2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ayyy bugün mahfoldum 2.ay aşısı olduk uyur sanıyordum ,tam tersi oldu asla uyuyamadi su saat oldu kısa kısa kestirip uyanıp geliyor bittim bugün

Biz daha aşı da olmadık şu an böyle
Evet ya sizinde öyleymiş ne oldu bu minnoslara acaba , şimdi spoty den Süpürge sesi açtım , ayağımda hafif hafif sallıyorum ona yanıt verdi uyudu bakalım ne kadar uyuyacak, öyle agliyorki bildiğimi sasirtti

Benim oğlum 39+ da doğdu atak haftasını normal hesaplayacağım değil mi şu an 9 haftalık yoksa bir hafta geri mi gideceğim 8 hafta mı diyeceğim
Ben atak haftasını direk doğum zamanindan alıyorum uyumlu bizimle şuan bizde atakdayiz 8.hafta atağı ve aşı birlesti maf olduk

Bugün aşıdan sonra eczaneye ishal aşısı rota virüs sordum tanesi 1300 dedi ,çok artmış herşeyin fiyatı ya

Arkadaşlar tedaviyle hamileyim Çok ŞÜKÜR ama kasıklarımda aman aman bir ağrı yok genelde bu ağrılar oluyor varmı benim gibi kasık ağrısı olmayan yada daha geç başlayanlar
İki kez doğum yaptım biri tüp Bebek diğeri kendisi oldu ikisinde de kasık ağrısı yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…