- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #27.841
Çok geçmiş olsun ve üzülür insan tabi ama içini ferah tut bebişlerimiz düşündüğünüzden çok daha güclülerBugün de kardiyolojiye geldik. Sarılık döneminde bi doktor kalbinde üfürüm var gibi, kardiyolojiye götürün demişti. Randevuyu ancak bugüne bulabildik. Devlet hastanesi olmasına rağmen doktor yarım saat kontrol etti, hatta bizim yüzümüzden yemeğe çok geç çıktı. Kalbinde minik iki tane delik var ama bu önemli değil, zamanla kapanır dedi. Asıl önemli olan koroner fistül görüyorum dedi. Öğleden sonra tekrar gittik, doçent hocasıyla tekrar baktılar. Fistül akciğer kalp arasındaki damardaymış. Yakın kontrolde olalım, ayda 1 mutlaka bekliyorum dedi. Ellerinde ayaklarınnda morarma, uzun süreli hızlı nefes alıp verme vs olursa mutlaka getirin dedi.
Sürekli kontrole gelin dedi sadece, herhangi bir şey önermedi. Kendi kendine geçebilirmiş, geçmezse kalp yetmezliğine kadar gider dedi. Ayda 1 dedi ama randevu buldukça gider kontrol ettiririm. 6 aya kadar huzursuzlancam belli ki.Gecmis olsun canim sukur rabbimin mucizesi cok cabuk iyilesip tolere ediyolar bir cok seyipeki tedavi amacli ileriye yonelik bisey konusuldu mu? Sen nasilsin bide ?
Biz bir şey fark etmemiştik. Sarılık için gittiğimiz doktor fark etti, daha haftalık bile değildi söylediğinde. Neyse ki erken fark edildi de kontrol altında olacak diye kendimi teselli ediyorum.Geçmiş olsun.
Ufaklıklar çok hızlı iyileşmeye yatkınlar.
Peki sizin herhangi bir semptom gördüğünüz oldu mu? Yoksa hiçbir belirti yok sadece doktor mu farketti?
Bugün de kardiyolojiye geldik. Sarılık döneminde bi doktor kalbinde üfürüm var gibi, kardiyolojiye götürün demişti. Randevuyu ancak bugüne bulabildik. Devlet hastanesi olmasına rağmen doktor yarım saat kontrol etti, hatta bizim yüzümüzden yemeğe çok geç çıktı. Kalbinde minik iki tane delik var ama bu önemli değil, zamanla kapanır dedi. Asıl önemli olan koroner fistül görüyorum dedi. Öğleden sonra tekrar gittik, doçent hocasıyla tekrar baktılar. Fistül akciğer kalp arasındaki damardaymış. Yakın kontrolde olalım, ayda 1 mutlaka bekliyorum dedi. Ellerinde ayaklarınnda morarma, uzun süreli hızlı nefes alıp verme vs olursa mutlaka getirin dedi.
Yok benle ilgili değil doktora sordum 40 kontrolünde girebilirsin artık dedi biz bebek için tedirgin olduk güneş çarparmı acaba diye denize girebilir ama hava sıcak ya yanarsa dedik rüzgarda yakabilir güneş kremi kullanamayız falan diye
Ha ben yanlış anlamışım. Ben Şuan tatildeyim. Çok dikkat ediyorum. Bebek arabasında duruyor deniz kenarındayken. Eğer bebek arabasının koruyucusu yeterli gelmiyorsa ekstra şemsiye Altında oluyoruz. Yanmadı henüz. Rüzgar için de bebek arabasını örtüyoruz genelde. Direkt güneşte tutmadım hiç. Direkt yanar. Ben mesela dün rüzgardan yandım. Çok rüzgarlıyı.Yok benle ilgili değil doktora sordum 40 kontrolünde girebilirsin artık dedi biz bebek için tedirgin olduk güneş çarparmı acaba diye denize girebilir ama hava sıcak ya yanarsa dedik rüzgarda yakabilir güneş kremi kullanamayız falan diye
gecmiş olsun canim caninisi sıkmayin kontrollerini aksatmayinBugün de kardiyolojiye geldik. Sarılık döneminde bi doktor kalbinde üfürüm var gibi, kardiyolojiye götürün demişti. Randevuyu ancak bugüne bulabildik. Devlet hastanesi olmasına rağmen doktor yarım saat kontrol etti, hatta bizim yüzümüzden yemeğe çok geç çıktı. Kalbinde minik iki tane delik var ama bu önemli değil, zamanla kapanır dedi. Asıl önemli olan koroner fistül görüyorum dedi. Öğleden sonra tekrar gittik, doçent hocasıyla tekrar baktılar. Fistül akciğer kalp arasındaki damardaymış. Yakın kontrolde olalım, ayda 1 mutlaka bekliyorum dedi. Ellerinde ayaklarınnda morarma, uzun süreli hızlı nefes alıp verme vs olursa mutlaka getirin dedi.
