2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243

Günlük 50 Gr gibi alır demişti Dr bana ve arkadasın dediği gibi sizlerde gayet zayıfmıssınız genetik demekki ,sağlıklıysa kg cok takılmayın
Günde en az 6 tane bezimiz var ki gece kaka yapmadıysa uykusu açılmasın diye değiştirmiyorum. Dün deneme amaçlı sağdım, bugün sabah baktım yağ katmanı oluşmuş üstünde. Dörtte biri kadar yağ olmuş, ayrışmış.
Memeden ayıramıyorum ki bebeyi, o yüzden sayı veremem. Ayrılması 10 dakika falan. Sürekli emiyor. Memede mızırdanıyor, biraz daha emziriyorum, iyice isyan moduna geçince diğer memeye alıyorum.
Günlük 25 gram almış benim hesabıma göre ama cidden ailede kilolu yok. Benim ailem de zayıf, eşimin ailesi de zayıf. Babam da 55 kilo mesela. Kaynımla aynı beden pantolon giyiyoruz gibi yani zaten kilolu olmasını beklemiyorum ama ne bileyim. İlk çocuk kuruntuları.

Benimde aynı şekilde zaten biraz kilo alarak hamile kalmıştım şimdi vermem gereken kilolar var ama asla spora güç bulamıyorum, bu aralar sürekli mide sorunu yaşıyorum yine midemi üşüttüm doğumdan sonra midem düzelmedi benim

Bizde 2 gün deniz havası aldırdık dün sürekli uyudu temiz hava kesinlikle çok iyi geliyor, bebişleri uyumayanlar dışarı çıkartmayı deneyin

Zaten görme testi olacak yakın zamanda diye biliyorum
Doğumda hastanede yapılmışlardi ama ebe o ışık testi o öyle değil bu çocuk görmüyor sadece gölge görüyordiye ısrar edince bugün tekrar çocuk doktoruna gittik bıngıldağı da gözleri de gayet güzel maşallah bir şey yok dedi.

40 günlükten sonra da mutlaka yapılması gerek bilginiz olsun. Doktorunuz söylememiş olabilir belki
Ama sevindim sorun olmamasına

Benimki bütün gün uykuya dalamıyor uyutuyorum uyanıyor uyutuyorum uyanıyor kısır döngü gibi çok yordu yemek yapamıyorum evle ilgilenemiyorum bir çocuğun daha var ilgilenemiyorum kendimden bahsetmiyorum bile çözümü olan var mı

Bugün de kardiyolojiye geldik. Sarılık döneminde bi doktor kalbinde üfürüm var gibi, kardiyolojiye götürün demişti. Randevuyu ancak bugüne bulabildik. Devlet hastanesi olmasına rağmen doktor yarım saat kontrol etti, hatta bizim yüzümüzden yemeğe çok geç çıktı. Kalbinde minik iki tane delik var ama bu önemli değil, zamanla kapanır dedi. Asıl önemli olan koroner fistül görüyorum dedi. Öğleden sonra tekrar gittik, doçent hocasıyla tekrar baktılar. Fistül akciğer kalp arasındaki damardaymış. Yakın kontrolde olalım, ayda 1 mutlaka bekliyorum dedi. Ellerinde ayaklarınnda morarma, uzun süreli hızlı nefes alıp verme vs olursa mutlaka getirin dedi.

Gecmis olsun canim sukur rabbimin mucizesi cok cabuk iyilesip tolere ediyolar bir cok seyi peki tedavi amacli ileriye yonelik bisey konusuldu mu? Sen nasilsin bide ?

Denize mi gittiniz yıksa sahilde mi gezdin. Ben Denize girmek istiyorum eşim korkuyor
Bana doktor 7. Haftadan itibaren girebilirsin denize havuza dedi. Kuzenim kadjn doğumcu o 5. Haftadan itibaren girebilirsin diyormuş. Doktorunuza danışın tabii ama 52 gün doğruysa bence korkacak bir şey yok.

Bana doktor 7. Haftadan itibaren girebilirsin denize havuza dedi. Kuzenim kadjn doğumcu o 5. Haftadan itibaren girebilirsin diyormuş. Doktorunuza danışın tabii ama 52 gün doğruysa bence korkacak bir şey yok.
Yok benle ilgili değil doktora sordum 40 kontrolünde girebilirsin artık dedi biz bebek için tedirgin olduk güneş çarparmı acaba diye denize girebilir ama hava sıcak ya yanarsa dedik rüzgarda yakabilir güneş kremi kullanamayız falan diye

Geçmiş olsun.
Ufaklıklar çok hızlı iyileşmeye yatkınlar.
Peki sizin herhangi bir semptom gördüğünüz oldu mu? Yoksa hiçbir belirti yok sadece doktor mu farketti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…