2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Çok geçmiş olsun ve üzülür insan tabi ama içini ferah tut bebişlerimiz düşündüğünüzden çok daha güclüler

Gecmis olsun canim sukur rabbimin mucizesi cok cabuk iyilesip tolere ediyolar bir cok seyi peki tedavi amacli ileriye yonelik bisey konusuldu mu? Sen nasilsin bide ?
Sürekli kontrole gelin dedi sadece, herhangi bir şey önermedi. Kendi kendine geçebilirmiş, geçmezse kalp yetmezliğine kadar gider dedi. Ayda 1 dedi ama randevu buldukça gider kontrol ettiririm. 6 aya kadar huzursuzlancam belli ki.
Geçmiş olsun.
Ufaklıklar çok hızlı iyileşmeye yatkınlar.
Peki sizin herhangi bir semptom gördüğünüz oldu mu? Yoksa hiçbir belirti yok sadece doktor mu farketti?
Biz bir şey fark etmemiştik. Sarılık için gittiğimiz doktor fark etti, daha haftalık bile değildi söylediğinde. Neyse ki erken fark edildi de kontrol altında olacak diye kendimi teselli ediyorum.
Bir de sanırım savunma mekanizması devreye girdi. Herhangi bi sorun yok, kapanacak diyip duruyorum eşime.

Canım çok geçmiş olsun öncelikle, benim bir tanığımın bebeğinin de kalbinde üfürüm vardı, 1 yaşına kadar düzenli kontrole gittiler aynı sana söyledikleri gibi geçmezse ameliyattan tut bir sürü şey söylediler çok şükür yavaş yavaş yaşı dolmadan geçti, sizinki de geçer inşallah diğer şeyi bilmiyorum ama bebeklerin bünyesi hızlı toparlayabiliyor bazı şeyleri inşallah hiç yokmuş gibi gelip geçer inşallah

Ha ben yanlış anlamışım. Ben Şuan tatildeyim. Çok dikkat ediyorum. Bebek arabasında duruyor deniz kenarındayken. Eğer bebek arabasının koruyucusu yeterli gelmiyorsa ekstra şemsiye Altında oluyoruz. Yanmadı henüz. Rüzgar için de bebek arabasını örtüyoruz genelde. Direkt güneşte tutmadım hiç. Direkt yanar. Ben mesela dün rüzgardan yandım. Çok rüzgarlıyı.

gecmiş olsun canim caninisi sıkmayin kontrollerini aksatmayin
benim ikizlerden biri kaldi 4 5 tane delik vardi 4 aylikken morardi hizli nefes aliyordu ozaman anladik ufurum vardi
1yasinda bile 2 tane aktif delik vardi
doktor tedbir amacli kontrol istiyor

Son düzenleme:
Bizimkinde leke olmuyor ama direk yersem kakada kan oluyor arada mama vermek zorunda kalıyorum onada rapor çıkardı Dr raporlu mama alıyoruz çok zor iş bu ya inş çabuk biter
Bizim mallesef yuzu boyle olmuş
randevu bulamiyorum persembe gunu aşısı var ozaman gosteririm saglik ocagindaki doktora

Eklentiler

• 20230829_091829.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 73
Bizim mallesef yuzu boyle olmuş
randevu bulamiyorum persembe gunu aşısı var ozaman gosteririm saglik ocagindaki doktora
Her çocukta başka türlü belli ediyor sanırım gazi üni eğitim araştırmaya gittim sırf eğitim araştırma olsun diye rezil ettiler küçücük beb eyle bizi kaka tahlili aldı çocuk Dr eğer kakada biley çıkmazsa alerji bölümüne yönlendircem dedi karı o yönlendirmen direk gidiliyormuş alerji bölümüne tamam dedi verdik bir sonuç bakacaklar ya tam 3 gün gittik sonuç göstermeye en son bakıyoruz diyip sona attılar 3 4 saat hastanede bekledik resmen sonunsida 3 günde aldı bizi ne desin sonuçlar temiz süt ve süt ürünü yeme eee hani yönlendircektiniz rejime sokacaktı bizi dedim gerekyok hadi yallah dediler resmen dalga geçer gibi bence imkanın varsa özele git medicana ya gittik en son deriden baktı süt ve domatese çıktı alerji işte raporlu mama falan verdi devlet zulüm paran yoksa öl diyen sistem

aynen canim devlletekiler oyle ilgilenmiyolar seninde dedigin gibi sut urunu yeme derler bana
ben okadar dikkat de ediyorum kremde suruyorum iki gun hafifleniyo sonra birden cikiyor yuzunde

Bu 20:30 24:00 arasını önceki gün bende yasadım ne beter birseymiş inşallah devam etmez

Gel sarılalım hepsi +1

Geçen hafta bizde denizdeydik bebeği hiç sokmadık ailem öğlen gitti ben bebekle aksam üstü 6 dan sonra sarılı halde gıttım, cunku gunes cok vardı o guneste kucuk bebek olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…