2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Geçen hafta bizde denizdeydik bebeği hiç sokmadık ailem öğlen gitti ben bebekle aksam üstü 6 dan sonra sarılı halde gıttım, cunku gunes cok vardı o guneste kucuk bebek olmazdı
Bizde vazgeçtik korktum bir şey olursa diye ama işte büyük çocuğuma haksızlık oluyor denize bu sene hiç giremedi parka bile goturemiyorum çoğunlukla çok üzülüyorum o yüzden biraz daha gitme hevesindeydim ama kazada haksızlık olsun istemiyorum

Bizi de perşembe çağırdı ama oglum hasta kizada bulasabilir diye erteledim hem erken çağırdı o yüzden haftaya biraktim. Sıkıntı oluyor mu ateş falan diye sorayım dedim
normalde ayin 19 daydi gittim asi yok dedileri
sonrada aradilar persembe gelin dediler bana

Kizlar herkese merhaba nasılsınız adet olan olfumu benim bebek iki aylık bugün lekelenme oldu adet olacsk gibi

Kuzum ben ilkinde tam kırkı çıkınca olmuştum sonra normal döngü halinde devam etti, ablamlar mesela en erken 6.ayda falan olurdu ben erken olmuştum (yengem de 10.ayda adet oldu eli ayağı çok şişmişti ödemden) değişiyor yani adet olmuş da olabilirsin

Sağol cnm yanıtın. İçin devamı gelmedi bakalım tskip edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…