bizim persembe gunu 2 ay aşısı olcaz2 ay aşısı olan bebiş var mı sıkıntı çıktımı ateş huysuzluk falan
Bizim mallesef yuzu boyle olmuşBizimkinde leke olmuyor ama direk yersem kakada kan oluyor arada mama vermek zorunda kalıyorum onada rapor çıkardı Dr raporlu mama alıyoruz çok zor iş bu ya inş çabuk biter
Her çocukta başka türlü belli ediyor sanırım gazi üni eğitim araştırmaya gittim sırf eğitim araştırma olsun diye rezil ettiler küçücük beb eyle bizi kaka tahlili aldı çocuk Dr eğer kakada biley çıkmazsa alerji bölümüne yönlendircem dedi karı o yönlendirmen direk gidiliyormuş alerji bölümüne tamam dedi verdik bir sonuç bakacaklar ya tam 3 gün gittik sonuç göstermeye en son bakıyoruz diyip sona attılar 3 4 saat hastanede bekledik resmen sonunsida 3 günde aldı bizi ne desin sonuçlar temiz süt ve süt ürünü yeme eee hani yönlendircektiniz rejime sokacaktı bizi dedim gerekyok hadi yallah dediler resmen dalga geçer gibi bence imkanın varsa özele git medicana ya gittik en son deriden baktı süt ve domatese çıktı alerji işte raporlu mama falan verdi devlet zulüm paran yoksa öl diyen sistemBizim mallesef yuzu boyle olmuş
randevu bulamiyorum persembe gunu aşısı var ozaman gosteririm saglik ocagindaki doktora
aynen canim devlletekiler oyle ilgilenmiyolar seninde dedigin gibi sut urunu yeme derler banaHer çocukta başka türlü belli ediyor sanırım gazi üni eğitim araştırmaya gittim sırf eğitim araştırma olsun diye rezil ettiler küçücük beb eyle bizi kaka tahlili aldı çocuk Dr eğer kakada biley çıkmazsa alerji bölümüne yönlendircem dedi karı o yönlendirmen direk gidiliyormuş alerji bölümüne tamam dedi verdik bir sonuç bakacaklar ya tam 3 gün gittik sonuç göstermeye en son bakıyoruz diyip sona attılar 3 4 saat hastanede bekledik resmen sonunsida 3 günde aldı bizi ne desin sonuçlar temiz süt ve süt ürünü yeme eee hani yönlendircektiniz rejime sokacaktı bizi dedim gerekyok hadi yallah dediler resmen dalga geçer gibi bence imkanın varsa özele git medicana ya gittik en son deriden baktı süt ve domatese çıktı alerji işte raporlu mama falan verdi devlet zulüm paran yoksa öl diyen sistem
Bu 20:30 24:00 arasını önceki gün bende yasadım ne beter birseymiş inşallah devam etmezTereyağı,süt,krema yasakladı.Ayrıca popoda çatlaklar gördü kan ondan olabilir dedi.Kakasını yaparken zorlanıyor akşamları.
Ay ayrıca akşam saat 8.30dan 12ye kadar uykuya dalamama sorunu yaşıyoruz her akşam çıldırıcam deli gibi ağlıyor asla avunmuyor.
Gaz çıkaramıyor sanırım çocuğum kolik
İkinci ayda dedi drZaten görme testi olacak yakın zamanda diye biliyorum
Gel sarılalımBenimki bütün gün uykuya dalamıyor uyutuyorum uyanıyor uyutuyorum uyanıyor kısır döngü gibi çok yordu yemek yapamıyorum evle ilgilenemiyorum bir çocuğun daha var ilgilenemiyorum kendimden bahsetmiyorum bile çözümü olan var mı
Biz akşam üstü gittik o yüzden herhangi bir sorun olmadıBebekle gittin mi hiç biz bebek için tedirgin olduk biraz güneş çqrparmı yanarmış falan diye
Geçen hafta bizde denizdeydik bebeği hiç sokmadık ailem öğlen gitti ben bebekle aksam üstü 6 dan sonra sarılı halde gıttım, cunku gunes cok vardı o guneste kucuk bebek olmazdıYok benle ilgili değil doktora sordum 40 kontrolünde girebilirsin artık dedi biz bebek için tedirgin olduk güneş çarparmı acaba diye denize girebilir ama hava sıcak ya yanarsa dedik rüzgarda yakabilir güneş kremi kullanamayız falan diye
Geçmiş olsun kuzuma ,acilden gitsen polikiliniğe yollamazmınacabaBizim mallesef yuzu boyle olmuş
randevu bulamiyorum persembe gunu aşısı var ozaman gosteririm saglik ocagindaki doktora
Saol canimGeçmiş olsun kuzuma ,acilden gitsen polikiliniğe yollamazmınacaba
Çok üzgünümBizim mallesef yuzu boyle olmuş
Bizi de perşembe çağırdı ama oglum hasta kizada bulasabilir diye erteledim hem erken çağırdı o yüzden haftaya biraktim. Sıkıntı oluyor mu ateş falan diye sorayım dedimbizim persembe gunu 2 ay aşısı olcaz
Ahhh ben uğraştım bir türlü emzik almadı sen nasıl başardınBizim mallesef yuzu boyle olmuş
Bize biraz uzak sabahtan akşama orada kalırız mecburenBiz akşam üstü gittik o yüzden herhangi bir sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?