg cok takılmayın
En doğrusunu onlar bilir tabiki kafana çok takıyorsan kilo konusunu o yüzden deneyebilirsin dedim yoksa zaten önemli olan sağlıklı olmasıMamaya gerek yok dedi ebe ya,hatta sakın verme mama diye ekledi. O yüzden vermek istemiyorum
Benimde aynı şekilde zaten biraz kilo alarak hamile kalmıştım şimdi vermem gereken kilolar var ama asla spora güç bulamıyorum, bu aralar sürekli mide sorunu yaşıyorum yine midemi üşüttüm doğumdan sonra midem düzelmedi benimBenim de belim baya kalınlaşmış
Görünürde acayip bir kilom yok ama hala şu 4 kgyu veremedim.
Zaten de 4 kg fazlam vardı. 6 ay sonrası 4-4 şekşinde vermek üzere bişyler yaparım diyorum
Gerçi hergün dambıl çalışıyor gibiyim kas yapacağım
Bizde 2 gün deniz havası aldırdık dün sürekli uyudu temiz hava kesinlikle çok iyi geliyor, bebişleri uyumayanlar dışarı çıkartmayı deneyinŞimdilik o ilgisini çekmiyor bizimkinin
Evi geziyoruz paso, belim kırıldı artık. Sakat kalmazsam iyi. Hergğn 6 kg indir kaldır zorluyor.
İki üç saat de sokağa çıkarıyorum
Artık hava mı yutuyo rüzgar mı çarpıyo banane diyorum yoksa totomdan ter akıyo evde
Doğumda hastanede yapılmışlardi ama ebe o ışık testi o öyle değil bu çocuk görmüyor sadece gölge görüyordiye ısrar edince bugün tekrar çocuk doktoruna gittik bıngıldağı da gözleri de gayet güzel maşallah bir şey yok dedi.Zaten görme testi olacak yakın zamanda diye biliyorum
Çok şükür iyiyiz sen nasılsın bebiş nasilkizlar gunaydin bayadir giremiyordum
cocuklarla koye gittik 15 gunlugu o surecte aktif olamadim
sizler ne yapiyorsunuz bebisler nasil:)
Bizimkinde leke olmuyor ama direk yersem kakada kan oluyor arada mama vermek zorunda kalıyorum onada rapor çıkardı Dr raporlu mama alıyoruz çok zor iş bu ya inş çabuk biterbizde de alerji var
yediklerime dikat etmeme ragmen ayni
krem de kullaniyorum doktor egzama dedi
Bide testte sütle domates çıktı salça da eklendi artık yemek bile yiyemez oldum kendime ayrı yemek yapmaya üşeniyor çünkibizde de alerji var
yediklerime dikat etmeme ragmen ayni
krem de kullaniyorum doktor egzama dedi
40 günlükten sonra da mutlaka yapılması gerek bilginiz olsun. Doktorunuz söylememiş olabilir belkiDoğumda hastanede yapılmışlardi ama ebe o ışık testi o öyle değil bu çocuk görmüyor sadece gölge görüyordiye ısrar edince bugün tekrar çocuk doktoruna gittik bıngıldağı da gözleri de gayet güzel maşallah bir şey yok dedi.
Denize mi gittiniz yıksa sahilde mi gezdin. Ben Denize girmek istiyorum eşim korkuyorBizde 2 gün deniz havası aldırdık dün sürekli uyudu temiz hava kesinlikle çok iyi geliyor, bebişleri uyumayanlar dışarı çıkartmayı deneyin
Benimki bütün gün uykuya dalamıyor uyutuyorum uyanıyor uyutuyorum uyanıyor kısır döngü gibi çok yordu yemek yapamıyorum evle ilgilenemiyorum bir çocuğun daha var ilgilenemiyorum kendimden bahsetmiyorum bile çözümü olan var mıTereyağı,süt,krema yasakladı.Ayrıca popoda çatlaklar gördü kan ondan olabilir dedi.Kakasını yaparken zorlanıyor akşamları.
Ay ayrıca akşam saat 8.30dan 12ye kadar uykuya dalamama sorunu yaşıyoruz her akşam çıldırıcam deli gibi ağlıyor asla avunmuyor.
Gaz çıkaramıyor sanırım çocuğum kolik
Gecmis olsun canim sukur rabbimin mucizesi cok cabuk iyilesip tolere ediyolar bir cok seyiBugün de kardiyolojiye geldik. Sarılık döneminde bi doktor kalbinde üfürüm var gibi, kardiyolojiye götürün demişti. Randevuyu ancak bugüne bulabildik. Devlet hastanesi olmasına rağmen doktor yarım saat kontrol etti, hatta bizim yüzümüzden yemeğe çok geç çıktı. Kalbinde minik iki tane delik var ama bu önemli değil, zamanla kapanır dedi. Asıl önemli olan koroner fistül görüyorum dedi. Öğleden sonra tekrar gittik, doçent hocasıyla tekrar baktılar. Fistül akciğer kalp arasındaki damardaymış. Yakın kontrolde olalım, ayda 1 mutlaka bekliyorum dedi. Ellerinde ayaklarınnda morarma, uzun süreli hızlı nefes alıp verme vs olursa mutlaka getirin dedi.
Sahilde gezdik, denize gidecektik ama pazar hava kapalıydı burda o yüzden giremedikDenize mi gittiniz yıksa sahilde mi gezdin. Ben Denize girmek istiyorum eşim korkuyo
Bana doktor 7. Haftadan itibaren girebilirsin denize havuza dedi. Kuzenim kadjn doğumcu o 5. Haftadan itibaren girebilirsin diyormuş. Doktorunuza danışın tabii ama 52 gün doğruysa bence korkacak bir şey yok.Denize mi gittiniz yıksa sahilde mi gezdin. Ben Denize girmek istiyorum eşim korkuyor
Yok benle ilgili değil doktora sordum 40 kontrolünde girebilirsin artık dedi biz bebek için tedirgin olduk güneş çarparmı acaba diye denize girebilir ama hava sıcak ya yanarsa dedik rüzgarda yakabilir güneş kremi kullanamayız falan diyeBana doktor 7. Haftadan itibaren girebilirsin denize havuza dedi. Kuzenim kadjn doğumcu o 5. Haftadan itibaren girebilirsin diyormuş. Doktorunuza danışın tabii ama 52 gün doğruysa bence korkacak bir şey yok.
Bebekle gittin mi hiç biz bebek için tedirgin olduk biraz güneş çqrparmı yanarmış falan diyeSahilde gezdik, denize gidecektik ama pazar hava kapalıydı burda o yüzden giremedik
Geçmiş olsun.Bugün de kardiyolojiye geldik. Sarılık döneminde bi doktor kalbinde üfürüm var gibi, kardiyolojiye götürün demişti. Randevuyu ancak bugüne bulabildik. Devlet hastanesi olmasına rağmen doktor yarım saat kontrol etti, hatta bizim yüzümüzden yemeğe çok geç çıktı. Kalbinde minik iki tane delik var ama bu önemli değil, zamanla kapanır dedi. Asıl önemli olan koroner fistül görüyorum dedi. Öğleden sonra tekrar gittik, doçent hocasıyla tekrar baktılar. Fistül akciğer kalp arasındaki damardaymış. Yakın kontrolde olalım, ayda 1 mutlaka bekliyorum dedi. Ellerinde ayaklarınnda morarma, uzun süreli hızlı nefes alıp verme vs olursa mutlaka getirin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?