2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Büyük olanı babasıyla yolla kendin aksam üstü bebekle gidersin benim gibi,ben arada babasıyla havuza da yolluyorum

Benim de öyle,sut tazzikle geliyor diye

Selam teyzeleriii biz daha bugun 2.ay asilarini olabildik. Saglik ocaginin elinde yoktu. Birde bi durum yasadik. Dikkat edin basiniza gelmesin. Normalde 2.ay asilari 5li karma zaature ve verem asisi. Saglik ocagi gece biraktigi icin asiyi biz cocuk doktorumuza rutin gittik rota asisini yapti. E bugun saglik ocagi iki canli asi arasinda 21 gun olmasi lazim diyerek verem asisini yapmadi. 15ine kaldi verem asisi 3.ayini doldurmadan yapilmasi sart. Asiri stres oldum. Doktorumuz sorun olmaz diyo saglik ocagi olmaz yapmam diyo. asiya gidecekler once saglik ocagini bekleyin sonra rotayi ozel yaptirirsiniz. Neyse boyle bisey yasadik tabi vardir bi hayir.

Kızlar benim sol göğsümde nerdeyse hiç süt yok sağıyorum sağdan baya çok geliyor en az 70 falan ama soldan 10 20 civarı geliyo anca sizce neden bu kadar fark var acaba tıkanıklık falan mı var göğsümde

Kızlar bebeğim 40 günlük bazen elini ağzına götürüyor. Meme emerken baş parmağı ile işaret parmağını açıp kapatıyor. Bazen tüm parmaklarını açıp kapatıyor. Baş parmaklarını içe doğru kıvırıyor bazen açıyor. Normal mi sizce

Normal bence endişelenecek bir şey yok gibi geldi bana kendi kendine oynuyodur

Kızlar kızımın gözüne kıl kaçmış saçları dökülüyor sanırım gözüne girmiş kaç gün oldu çıkmadı ne yapmalı acaba

Ben elimi güzelce yıkayıp nazikçe parmağımla alıyorum çok sık oluyo saçı dökülüp gözüne kaçıyor
Kız alsana. Çıkmasını mı bekleyeceksin temiz bir mendille al. Yada elini yıka al.
Korkuyorm bişey olur gözüne diye göz bebeğine yakın çünkü arada kayboluyo kayıyo geri geliyor çok kıpır kıpır almaya çalışırken zarar veririm

Korkuyorm bişey olur gözüne diye göz bebeğine yakın çünkü arada kayboluyo kayıyo geri geliyor çok kıpır kıpır almaya çalışırken zarar veririm
Kıyamam sana ya korkma biseycik olmaz annesi istersen babası yanındayken yap o tutsun bebeğin ellerini sen rahatça al

Kıyamam sana ya korkma biseycik olmaz annesi istersen babası yanındayken yap o tutsun bebeğin ellerini sen rahatça al
Kendisi çıkmaz mı acaba annem gözü çapaklandıgu için çapakla çıkar demişti çıktı sandım ama az önce gördüm duruyor orda gözyaşı da akmıyo ki onla çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…