2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Geçmiş olsun bende hamile olduğumu bilmiyordum iki mememde şüpheli lezyon gördüler biyopsi yaptılar şimdi altı haftaya yakın hamileyim ve biyop sonucumu bekliyorum iki göğüsümde öyle ağrıyor ki nefes alsam ağrıyor sol göğsüm koltuk altıma doğru korkuyorum ya kötü sonuç çıkarsa ve hamileyim nasıl olur diye siz iyi misiniz

Rabbim hepimize şifalar versin, size de temiz sonuçlar inşallah hamilelikten kaynaklı ağrılardır inşallah. Benim doktorum ağrı varsa korkma ağrı yoksa kkork der her zaman. Bir de iki taraf aynı anda olmaz. O yüzden ferah tutun içinizi. Benim bebeğim 1,5 aylık henüz. 6 aylık olunca gel dediler iki göğüs de alınacakmış. Şuan emmiyor da zaten sütüm kesildi. Emse daha iyiymiş. Doğum ve emzirme kötü bir şey olacaksa da erteliyır diyorlar hep. Bne kadarı bdopru bilmiyorum. Ben de korkudan gitmiyorum kontrole şuan.

Aksatma git lütfen ağrıların sebebi zaten çok fazla sayıda basit kistlerimde var bide iki tane şüpheli lezyon bende takipteydim korkma git geç olduğunda ne çok üzülürsün rabbim çocuğun hatrına Şafi ismi ile şifa versin

Amin canım cümlemize en son 7 aylık hamileyken gittim. Koltuk altımdaki kitle şüpheli görüldü. Bi kez biyopsi yapıldı net çıkmamış kan karışmıştı parçaya kötü gibi ama tekrar yapalım biyopsi dediler. Başka şehre yönlendireceğiz dediler. Biyopsi günü biyopsiyi yapacak doktor artık doğum yakın diye ben biyopsiyi yapmıyorum git çocuğunu sağlıkla kucağına al emzirmeyi tat sonra gel dedi. Üzüldü halime diye düşünüyorum. Bebeğim karnımda ne stresler yaşıyorum diye. Genetik yatkınlık var bizde zaten. Rabbim gecinden versin. Tüm hasralara şifalar versin inş.

Amin amin bi hafta sonra benimde sonuçlar rabbim güzel haberler nasip etsin

Kızlar selam herkese nasılsınız öncelikle kızlar bebeğim emerken sütü genzine kaçırıyor boguluyo nerdeyse aklımı alıyo kaç kere oldu sırtına vuruyorum öksürüp sonra nefes almaya başlıyor aklım gitti dün zor aldı nefesi niye böyle oluyor

Bizimde oluyor canım biraz baktım yanlış emzirmeden kaynaklanıyormuş. Kafasını biraz dik tutmak lazımmış.

Bende de okuyor neredeyse her emzirmeye oluyor bazen sütun çok gelmesinden bazen dalıp ağzında birikip sonra onu unutup tekrar emmesinden falan oluyor endişelenme doğrultuda düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…