2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar ben bebeğime uyku müziği açıyorum bu müzik kutularında olan müziklerden birini. Hep aynısını açıyorum ki onu dinleyince uyku vakti olduğunu anlasın uyku rutininde olsun diye. Ama acaba uyaran olduğu için uykusunu olumsuz etkiler mi diye düşündüm sonradan sizce uyuturken açıyım mı açmayım mı

Onu sen anlarsın hoşuna gidiyorsa aç ama onu rahatsız ediyorsa acma

Onu sen anlarsın hoşuna gidiyorsa aç ama onu rahatsız ediyorsa acma
Şuan tepki vermiyo uyuyo ama bilmiyorum uyku rutinine eklemeyi düşündüm sakinleştirici bi müzik
Bana böyle ilgi olsa kaç gün yatarım bilemiyorum Atak matak mahvolduk yav ne zaman bitecek bu çocuklarada bizede yazık
ay sorma uykun varsa uyu niye direniyorsun

Ayyy bugün mahfoldum 2.ay aşısı olduk uyur sanıyordum ,tam tersi oldu asla uyuyamadi su saat oldu kısa kısa kestirip uyanıp geliyor bittim bugün
Biz de bugün aşı olduk, başta bizimki de uyudu biraz ama sonrasında koala gibi gezdik bütün gün ağlamalı bir şekilde.
Son iki saattir uyuyor sadece, şimdi de emmesi için uyandırmaya çalışıyorum ama uyanmıyor poncik

Rota
Menenjit
3.olarak hangi aşı önerdi
Menenjit için iki aşı yaptır dedi. Farklı türleri varmış, bütün türlerine etki etsin diyeymiş. Rota +2 menenjit olcak.
Bu arads dün gece canım çıktı çocuk yanımdan alındığı an ağlıyor. İstiyor ki uyurken de yanında olayım. Gözlerini kapattığında bile beni hissetsin. Uyusa bile ağzında meme olsun. Elleriyle memeyi tutuyor ki gitmeyeyim
Saat 3 te uyandık. Uyumadık da hala. Gündüz zaten hiç uyumuyor. Yarım saat uyusam kendime gelirim diyodum ama yarım saat de kurtarmaz artık.

Ne zmaan düzelecek bu bebeler ya ben de bitik durumdayım

günaydın tatlış anneler bebişleri nasıl yatırıyorsunuz. Bebeğimin sağında hafif düzlük oluştu. Reflüde sırt üstü yatıyor sürekli böyle olunca kafa sivrileşti. Korkuyorum böyle kalacak diye yan yatırmak için çok küçük daha. Nasıl düzeltcem ben bu kafayı gece boyu kalkıp sağına döndü mü diye baktım desteklediğim halde dönüyor. Düzelir mi bu tecrübeli annelere sorayım

Benimki de aynı sağda çukur oluştu deyip duruyor eşim.Sola doğru destekleyip yatırıyorum bu seferde düz yapıyor kussa boğazına kaçacak diye korkuyorum öylede.

Benimki de aynı sağda çukur oluştu deyip duruyor eşim.Sola doğru destekleyip yatırıyorum bu seferde düz yapıyor kussa boğazına kaçacak diye korkuyorum öylede.
Çok büyük stres yarattı bende bu kafa işi. Durmadan çevirmekten kafasına bişey olacak diye korkuyorum. Bazı anneler dönmeye başladığında düzelir dyorlar ama düzelmeyecek diye korkuyorum

Çok büyük stres yarattı bende bu kafa işi. Durmadan çevirmekten kafasına bişey olacak diye korkuyorum. Bazı anneler dönmeye başladığında düzelir dyorlar ama düzelmeyecek diye korkuyorum
Şu an düzelmesi daha çabuk olur uyurken kafasıjı serbest bırakınca destekle. Kızım da hep sağa yatıyo bazen sola arkaya yatmıyor arkası büyüdğ yanlar düz oldu iki üç kere arkaya yatmış düzeldi arkası hemen dönmesini bekleme bence bi sağa yatıyorsa bi sola yatır kendi çeviriyor ama olsun az da yatsa olur o ya da düz kafa yastığı al

Düz kafa yastığı aldım ama kulağını katlıyor kullansam mı bilemedim. Sırt üstü yatırıp sol veya düz yatırıyorum sağa destek koyuyorum dönmesin diye. Böyle mi yaptın sende sırt üstü mü yattı sırt üstü yatıncada kafa sivriliyor gece uykudan uyandım kaç defa sağa yatmasın dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…